Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πρεμιέρες… αγωνίας στην πρώτη του Star

Παλιοί και νέοι παρουσιαστές του καναλιού άρχισαν τη νέα τηλεοπτική σεζόν με αρκετό τρακ.

Τρακ, πολύ τρακ χθες στο Star. Ημέρα πρεμιέρας, βλέπετε, για το κανάλι και οι παρουσιαστές έκαναν την επίσημη πρώτη. Ολοι τους είχαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αγωνία. Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν εκείνη που πήρε το βάπτισμα του πυρός, καθώς άνοιξε την αυλαία για τη νέα σεζόν, αλλά και η μόνη «καινούργια» που μετακόμισε πρόσφατα στον σταθμό της Κηφισιάς. Διπλό, λοιπόν, το στοίχημα για εκείνη. «Καλημέρα από ένα καινούργιο πλατό. Καλημέρα από ένα καινούργιο κανάλι» ήταν τα πρώτα της λόγια προς το τηλεοπτικό κοινό. Ποδαρικό στη νέα εκπομπή της «Live U» έκανε ο Αλέξανδρος Αβρανάς, ο σκηνοθέτης που κέρδισε τέσσερα βραβεία στη βενετσιάνικη Μόστρα για την ταινία του «Miss Violence». Μάλιστα, για γούρι ο σκηνοθέτης, έπειτα από δική της πίεση, έφερε μαζί του και το βραβείο του, τον Αργυρό Λέοντα. Λίγο αργότερα, έχοντας στο πλάι της τον επίσης νεοαφιχθέντα από τον ΣΚΑΪ Τάσο Τέλλογλου, τον προέτρεψε να δώσουν χαιρετίσματα στον Γιώργο Αυτιά που έπαιζε απέναντι. Φαίνεται, όμως, πως η Πόπη Τσαπανίδου, θέλοντας να προσεγγίσει τα νεανικά κοινά που στηρίζουν το κανάλι και ψάχνοντας την ταυτότητα της εκπομπής της, επεκτάθηκε και σε πιο πιπεράτα θέματα, όπως ο γάμος της Κατερίνας Λέχου, την οποία είχε καλεσμένη, και η απόφασή της να πει τελικά το «ναι» στον έγγαμο βίο.22596g89

Τη σκυτάλη αμέσως μετά πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μπήκε σε ανανεωμένο πλατό αλλά με το ίδιο μοτίβο εκπομπής. Η αλλαγή στο στιλ των μαλλιών της δεν έκανε τη διαφορά, αφού το πρόγραμμα κινήθηκε στον γνώριμο ρυθμό του και τη γνωστή πια θεματολογία με την οποία καταπιάνεται τόσα χρόνια.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ Live» δεν μας εξέπληξαν. Στο νέο πλατό τους έκαναν αυτό που κάνουν πάντα. Χιούμορ και ευχάριστη συντροφιά με μεγάλες δόσεις αυτοσαρκασμού. Και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο. Ούτε τη νέα σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της Μάνο Ιωάννου, προβάλλοντας ένα βίντεο υπό τον τίτλο «Εργαστήρι σχέσεων Ναταλία».

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τη σειρά της στο «Μίλα» επέλεξε να φορέσει παρόμοιο χρώμα φορέματος με την… Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώτη ντύθηκε στα ροζ, η δεύτερη στα φούξια. Πρώτος της καλεσμένος, όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες, ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. Ομως ο αέρας ανανέωσης δεν φύσηξε ούτε στο πλατό ούτε στον τρόπο με τον οποίο η δημοσιογράφος προσεγγίζει τα θέματα και τους προσκεκλημένους της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...