Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τετάρτη 18/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή η κούρασή σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας ότι είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με τον δικό σας τρόπο και αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΛΕΩΝ: Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, τις οποίες θα κληθείτε να τακτοποιήσετε αμέσως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για να προχωρήσετε σε ανοίγματα ή ρίσκα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν σας κυριεύσει η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ρυθμός που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγορος και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρις εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που δεν έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...