Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Κορυφαία όλων η 4χρονη Τζίλι!

Το μικρό καθαρόαιμο μπασέ γκριφόν πρώτευσε στα φετινά βραβεία Crufts μεταξύ 27.000 τετράποδων.

Η Τζίλι, ένα καθαρόαιμο μικρό μπασέ γκριφόν θριάμβευσε στα φετινά βραβεία Crufts. Η τετράχρονη Τζίλι από το Οξφορντσαϊρ κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε 27.000 και πλέον σκυλιά που συμμετείχαν στον τετραήμερο διαγωνισμό για τον πρώτο τίτλο. Η σκυλίτσα του ζεύγους Σάρα και Γκάβιν Ρόμπερτσον ήταν ένα από τα επτά τετράποδα που διαγωνίστηκαν στον τελικό γύρο για το βραβείο «Best in Show» (καλύτερος του διαγωνισμού), αφού πρώτα είχαν αποσπάσει αντίστοιχα τους τίτλους «Best of Breed» (καλύτερος της φυλής) και «Best in Group» (καλύτερος της ομάδας) σε προηγουμένους γύρους. Το Crufts είναι το δημοφιλέστερο ετήσιο διεθνές πρωτάθλημα για σκύλους, που επιβραβεύει τα καλύτερα τετράποδα σε επίπεδο σωματικής διάπλασης, ικανοτήτων και φυσικά εξωτερικής εμφάνισης! Φέτος ο διαγωνισμός προσέλκυσε τετράποδους εκπροσώπους από σαράντα μία χώρες, ενώ για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκαν μακρινές χώρες, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, η Ινδονησία και η Μαλαισία.

Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να επιλέξει τους φιναλίστ, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη μεταξύ άλλων και με δεκατρείς νέες φυλές. Τα αφεντικά των διαγωνιζομένων είχαν κάνει τα πάντα για να παρουσιάσουν τα τετράποδα στα καλύτερά τους, παρά το γεγονός ότι τους είχε απαγορευτεί η χρήση λακ και άλλων καλλυντικών προϊόντων. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι το να κατέβει ένα κανίς στον διαγωνισμό χωρίς λακ, είναι σαν να αναγκαστεί η Μις Κόσμος να παρουσιαστεί χωρίς μακιγιάζ! Παρ’ όλα αυτά, η χαριτωμένη Τζίλι πέρασε με ευκολία όλα τα τεστ και αναδείχτηκε ως η πιο ικανή και εντυπωσιακή του διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία. Μια ιδιαίτερη βράβευση απέσπασε ο Χάατσι, ο ανατολικός ποιμενικός που κέρδισε τον τίτλο «Friends for Life» (φίλοι για πάντα), καθώς βοήθησε ένα αγοράκι με μία σπάνια γενετική διαταραχή να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

«Πετάω στον αέρα! Είναι ασύλληπτο το συναίσθημα» ήταν τα λόγια χαράς του «πατέρα» της Τζίλι, Γκάβιν Ρόμπερτσον, λίγο αφότου της απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο. «Παρακολουθώ αυτό τον διαγωνισμό από τότε που ήμουν μικρό παιδί και την ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή από τότε». Ο κύριος Ρόμπερτσον εξήγησε ότι στο σπίτι η Τζίλι είναι ένα χαρούμενο και πολύ δραστήριο σκυλί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να την αποσύρει από τους διαγωνισμούς για να την κάνει… μαμά! «Ελπίζουμε να αποκτήσουμε κουτάβια από εκείνη μέσα στη φετινή χρονιά και μετά θα την αφήσουμε να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρόμπερτσον.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...