Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Eκαναν catwalk στην πισίνα

Η πρωτότυπη επίδειξη της Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ με τη νέα κολεξιόν της την οποία σχεδίασε για την Adidas.

Αποφασισμένη να αποδείξει ότι η νέα της κολεξιόν για την Adidas είναι -εκτός από κομψή- και άκρως λειτουργική ήταν η Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ, κατά την παρουσίαση των νέων σχεδίων της για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2014, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Η κόρη του διάσημου «σκαθαριού», Πολ Μακ Κάρτνεϊ, δεν έστειλε στην πασαρέλα μονάχα απλά μοντέλα, αλλά επιστράτευσε κολυμβητές, αθλητές και γυμναστές προκειμένου να δοκιμάσουν τα ρούχα της.fgjfgfh56565fjfjgjgjg 0

Μέσα στη γιγαντιαία δεξαμενή νερού που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο του εκθεσιακού κέντρου Μπλούμσμπερι, όπου φιλοξενήθηκε το σόου, κολυμβητές της συγχρονισμένης κολύμβησης παρουσίασαν ένα μίνι σόου, φορώντας κομμάτια από τη νέα κολεξιόν swimwear της σχεδιάστριας, την ώρα που σε διαφορετικό χώρο γυμναστές με σπορ ρούχα της συλλογής επιδίδονταν σε εντυπωσιακά ακροβατικά κρεμασμένοι από ιμάντες.

Παράλληλα, μια άλλη ομάδα μοντέλων έκανε στατικό ποδήλατο φορώντας κολάν, σορτσάκια και ποδηλατικό εξοπλισμό, διά χειρός Μακ Κάρτνεϊ, ενώ γύρω τους έκαναν τζόκινγκ νεαρά μοντέλα με την αντίστοιχη εξάρτηση.

Η ίδια η σχεδιάστρια επέλεξε να εμφανιστεί με μίνι snakeskin φόρεμα και ψηλοτάκουνα σανδάλια από τη νέα κολεξιόν της, αποσπώντας στο τέλος του σόου το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Οπως φρόντισε να καταστήσει σαφές η Μακ Κάρτνεϊ, η κολεξιόν που δημιούργησε για λογαριασμό της Adidas δεν σχεδιάστηκε απλώς για να προσφέρει ωραία εμφάνιση στο γυμναστήριο, αλλά για να εξυπηρετήσει πρακτικούς σκοπούς.

 Οι γυναίκες που αγαπούν τη γυμναστική, αλλά έχουν βαρεθεί την αθλητική ένδυση στις αποχρώσεις του ροζ, με μεγάλη χαρά διαπίστωσαν ότι στη νέα κολεξιόν της 42χρονης σχεδιάστριας το συγκεκριμένο χρώμα απουσίαζε πλήρως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα σχέδιά της στερούνταν θηλυκότητας.

Η Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ έχει αποκτήσει εξειδίκευση στα αθλητικά είδη, καθώς πέρα από τη μακρόχρονη συνεργασία της με την Adidas, είχε αναλάβει και τον σχεδιασμό των εμφανίσεων της βρετανικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Δεν αποτέλεσε έκπληξη επομένως η παρουσία μερικών εξ αυτών, όπως των Λούις Σμιθ και Νταν Γκριβς, ανάμεσα στους θεατές του σόου. Οι δύο αθλητές χαρακτήρισαν μάλιστα «εκπληκτική» στο twitter την επίδειξη.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....