Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Δράμα: Απόπειρα αυτοκτονίας απ’ τον Λάμπη

Τα προβλήματα λύγισαν τον δημοφιλή τραγουδιστή που πριν από τρία χρόνια χώρισε από την Εύη Αδάμ.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και πέντε μέρες στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε με υπερβολική κατανάλωση χαπιών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο γνωστός καλλιτέχνης, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να απεμπλακεί από τα δίχτυα της βαριάς κατάθλιψης στην οποία έχει περιέλθει, δεν άντεξε το ψυχικό μαρτύριο που βιώνει και αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του. Ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε δεχτεί απανωτά χτυπήματα της μοίρας και πλέον βιώνει μια τραγική κατάσταση που ραγίζει καρδιές και κάνει ακόμη και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες να λυγίσουν. Οι δικοί του άνθρωποι έχουν σοκαριστεί από τη σκληρή απόφαση που πήρε και κανείς τους δεν θέλει να πιστέψει ότι ο Λάμπης τους, που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, μπήκε σε ένα τόσο εφιαλτικό τούνελ.225h96h8963

Η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, όταν -βυθισμένος στις σκοτεινές σκέψεις του και χωρίς να έχει καθαρό μυαλό- ο Λάμπης Λιβιεράτος πήρε στα χέρια του τα χάπια και χωρίς δεύτερη σκέψη τα έβαλε στο στόμα του και τα κατάπιε. Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και σε κωματώδη κατάσταση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», το οποίο τέθηκε σε συναγερμό καθώς, οι θεράποντες ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον συνεφέρουν και να τον κρατήσουν στη ζωή. Συγγενείς και στενοί φίλοι του τραγουδιστή, που όλο αυτό το διάστημα έχουν σταθεί στο πλευρό του στηρίζοντάς τον με κάθε τρόπο στον τεράστιο αγώνα που δίνει ώστε να ξεπεράσει την κατάθλιψη, ζούσαν ώρες αγωνίας περιμένοντας ένα καλό νέο έξω από την πόρτα της Καρδιολογικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του τρίτου ορόφου και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο δικός τους άνθρωπος είχε φτάσει στο σημείο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από τέσσερις μέρες συνεχούς νοσηλείας και στενής παρακολούθησης από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο Λάμπης Λιβιεράτος διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του. Παρέμεινε όμως στην Εντατική, για προληπτικούς κυρίως λόγους, ενώ χθες έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα, οι γονείς του βρίσκονται σε αναζήτηση ψυχιατρικής κλινικής στην οποία θα νοσηλευτεί για όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να απαλλαγεί από τα συμπτώματα της κατάθλιψης που τον έχουν λυγίσει. Ο Γολγοθάς του Λάμπη Λιβιεράτου και η σκληρή μάχη με τον τρομερό εφιάλτη της κατάθλιψης που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε μετά το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του Εύη Αδάμ, το μεγάλο οικονομικό στραπάτσο από την επιχείρηση που διατηρούσε την Αγία Παρασκευή, αλλά και την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του αδελφού του, Ανδρέα, που και αυτός έπασχε από κατάθλιψη.

Τα σοβαρά οικονομικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα ήταν άλλωστε αυτά που ανάγκασαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ζήτησε τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου, αλλά και των φίλων του, στα σπίτια των οποίων πέρασε πολλές νύχτες, καθώς έτρεμε στην ιδέα ότι θα μείνει μόνος του. Οταν τα σημάδια της κατάθλιψης άρχισαν να γίνονται πιο ορατά από ποτέ και ο ίδιος άρχισε πλέον να νιώθει αποτυχημένος και να μη βρίσκει κανένα ενδιαφέρον για ζωή και δημιουργία, πήρε μόνος του την απόφαση να νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», σχεδόν για έναν μήνα. Πριν από μερικούς μήνες διαμήνυε στους δικούς του ανθρώπους πως ήταν πλέον καλά στην υγεία του, έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στο τραγούδι, το οποίο τόσο πολύ αγαπάει και τόσο πολύ του είχε λείψει…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ – ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ 335h96h8957

«Σκόρπια ζωή» ύστερα από λαμπερή καριέρα, δυνατούς έρωτες και μια ευτυχισμένη οικογένεια

Η πορεία του ξεκίνησε με λαμπερές προοπτικές στην καριέρα του και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Στην πορεία όμως θύμισε λίγο το τραγούδι του «Σκόρπια ζωή». Ο Λάμπης Λιβιεράτος, απόφοιτος της Σχολής Θεοδοσιάδη, έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο το 1988 στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», δίπλα στον Σταμάτη Φασουλή, στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και στον Γιάννη Φέρτη. Το 1990 όμως ήταν η χρονιά που έβαλε τον νεαρό με τα ξανθά μαλλιά και τα λαμπερά γαλάζια μάτια στα σπίτια, αλλά και στις καρδιές των τηλεθεατών. Ηταν ένας από τους τρεις γιους του Γιώργου Κωνσταντίνου στην κωμική σειρά του Mega «Τα επτά κακά της μοίρας μου» και αμέσως οι αφίσες του από τα νεανικά περιοδικά άρχισαν να παίρνουν τη θέση τους στους τοίχους των κοριτσίστικων δωματίων. Ακολούθησε το πέρασμα στο τραγούδι. Ετσι, το 1992 βρίσκεται στη «Μέδουσα», δίπλα στον Γιώργο Μαρίνο. Λίγο αργότερα μαθαίνει ότι γίνονται ακροάσεις για τους «Δαίμονες», τη ροκ όπερα που υπέγραφε ο Νίκος Καρβέλας, με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση. Δειλά δειλά συναντιέται με την απόλυτη σταρ για να της δώσει μια κασέτα. Αυτή ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα… Η σχέση του 25χρονου Λάμπη Λιβιεράτου με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Αννα Βίσση άρχισε μια βραδιά στο «Zoom». Την ακολουθεί στις συναυλίες της, σε Ελλάδα και Κύπρο, μετακομίζει ακόμη και στο σπίτι της στην Εκάλη, το οποίο εξακολουθεί να μοιράζεται με τον Νίκο Καρβέλα, αφού βρίσκονται σε διάσταση. Ο συνθέτης αρχίζει να εκνευρίζεται με τη σχέση της πρώην συζύγου του με τον Λάμπη, ενώ εκείνη δηλώνει πως ο νεαρός τραγουδιστής τη βοήθησε να τον ξεπεράσει. Τότε, ο Νίκος Καρβέλας της γράφει το «Λάμπω», με καθαρά ειρωνική διάθεση. Το τέλος της σχέσης της Αννας Βίσση με τον Λάμπη Λιβιεράτο έρχεται το 1996, με τη σταρ να καταλήγει στην αγκαλιά του Απόστολου Γκλέτσου και τον τραγουδιστή να φέρει βαρέως τον χωρισμό.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος απολαμβάνει τη ζωή του ποπ σταρ, ενώ στις εμφανίσεις του τον πλαισιώνουν τα μετέπειτα αστέρια Αντώνης Ρέμος και Νατάσα Θεοδωρίδου. Το 1999, μπαίνει στη ζωή του η Εύη Αδάμ. «Εσένα θα σε παντρευτώ» της λέει όταν τη συναντά σε νυχτερινό μαγαζί. Γίνονται ζευγάρι και το αγαπημένο θέμα των δημοσιογράφων. Παντρεύονται στην Ιο, σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό. Χωρίζουν έπειτα από δώδεκα χρόνια, με τη ζήλια να έχει μπει εμπόδιο στη σχέση τους σχεδόν από την αρχή. Το 2000 έρχεται η Νεφέλη, η πρώτη τους κόρη, οι τόνοι πέφτουν όσο είναι δυνατόν. Δύο χρόνια αργότερα, Λάμπης και Εύη τραγουδούν μαζί το «Παράδεισέ μου». Το 2004 αποκτούν τη δεύτερη κόρη τους, τη Δανάη. Προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους με κάθε τρόπο, ο Δεκέμβριος του 2010 όμως τους βρίσκει στο αστυνομικό τμήμα μηνύοντας ο ένας τον άλλον. Εναν χρόνο μετά έρχεται και το τέλος.

Αν και ο Λάμπης Λιβιεράτος δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί τον χωρισμό του από την Εύη Αδάμ, μπόρεσε να κάνει το ένα -ελάχιστο- παραπάνω βήμα, όταν έγινε ζευγάρι με την Κύπρια τραγουδίστρια Εύα Κυριάκου που θα συμμετείχε -με ένα ντουέτο μαζί του- στο νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη. Ωστόσο, κάποιες εμφανίσεις που έκανε σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και η συμμετοχή του στην -αποτυχημένη- παράσταση «Φόνος μετά μουσικής», την οποία ανέβασε η Ζωή Λάσκαρη στην Αθηναΐδα, κλόνισαν το ήδη καταρρακωμένο ηθικό του.

Το επιχειρηματικό «ναυάγιο» που δεν μπόρεσε να το αντέξει

Το 2005, ο Λάμπης Λιβιεράτος αποφάσισε να ανοίξει ένα cafe-bar στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, το «Lavmi». Τα τρία πρώτα χρόνια όλα κυλούσαν ρολόι, ωστόσο ο τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος δικαστικά με έναν από τους συνεταίρους του που τον κατηγόρησε για υπεξαίρεση. Από εκεί ξεκίνησε η κάτω βόλτα. Τα έσοδα άρχισαν να μειώνονται, μάλιστα ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της επιχείρησης, ενώ χρειάστηκε να πάρει κι ένα μεγάλο δάνειο προκειμένου να στηρίξει τη δουλειά του. Το «άνοιγμα» που έκανε τότε, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, άρχισε να τον πιέζει και να κλονίζει την ψυχοσύνθεσή του.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η βουτιά θανάτου του αδελφού του συγκλόνισε τον διάσημο καλλιτέχνη

Ενα απο τα μεγαλύτερα χτυπήματα της μοίρας για τον διάσημο τραγουδιστή της νεολαίας Λάμπη Λιβιεράτο ήταν η αυτοκτονία του αδελφού του την 1η Ιουλίου του 2012. Ο 53χρονος Ανδρέας Λιβιεράτος είχε βάλει τότε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου τον τελευταίο καιρό ζούσε με τη μητέρα του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Συμεωνίδου στον Αλιμο. Ηταν μεσημέρι όταν οι γείτονες άκουσαν έναν υπόκωφο κρότο και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει. Στο πίσω μέρος της οικοδομής είδαν το αποτρόπαιο θέαμα του τραγικού αυτόχειρα και κάλεσαν ασθενοφόρο. Ομως, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε απλώς τον θάνατο του άτυχου άνδρα… Ο Λάμπης Λιβιεράτος εκείνο τον καιρό βρισκόταν σε τουρνέ στη Σουηδία και πληροφορήθηκε το θλιβερό μαντάτο από συγγενείς του που του τηλεφώνησαν. Σύμφωνα με τους γείτονες, ο Ανδρέας Λιβιεράτος ήταν επιχειρηματίας που ασχολούνταν με δουλειές παρεμφερείς προς τη δισκογραφία, ενώ πριν από καιρό διατηρούσε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Μαρούσι. Είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά η οικονομική κρίση τον χτύπησε τόσο, που αναγκάστηκε να κλείσει την οικογενειακή επιχείρηση λόγω χρεών. Η ψυχική του κατάσταση κλονίστηκε ακόμη περισσότερο όταν υποχρεώθηκε να αφήσει το σπίτι του στη Φιλοθέη και να συγκατοικήσει με τη μητέρα και τη θεία του.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...