Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Τα γεγονότα που βύθισαν τον Λιβιεράτο στην κατάθλιψη, με αποκορύφωμα την απόπειρα αυτοκτονίας πριν λίγες μέρες.

Οταν τον Ιούλιο του 2012 ο 53χρονος Ανδρέας Λιβεριάτος βούτηξε από την ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας στον Αλιμο, δεν ήξερε πως θα έβαζε έναν από τους καθοριστικούς κρίκους σε μια αλυσίδα που θα βάραινε τόσο πολύ τον αδερφό του, τον Λάμπη, ώστε και ο ίδιος αργότερα θα δοκίμαζε να γίνει αυτόχειρας. Επτά μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο Λάμπης Λιβιεράτος νοσηλεύεται στο «Αμαλία Φλέμινγκ» και αναρρώνει σωματικά έχοντας πλέον διαφύγει τον κίνδυνο. Αυτός είναι ο πρώτος ανήφορος. Ο δεύτερος και πιο δύσκολος είναι να ανανήψει και ψυχολογικά.

Οπως αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή με αποκλειστικό της δημοσίευμα η «Espresso», ο τραγουδιστής τον οποίο λάτρεψε κάποτε η νεολαία κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κωματώδη κατάσταση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί έδωσαν νέο αγώνα για τη διάσωση της ζωής του, μιας ζωής που κάποτε ήταν γεμάτη χαμόγελα. Μιας ζωής που άλλαξε βίαια από μια σειρά τραγικών γεγονότων, βυθίζοντας στην κατάθλιψη τον τραγουδιστή.

Προτού ακόμη ο αδερφός του Ανδρέας βουτήξει στο κενό, ο Λάμπης είχε ήδη βουτήξει στη δυστυχία, μια δυστυχία για την οποία ο ίδιος μίλησε τον Οκτώβριο του 2012. Ηταν τότε που αποκαλύφθηκε πως ο τραγουδιστής είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προτού ακόμη χάσει τον αδερφό του, και πως ο κατήφορος είχε ήδη αρχίσει από το 2011 και τον χωρισμό του από την Εύη Αδάμ έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου. Την ίδια εποχή θα αποκαλυφθεί επίσης πως ο Λάμπης Λιβιεράτος με δική του πρωτοβουλία και με σύσταση ειδικού νοσηλεύθηκε για έναν μήνα στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», πως είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα (καθώς οι επιχειρηματικές κινήσεις του είχαν αποτύχει), πως είχε δάνεια που έτρεχαν (και τον «έπνιγαν») από την καφετέρια LAMVI που είχε ανοίξει στην Αγία Παρασκευή, πως μετακόμισε για λίγο καιρό στο εξωτερικό κοντά στη μητέρα του και πως απομονώθηκε στην Πεντέλη, στο σπίτι του καλού του φίλου Τζώνη Θεοδωρίδη, μακριά απ’ όλους, εκτός από τις δύο κόρες του. Γι’ αυτές τις δύο κόρες του, εξάλλου, είχε υποσχεθεί ότι θα καταπολεμήσει την κατάθλιψη: «Τις λατρεύω και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη και γι’ αυτό στέκομαι στα πόδια μου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...