Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σερβιτόρα για.. χάρη της πίστας

Η Στέλλα Καλλή αναπολεί την ανεμελιά των χρόνων που πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Η Στέλλα Καλλή γεννήθηκε στην Αθήνα από Κύπριους γονείς. Σύντομα όμως βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία και από εκεί στην Κύπρο. «Οι γονείς μου ήταν στην Αθήνα, γιατί σπούδαζαν. Οταν μετακομίσαμε στη Σαουδική Αραβία, θυμάμαι ότι ήταν τόσο αυστηρά τα πράγματα, που εγώ από τον φόβο μου δεν ξεκολλούσα από τη μαμά μου. Ενιωθα ανασφάλεια αν ήμουν μακριά από τους δικούς μου. Ημασταν όλοι οι Ελληνες πολύ κουμπωμένοι».

Ο μπαμπάς της ήταν λογιστής και η μητέρα της καθηγήτρια Φιλολογίας. Η απόφασή τους να επιστρέψουν στην Κύπρο δυσκόλεψε αρχικά τη Στέλλα που ήταν ένα παιδί ήσυχο και φρόνιμο. «Τον ρόλο της ζωηρής τον είχε η αδελφή μου. Εμένα, όπου με άφηνε η μητέρα μου, εκεί έμενα. Στην Κύπρο δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Αφού θυμάμαι ότι για έναν μήνα, η μαμά μου όχι μόνο με πήγαινε στο σχολείο, αλλά καθόταν και στο παγκάκι για να τη βλέπω στα διαλείμματα, αλλά και από το παράθυρο της τάξης. Βέβαια από την άλλη, ήμουν κι ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά. Ξέγνοιαστα χρόνια, χωρίς φόβο, ελεύθερα. Με τις πόρτες ανοιχτές κοιμόμαστε!» περιγράφει η τραγουδίστρια.

Στο σχολείο ήταν μαθήτρια του «19». Από μικρή όμως τραγουδούσε και ήταν παρούσα σε όλες τις μουσικές, σχολικές εκδηλώσεις. «Από τα δεκατρία μου έλεγα ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Σε συναυλίες που κάναμε ένιωθα ότι κάτι συμβαίνει, εισέπραττα από τους συμμαθητές μου, που ήταν και το βασικό κοινό, κάτι καλό. Εκείνοι μου έδωσαν τη σιγουριά ότι τραγουδάω καλά» λέει.

Αποφασισμένη να γίνει τραγουδίστρια -και μάλιστα πετυχημένη- και με την απόλυτη στήριξη των γονιών της, η Στέλλα Καλλή έφυγε για σπουδές στην Αμερική. «Μόνη μου έφυγα. Είχα μια φίλη που έμενε στους θείους της. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που με στήριξαν. Παράλληλα με τις σπουδές, δούλευα και ως σερβιτόρα ή πίσω από το μπαρ σε ελληνικά μαγαζιά. Εφυγα μια μέρα 4 Ιανουαρίου που χιόνιζε και ήρθα στην Αθήνα. Δεν γνώριζα κανέναν. Μόνο μία φίλη είχα. Ετρεχα στις οντισιόν και έτσι είχα πάρει την πρώτη μου δουλειά. Περιοδεία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Σιγά σιγά γνωρίστηκα με ανθρώπους του χώρου και άρχισα να δουλεύω. Ελεγα ένα τραγούδι στην έναρξη του προγράμματος στα νυχτερινά κέντρα και έκανα ατελείωτες ώρες φωνητικά. Με βοήθησαν πολύ οι άνθρωποι του χώρου και με πλησίασαν πολλοί που είπαν ότι θα με βοηθήσουν, αλλά αλλού αποσκοπούσαν. Είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό όφελος».333fs3f3sd3f3s3df3s 0

Μια τέτοια περίπτωση, όπως λέει, ήταν κι ένας επιχειρηματίας. «Τελικά δεν με βοήθησε, αλλά -ευτυχώς- είχε στείλει ένα ντέμο μου στην εταιρία στην οποία ήταν ο Φοίβος. Ετσι με άκουσε και επικοινώνησε μαζί μου. Περιττό να σας πω ότι δεν το πίστευα. Ομως ο Φοίβος είναι σοβαρός και επαγγελματίας. Μέχρι σήμερα, ό,τι έχει πει, το έχει κάνει.  Δεν μου πούλησε ποτέ φούμαρα, δεν μου χάιδεψε ποτέ τα αυτιά. Μου είχε πει να έχω υπομονή. Εκανα αρκετά χρόνια υπομονή. Εμεινα χωρίς δουλειά, πέρασα δύσκολα ψυχολογικά, αλλά περίμενα! Θυμάμαι το τηλεφώνημά του για να μου πει ότι θα βγάλουμε το πρώτο τραγούδι. Ημουν στο τρένο και πήγαινα Θεσσαλονίκη και όταν άρχισε να μου μιλάει, κόπηκε το σήμα. Ημουν σαν το αγρίμι στο κλουβί. Μετά από μισή ώρα μού ανακοίνωσε ότι ξεκινάμε με ντουέτο. Με τον Γιάννη Πάριο! Φοβόμουν να το πιστέψω, έτρεμαν τα πόδια, αλλά και η καρδιά μου! Ηξερα ότι θα έλεγαν πολλά και ήμουν προετοιμασμένη. Δεν πειράζει, με τα κακόβουλα σχόλια έχω γίνει πιο σκληρή, αλλά και πιο προσεκτική. Την πρώτη φορά που άκουσα το τραγούδι μας στο ραδιόφωνο, τρελάθηκα. Χοροπηδούσα από τη χαρά μου. Γινόταν το όνειρό μου πραγματικότητα!» περιγράφει με ενθουσιασμό.

Το τραγούδι έγινε επιτυχία και η Στέλλα Καλλή άρχισε να αποκτά το κοινό της. Οι εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα σημειώνουν επιτυχίες και τα τραγούδια που ερμηνεύει, γίνονται ραδιοφωνικά hits. «Τώρα αρχίζω και ευχαριστιέμαι όλο αυτό που μου συμβαίνει. Βλέπω την αντίδραση του κόσμου, εισπράττω την αγάπη του και ξεχνάω καθετί δύσκολο. Τώρα το απολαμβάνω. Το πιστεύω ότι η ζωή έρχεται και σου δίνει ό,τι αξίζεις. Με τον Φοίβο έχουμε άριστη συνεργασία. Επικοινωνούμε στο 100%. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, σαν να είναι η πρώτη δουλειά. Τώρα έχει βγει στα ραδιόφωνα το “Ετσι κάνω εγώ”, και πάει καλά» λέει η Στέλλα Καλλή, η οποία από τις 27 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζεται με τον Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο έρωτας και οι σχέσεις

Ως έφηβη με τα αγόρια τα πήγαινε καλά, ως φίλη όμως, όπως λέει. «Γιατί αν δεν ήταν φίλοι μου, ήμουν πολύ σνομπ και απόμακρη. Μάλλον είχα μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου (σ.σ.: γέλια). Ημουν αλλοπαρμένη. Δεν ήμουν όμορφη, αλλά δεν είχα καμία ανασφάλεια. Ερωτευόμουν από μόνη μου κάποιο αγόρι, για καμιά εβδομάδα, αλλά δεν έκανα σχέσεις. Μία φορά, θυμάμαι, ένα αγόρι μού έπιασε το χέρι και του είπα να μην το ξανακάνει γιατί δεν ήμουν έτοιμη. Στα δεκαοκτώ μου χρόνια είχα την πρώτη μεγάλη σχέση. Ο πρώτος έρωτας είναι υπέροχος κι εγώ ήμουν τυχερή που τον έζησα έτσι. Είναι αυτός που σε φτιάχνει ως άνθρωπο, σε πάει παρακάτω, σε εξελίσσει. Γίνεσαι πιο καλός άνθρωπος. Μαθαίνεις να δίνεις. Στη ζωή μου είχα σχέσεις που ήταν κομβικά σημεία, που με άλλαξαν. Εμαθα από τα λάθη μου. Κάποιες φορές, ναι, ήταν καταστροφικοί έρωτες, αλλά εντέλει ουσιαστικοί. Νιώθω τυχερή, γιατί έχω αγαπηθεί και μεγαλώνοντας έμαθα να συμπεριφέρομαι καλύτερα, να μην είμαι τόσο εγωίστρια. Ο εγωκεντρισμός μου μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Πλέον δίνω απλόχερα αυτά που νιώθω, γιατί δεν φοβάμαι να τα χάσω. Είναι γεμάτες οι αποθήκες των συναισθημάτων μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ξοδέψει πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Ημουν και είμαι ταγμένη σε αυτήν, αλλά όσο περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιώ πως το σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η οικογένεια. Βλέπω τις φίλες μου που πλέον έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει παιδιά και καταλαβαίνω την ουσία της ζωής. Ολοκληρωμένος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει ισορροπία στη ζωή του. Μία φορά κάνεις οικογένεια, έτσι θέλω να πιστεύω, καριέρα μπορείς να προσπαθήσεις και να κάνεις περισσότερες από μία. Σαφώς και για να δημιουργήσεις οικογένεια θα πρέπει να υπάρχει και το πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει να το κάνεις. Κάθε φορά που είσαι ερωτευμένος, θεωρείς ότι θα είναι και η τελευταία σου σχέση. Αυτό συνέβαινε και με εμένα. Πλέον προσπαθώ να ζω το σήμερα και δεν θέλω να κάνω σχέδια για το αύριο. Δεν θέλω να απογοητευτώ. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι πολύ επιλεκτική σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσω τη ζωή μου μαζί του. Που θα γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν έχω καμία διάθεση να το δω -και δεν το βλέπω- ως παιχνίδι. Είμαι σε πολύ καλή φάση ζωής. Είμαι πολύ καλά!»

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

1. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία και την Κύπρο.

2. Εχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

3. Αγαπημένος της προορισμός: «Η Νέα Υόρκη. Οποτε πηγαίνω, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ομως την ομορφιά των ελληνικών νησιών δεν την έχω συναντήσει πουθενά».

4. Αγαπημένο φαγητό; Γιαπωνέζικο. «Οταν πρέπει, μαγειρεύω. Αλλά όχι σε καθημερινή βάση και όχι για τον εαυτό μου».

5. Αγαπημένο παραμύθι: «Το ψάχνω! Αυτό που δεν έχει κακές μάγισσες, λύκους, δράκους. Αξίζει νομίζω να το βρω!» 

6. Αυτό που δεν ξέρουμε για τη Στέλλα Καλλή είναι ότι: «Είμαι πολύ καλή μίμος! Οι φίλοι μου λένε ότι θα γινόμουν καλή ηθοποιός. Οχι, δεν θα με ενδιέφερε να με δω ως ηθοποιό. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά λόγω σπουδών, θα μ’ ενδιέφερε το μιούζικαλ».

7. «Εχω έναν-δύο φίλους από τον χώρο. Με την έννοια ότι είμαι πιο κοντά. Αλλά οι κολλητοί μου είναι εκτός χώρου και είμαστε φίλοι ετών».

8. Τι τη γοητεύει σε έναν άντρα; «Η ηρεμία του. Να ξέρει ποιος είναι και να είναι καλά με αυτό. Η σιγουριά και η ασφάλεια που μπορεί να εμπνέει. Αυτό με γοητεύει πολύ».

9. Εχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει πλαστική

10. Μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά και παίζει κιθάρα.

11. Αποφοίτησε από το Queens College of the City University of New York.

12. Οδηγούσε ένα παλιό αυτοκίνητο από τα δεκαπέντε της χρόνια. «Επαιρνα και τις φίλες μου και κάναμε βόλτες, καμιά κοπάνα για καφέ… Ημουν σοφερίνα. Το ήξεραν οι γονείς μου, δεν το έπαιρνα κρυφά. Απλώς δεν τους το έλεγα και κάθε μέρα (σ.σ.: γέλια). Γενικότερα ήμουν αυθόρμητη και δυναμική».

13. Το τραγούδι «Αρνούμαι» έχει διασκευαστεί στα βουλγαρικά, όπως επίσης και το video-clip

14. Στη διάρκεια των σπουδών της είχε πάρει πολλά κιλά. 

ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...