Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Δευτέρα 23/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ολα όσα θα γίνουν θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά, και να πάρετε θέση ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας. Αντίθετα, στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Στον οικονομικό τομέα δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις θα κυλήσουν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας, που θα τις διακρίνουν εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν η επιλογή σας είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δεν θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οι μάχες για τα συμφέροντά σας είναι άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό απαιτείται υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε θα σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Απολαύστε τη μέρα σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί το να πείτε ευθέως όσα εκείνη τη στιγμή πιστεύετε δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...