Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Συγκλονίζει η Δήμητρα Σιγάλα: «Αν δεν ήταν η μητέρα μου, ίσως να...

H Δήμητρα Σιγάλα, την φετινή τηλεοπτική χρονιά παίζει στην...

«Στενοχώρησα τον Σταμάτη Γονίδη, ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του»

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πώς από μια παρεξήγηση στενοχώρησε...

Έξαλλη η Κατερίνα Ζαρίφη: «Πρέπει να ανοίξουν στόματα, είναι επικίνδυνοι αυτοί οι...

Η Κατερίνα Ζαρίφη φανερά εκνευρισμένη είπε δυο λόγια κατά...

Χείμαρρος Ντενίση για την πλοκή του ντοκιμαντέρ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σαν να μην έφταναν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η...

Δευτέρα 23/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ολα όσα θα γίνουν θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά, και να πάρετε θέση ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας. Αντίθετα, στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Στον οικονομικό τομέα δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις θα κυλήσουν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας, που θα τις διακρίνουν εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν η επιλογή σας είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δεν θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οι μάχες για τα συμφέροντά σας είναι άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό απαιτείται υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε θα σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Απολαύστε τη μέρα σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί το να πείτε ευθέως όσα εκείνη τη στιγμή πιστεύετε δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα! – Ανιψιός του Παττακού ο δολοφόνος

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί «panic button» για...

«23 χρόνια μετά το γάμο και 25 γνωριμίας, είσαι ακόμα ο άντρας των ονείρων μου»

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά του

Η Στέλλα Μπεζαντάκου: Γιατί χτυπά την πόρτα του υπουργού Γιάννη Οικονόμου;

Μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου είναι...