Χρωστά στον ΕΦΚΑ και βγάζουν σε πλειστηριασμό 200 πρόβατά του

❱❱ Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το κοπάδι κτηνοτρόφου στα Γρεβενά επειδή χρωστάει στον ΕΦΚΑ 3.848,59€

Μέχρι και τα… πρόβατα έβγαλαν στο σφυρί στα Γρεβενά, επειδή ο κτηνοτρόφος χρωστάει στον ΕΦΚΑ 3.848,59 ευρώ και μία επιταγή 50 ευρώ!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Γρεβενών άναψε το πράσινο φως για τον δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό των 200 ζώων, τα οποία ήδη εκτιμήθηκαν στο ποσό των 12.000 ευρώ, υπολογίζοντας ότι κάθε πρόβατο κοστίζει 60 ευρώ. Ετσι, βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και θα υποχρεωθούν να φύγουν από τη στάνη τους. Εως τη διενέργεια του πλειστηριασμού, πάντως, ο κτηνοτρόφος έχει οριστεί ως μεσεγγυούχος – φύλακας, υπεύθυνος να μη χάσει από τα μάτια του τα πρόβατα!

Ο πλειστηριασμός πρόκειται να διεξαχθεί σε συμβολαιογραφείο των Γρεβενών την ερχόμενη Τετάρτη, στις 27 Φεβρουαρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 6.000 ευρώ.

Πάντως, ο κτηνοτρόφος που θα θελήσει να αποκτήσει τα 200 πρόβατα που βγαίνουν στο ηλεκτρονικό σφυρί θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με το διαδίκτυο. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι δύσκολο στις μέρες μας, αφού και οι παλαιότεροι κτηνοτρόφοι χειρίζονται το ίντερνετ με ευκολία.

Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί τους που είναι νεαρής ηλικίας και οι οποίοι έχουν μείνει στα χωριά τους αναλαμβάνοντας τις οικογενειακές κτηνοτροφικές μονάδες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ