Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

«Τα όπλα μου απέναντι σε Ελένη – Ελεονώρα»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για τη μετεγγραφή της στον ΣΚΑΪ, τη νέα της εκπομπή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Δεν έχει σκοπό να αποτινάξει την ταυτότητα του lifestyle, ούτε να προσποιηθεί ότι είναι… κάτι άλλο! Η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την καθημερινή εκπομπή «eXceL!ent» και η «Espresso» μίλησε μαζί της λίγες ώρες πριν από τη δυναμική επιστροφή της στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος μιλά για τον τελευταίο δύσκολο χρόνο της ζωής της, τη σχέση της με τη ζυγαριά, την υπομονή που έχει ως σύζυγος και την κόρη της που θα γίνει εγκληματολόγος α λα «CSI»!
 
– Πώς αποφασίσατε να μετακομίσετε στον ΣΚΑΪ; Μια δημοσιογράφος του lifestyle στον σταθμό της ενημέρωσης;
Η αλήθεια είναι ότι έχω αυτή την ταυτότητα και δεν έχω σκοπό να προσποιηθώ ότι είμαι κάτι άλλο. Πιστεύω ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένας σταθμός που μου ταιριάζει πολύ και ελπίζω να του ταιριάξω κι εγώ! Είχα πολύ έντονα την ανάγκη της δημιουργίας και να δουλέψω ουσιαστικά. Η πρόταση από το κανάλι ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου και ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!
 
– Ποια είναι η φυσιογνωμία της εκπομπής σας;
Χρηστικά θέματα, πρακτικές ιδέες και λύσεις για όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, από τη διακόσμηση μέχρι την οικονομία του σπιτιού, ανθρώπινες ιστορίες συνανθρώπων μας που μέσα στην κρίση και στις δυσκολίες κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να ξεχωρίσουν, δίνοντας ένα παράδειγμα σε όλους και στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας.
 
– Θα βρεθείτε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη χωρίς το βασικό σας «όπλο», τις lifestyle ειδήσεις. Σας φοβίζει το τι θα ειπωθεί και θα γραφτεί, αν τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τόσο υψηλά όπως είχατε συνηθίσει στο Star;  
Παρόλο που τα νούμερα προφανώς και με ενδιαφέρουν, τη συγκεκριμένη στιγμή προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αλλωστε το lifestyle δεν είναι προνόμιο μόνο διάσημων προσώπων. Ολοι μας έχουμε lifestyle! Ξέρεις, έπειτα από δύο χρόνια που λείπω από τις καθημερινές εκπομπές, δεν θα επέστρεφα αν αυτό που έκανα δεν με γέμιζε και αν δεν άρεσε πρώτα σε μένα. Ολα τα πράγματα θέλουν αγάπη και χρόνο για να «ανθίσουν» και να αναπτυχθούν. Τη συγκεκριμένη εκπομπή την αγαπώ πολύ. Την πιστεύω γιατί είναι μέσα στα καθημερινά ανθρώπινα μέτρα. Είναι η ίδια μας η ζωή. Οσα μας φοβίζουν, όσα μας απασχολούν και μας δίνουν ένα χαμόγελο.  
 
– Αληθεύει ότι δεν θα θέλατε η κόρη σας να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία;
Η κόρη μου πήρε το πτυχίο της στην Εγκληματολογία και τώρα παρακολουθεί το master της στο Forensic Investigations. «CSI», όπως απλά θα λέγαμε. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Εκτιμώ ότι είναι ένα επάγγελμα που σου στερεί αφόρητα μικρά καθημερινά πράγματα, προσωπική ζωή. Συχνά σε αλλάζει και ως άνθρωπο. Με τίποτα!  
 
– Πώς σας φαίνεται το δίδυμο Λιάγκας – Σκορδά απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο;
Είναι ένα δοκιμασμένο προϊόν σε ένα περιβάλλον που τους θέλει πολύ. Ο τέλειος συνδυασμός. Από την άλλη, πιστεύω ότι ο Πέτρος θα δώσει τη δική του μάχη αλλά και τη δική του ταυτότητα. Από τον Πέτρο περιμένω την «εξέλιξη» των πρωινάδικων!
 
– Σας έκανε κακό ή καλό η δημοσιότητα; Διαβάσαμε ότι δεν μπορούσατε να χαρείτε τον μπάνιο σας στη θάλασσα παρά μόνο στο εξωτερικό…
Εντάξει! Ηταν μια υπερβολή του λόγου αυτό. Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που ήμουν εκτός εκπομπών εννοείται ότι πήγαινα στη θάλασσα. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι ήμουν και ο καημός των συναδέλφων γιατί ποτέ δεν επιδίωξα να δώσω τροφή για κάτι τέτοιο. Οτι είχα ένα φόβο και ένα άγχος όσες φορές πήγαινα στη θάλασσα, ότι είχα πάντα το νου μου ισχύει, αλλά μάλλον είχε να κάνει με τις δικές μου ανασφάλειες, και όχι με τον πραγματικό «κίνδυνο»!
 
– Είναι αγχωτική η τηλεόραση;
Νομίζω ότι το αγχωτική είναι πολύ λίγο. Ο τελευταίος χρόνος της εκπομπής ήταν η δυσκολότερη επαγγελματική χρονιά της ζωής μου.   – Το διάστημα που βρεθήκατε εκτός TV τι απολαύσατε περισσότερο; Τη μαγειρική! Δεν είναι τυχαίο ότι ανέβηκε και ο δείκτης στη ζυγαριά!! 
 
Το κατάστημα στα Σπάτα
Κόντρα στην οικονομική κρίση, η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος τον Δεκέμβριο του 2012 εγκαινίασαν κατάστημα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα του γνωστού brand Αmerican Stars στο McArthur Glen, στα Σπάτα. «Δεν θα μπορούσα να δουλεύω στην ίδια δουλειά με τον άνδρα μου, όποια κι αν ήταν αυτή! Πόσο μάλλον μια δουλειά που δεν γνωρίζω καθόλου» λέει η Χριστίνα Λαμπίρη, που στηρίζει όμως σε κάθε κίνησή του τον σύζυγό της. Οσο για υπομονή; «Μεγαλύτερη από τη δική μου δεν υπάρχει! Ο Θάνος είναι ένας άνθρωπος που το 24ωρο δεν του φτάνει. Υπό αυτή την έννοια, κι εγώ υπομονή… κάνω μαζί του» τονίζει χαριτολογώντας η Χριστίνα Λαμπίρη.
 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...