Την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Ρόδου με 120.000 € σε βαλίτσα

❱❱ Εξηγήσεις στις Αρχές της Ρόδου καλείται να δώσει μια αλλοδαπή γυναίκα λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη σύλληψή της το μεσημέρι…… του περασμένου Σαββάτου στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου εντοπίστηκε από έναν τελωνειακό υπάλληλο με το ποσό των 120.000 ευρώ στις αποσκευές της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή», η γυναίκα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αθήνα με αρχικό προορισμό τη Ρόδο. Από εκεί είχε σκοπό να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη, ενώ με προγραμματισμένη πτήση θα κατέληγε στον τελικό προορισμό της, που ήταν η Μόσχα.

Ομως, τα πάντα ανατράπηκαν για εκείνη στον τυπικό έλεγχο, όταν ο τελωνειακός υπάλληλος εντόπισε το χρηματικό ποσό, το οποίο ήταν σε χαρτονομίσματα διάφορων αξιών. Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου καθώς και οι Αρχές της Ρόδου που δέσμευσαν και κατέσχεσαν το ποσό. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Εισαγγελία του νησιού προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου. Στην κατάθεσή της η αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή της τής ανήκουν νόμιμα και απλώς ξέχασε να τα δηλώσει κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο. 

Σε πρώτη φάση η γυναίκα καλείται να αποδείξει τη νόμιμη προέλευση του ποσού, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τα 120.000 ευρώ θα κατασχεθούν και σε βάρος της θα κινηθεί ποινική διαδικασία.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ