Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Οι «Βασιλιάδες» stereo! Και σε Mega και ΑΝΤ1

Το σίριαλ αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αλλά πιθανότατα θα προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Βασιλιάδες» είναι και όπου θέλουνε πάνε! Αυτό που θα συμβεί τους επόμενους μήνες στην τηλεόραση δεν έχει συμβεί ποτέ στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κωμική σειρά των 1.000.000 τηλεθεατών, «Οι Βασιλιάδες», που τόσο αγαπήθηκε στη βραδινή ζώνη του Mega αλλά έληξε άδοξα λόγω οικονομικών δυσχερειών, αναμένεται να ξεκινήσει ξανά να προβάλλεται στη μικρή μας οθόνη αλλά με ένα… περίεργο τρόπο.

Τα είκοσι επεισόδια που ήδη είχαν γυριστεί στο στούντιο ΑΤΑ θα μεταδοθούν στο Mega αφού αποπληρωθούν όλοι οι συντελεστές και με την έλευση του 2014 ο νέος κύκλος επεισοδίων του σίριαλ θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Αυτήν την περίοδο γίνονται ζυμώσεις ώστε η σειρά να περάσει στα χέρια του Γιάννη Λάτσιου και να συνεχιστεί ως εσωτερική παραγωγή του ΑΝΤ1. Με λίγα λόγια, θα δούμε τα είκοσι επεισόδια των «Βασιλιάδων» που ήδη έχουν γυριστεί και τη σκυτάλη θα πάρει μέσα στο 2014 ο ΑΝΤ1. Βασικά στελέχη του ΑΝΤ1 μας πληροφόρησαν ότι ο διευθυντής Προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, μιλούσε το τελευταίο διάστημα για μια μετεγγράφη που ήθελε να πραγματοποιήσει από το Mega αλλά κανείς δεν περίμενε ότι επρόκειτο για ολόκληρη σειρά.

Το εν λόγω σίριαλ ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο με τεράστια αποδοχή και μεγάλη δυναμική και η διακοπή του είχε δυσαρεστήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Η «Espresso» επικοινώνησε με πρωταγωνιστές του σίριαλ, όπως με τη Μάρθα Καραγιάννη, που δεν είχε γνώση των εξελίξεων αλλά ευχήθηκε όλα να πάνε καλά, αλλά και με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που μας άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μια σχετική κινητικότητα σε επίπεδο νομικό και πνευματικών δικαιωμάτων. Από τη μεριά της η Ζέτα Δούκα μάς τόνισε ότι το θέμα της συνέχισης των «Βασιλιάδων» το έχει διαβάσει στον Τύπο, αλλά ακόμη κανένα κανάλι δεν της έχει κάνει κάποια σχετική πρόταση, δεδομένου ότι κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το θέμα της μετεγγραφής των «Βασιλιάδων» το χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο Γιάννης Λάτσιος και όπως μας είπε το κοντινό του περιβάλλον, είναι διεργασία μηνών που τη δουλεύει μόνος του. Αν επιτευχθεί σχετική συμφωνία μεταξύ των δυο καναλιών και υπάρχει συνεννόηση, τότε ο μόνος κερδισμένος θα είναι ο τηλεθεατής, ο οποίος θα βλέπει τον Κώστα Κόκλα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε εξαιρετικές ερμηνείες. Βέβαια, μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, θα υπάρχουν ζυμώσεις και ερωτήματα, δεδομένου ότι οι σχέσεις Μega και ANT1 δεν είναι και οι καλύτερες μετά τη φυγή Λιάγκα – Σκορδά και τη ρεβάνς με τον Κωστόπουλο.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...