Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Δεν του έκανα κακό»

❱❱ Στη φυλακή η Γερμανίδα, που υποστηρίζει ότι ήθελε απλώς να ηρεμήσει τον 64χρονο «πακεταρισμένο» στο ΧαλάνδριΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Να «κατευνάσει» τον 64χρονο σύντροφό της (μικρή φωτό) ήθελε και όχι να τον σκοτώσει η 57χρονη Γερμανίδα πρωταγωνίστρια στο «Ψυχώ» του Χαλανδρίου, με θύμα τον μεσίτη Γιάννη Βλαντίκα.

Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι έριξε χάπια στην πορτοκαλάδα του συντρόφου της με σκοπό να τον ηρεμήσει έπειτα από έναν έντονο καβγά που είχαν και επέμεινε ότι έτρεφε μεγάλη αγάπη για το θύμα. Ωστόσο, δεν απέφυγε την προφυλάκισή της.

«Δεν έχω κάνει κακό στον Γιάννη. Οι ενοχές μου με βαραίνουν επειδή δεν ειδοποίησα κάποιον όταν φαινόταν άρρωστος, αλλά κυρίως στο μετέπειτα παραλήρημά μου έμεινα πλάι σε έναν νεκρό άνθρωπο που έλιωνε καθημερινά για 20 ημέρες» είπε, μεταξύ άλλων, στο απολογητικό της υπόμνημα. Για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού που τη βαρύνει, η Γερμανίδα υποστήριξε ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα του συντρόφου της επειδή αρνούνταν να αποδεχτεί ότι είχε πεθάνει.

«Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι “έφυγε” και του συμπεριφερόμουν σαν να είναι ζωντανός. Τον έπλενα και τον καθάριζα γιατί δεν του άξιζε αυτή η εικόνα. Στο δικό μου μυαλό, τουλάχιστον, ήταν ακόμα ο άνθρωπος Γιάννης. Νομίζω αυτό ήταν το έγκλημά μου και γι’ αυτό είμαι μετανιωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

«Αποδέχομαι ότι ήθελα να τον κατευνάσω, ποτέ όμως να τον σκοτώσω» τόνισε η 57χρονη. Οπως εξήγησε, άλλωστε, πήγε στη Γερμανία για να αποχαιρετήσει τα παιδιά της και επέστρεψε στη χώρα μας προκειμένου να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη. «Είχα την απόλυτη δυνατότητα να διαφύγω ή να κρυφτώ, να πάω σε μακρινή χώρα. Δεν το διανοήθηκα ποτέ» τόνισε στην απολογία της, υποστηρίζοντας ότι επιθυμεί την εξιλέωση.

Ο συνήγορός της Σπύρος Δημητρίου ζήτησε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε η κατηγορουμένη να λάβει γνώση των ακριβών αιτίων θανάτου του 64χρονου καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Παράλληλα, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης μετά την ομολογία της 57χρονης ότι παρέμενε στο σπίτι και κοιμόταν δίπλα στη σορό του συντρόφου της επί σειρά ημερών. Πάντως, κατά τον συνήγορό της, η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της έγινε δεκτή με ανακούφιση από την κατηγορουμένη, καθώς τη θεωρεί εξιλέωση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...