Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Της έταξε γάμο και την έβγαλε στο κλαρί

❱❱ Ο «γαμπρός» συμπατριώτης της την έφερε στο Ηράκλειο για να παντρευτούν και την έκανε σκλάβα του σεξΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το όνειρο να αποκτήσει οικογένεια και μια καλύτερη ζωή μια όμορφη Βουλγάρα, η οποία κατέληξε να γίνει σκλάβα του σεξ και να εκδίδεται από τον δήθεν μνηστήρα της και το… σόι του!

Η 25χρονη γνώρισε τον 35χρονο ομοεθνή της μέσω facebook και γοητεύτηκε από την ευγένεια που της έδειχνε, με αποτέλεσμα, όταν της έκανε… διαδικτυακή πρόταση γάμου, να πειστεί για τις προθέσεις του και να δεχτεί την πρόσκλησή του να πάει στην Κρήτη.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δήθεν γαμπρός είχε πάει και στην Αθήνα όπου έμενε η κοπέλα με τους γονείς της για να γνωριστούν. Εκεί, παρίστανε τον τρελά ερωτευμένο, που δεν μπορούσε λεπτό μακριά της, και εκείνη, κολακευμένη και φορτωμένη ελπίδες, ταξίδεψε μέχρι το Ηράκλειο για να ζήσει τον έρωτα και να στήσει σπιτικό.

Δυστυχώς, όμως, βρέθηκε προ εκπλήξεως, αφού κατέληξε έρμαιο στα χέρια του 35χρονου αρραβωνιαστικού της, της 55χρονης «πεθεράς» της, της 32χρονης «κουνιάδας» της και του 29χρονου «μπατζανάκη» της. Οι τέσσερις Βούλγαροι πήραν τα ταξιδιωτικά έγγραφά της και το κινητό της, και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται και να ζητιανεύει, ενώ, αν δεν συμμορφωνόταν, την ξυλοκοπούσαν χωρίς έλεος!

Τους πελάτες τούς έβρισκαν και οι τέσσερις, καθώς είχαν κάνει πολλές γνωριμίες και εκείνοι έπαιρναν και τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα, αφού είχαν στήσει πάνω της μια κερδοφόρα επιχείρηση σωματεμπορίας. Μάλιστα, την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο και την κρατούσαν φυλακισμένη, δίνοντάς της μόνο λίγο φαγητό και νερό.

Τέλος στην κόλαση της 25χρονης έδωσαν οι συγγενείς της, οι οποίοι δεν είχαν νέα της ούτε για τη νέα ζωή της ούτε για την ημερομηνία του γάμου της.

Οπως είπαν, πριν φύγει ήταν ενθουσιασμένη, έλαμπε από ευτυχία και τους υποσχέθηκε ότι θα τους καλούσε αμέσως μόλις έφτανε στο Ηράκλειο. Ανήσυχοι που δεν μπορούσαν να τη βρουν εδώ και ημέρες, ενημέρωσαν τις Αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους στο Ηράκλειο ότι η νεαρή Βουλγάρα βρισκόταν στην πόλη τους παρά τη θέλησή της και κρατείται από αγνώστους.

Χειροπέδες

Επειτα από έρευνες, οι άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου έκαναν έφοδο στο σπίτι του 35χρονου στην περιοχή των Δειλινών, όπου εντόπισαν σε άσχημη κατάσταση την αλλοδαπή κοπέλα, την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στους τέσσερις συμπατριώτες της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο 35χρονος είχε βγάλει εισιτήρια για τη Γερμανία για να ταξιδέψει εκεί με την άτυχη 25χρονη, προφανώς για να συνεχίσει να την εκδίδει!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....