Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Dealer η οικιακή βοηθός εφοπλιστή

Η 25χρονη «καθάριζε» για λογαριασμό της μεγαλύτερης σπείρας ναρκωτικών στα Βαλκάνια, που έφερνε εκατοντάδες κιλά.

Πρώην οικιακή βοηθός γνωστού Αθηναίου εφοπλιστή, ο οποίος απασχόλησε πρόσφατα τη Δικαιοσύνη, «έλυνε και έδενε» σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ναρκωτικών που δρουν στα Βαλκάνια! Η 25χρονη Βορειοηπειρώτισσα, που μάλιστα είναι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, κατηγορείται ότι είχε κομβικό ρόλο στην σύσταση και τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και πως πραγματοποιούσε ταξίδια-«αστραπή» από την Αθήνα στη Αλβανία για να οργανώσει τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων χασίς.

Η εμπλοκή της αποκαλύφτηκε κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό ενός μαύρου τζιπ με 249 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 262 κιλών και 279 γραμμαρίων, που είχε βρεθεί στις 29 Μαρτίου εγκαταλειμμένο και κλειδωμένο σε παράδρομο στο ύψος του Μαρτίνου έπειτα από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Ο οδηγός του είχε καταφέρει να διαφύγει και παραμένει ακόμη άγνωστος.

Η 25χρονη γυναίκα, η οποία κατάγεται από τους Αγίους Σαράντα και διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της, συνελήφθη στα πλαίσια της έρευνας από τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της από τον εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Πέμπτη. Ως τότε, λόγω της κατάστασής της, η νεαρή ομογενής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας φρουρούμενη από αστυνομική δύναμη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατάει το στόμα της ερμητικά κλειστό.

Η Αστυνομία έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι του μεγάλου κυκλώματος που διοχέτευε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας και στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν εκτός από αλλοδαποί, και Ελληνες. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση και την έρευνα για την υπόθεση, ενώ θα εκδώσουν εντάλματα συλλήψεων και για τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και του Αλβανού συζύγου της νεαρής γυναίκας. Ο άνδρας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται να  είχε κομβικό ρόλο στη δράση τού κυκλώματος.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...