Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Εσπειρε… παροχές!

Φθηνό ρεύμα και ρύθμιση συνταξιοδοτικού υποσχέθηκε στους αγρότες ο Σαμαράς.

Διόλου ευκαταφρόνητες παροχές προς τον αγροτικό κόσμο υποσχέθηκε χθες ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. Ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι θα ρυθμιστεί άμεσα το συνταξιοδοτικό τους, ώστε με σαράντα χρόνια ασφάλισης να μπορούν να πάρουν σύνταξη στα εξήντα δύο. Εκανε επίσης λόγο για παροχή φθηνού νυχτερινού ρεύματος, ενώ όσον αφορά τη μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια, είπε ότι αυτό θα γίνει εντός της τετραετίας. Στις δράσεις που προωθούνται συγκαταλέγεται και η ίδρυση ταμείου αγροτικής επιχειρηματικότητας, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αγορά αγροτικών προϊόντων από το Διαδίκτυο, καθώς και η δημιουργία μητρώου εμπορίου αγροτικών προϊόντων, προκειμένου να απαλλαγούν οι παραγωγοί από τους εκβιαστές που μοσχοπουλούν τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τα προβλήματα του αγροτών σημείωσε με νόημα ότι η αγροτική μεταρρύθμιση είναι καθοριστική για την ανάπτυξη και την έξοδο της χώρας από την κρίση, παραθέτοντας τα όσα έχει πράξει στον τομέα αυτό μέχρι και σήμερα η κυβέρνηση. «Ψάχνουμε τρόπους να βοηθήσουμε τους αγρότες άμεσα, αλλά και να ανοίξουμε δρόμο για το μέλλον» είπε.

Ακολούθως εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον συνεχή αρνητισμό και τη στάση που κρατά στις προσπάθειες για την προσέλκυση επενδύσεων. Φρόντισε, δε, να στείλει και τα κατάλληλα μηνύματα προς τους… κουκουλοφόρους. Μιλώντας για τα πρόσφατα επεισόδια στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, είπε: «Κάνουμε αγώνα για επενδύσεις και κάποιοι κουκουλοφόροι δεν τις θέλουν. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Δύο ημέρες μετά ήρθε ο Γάλλος πρόεδρος στην Αθήνα. Κι όμως, για την επίσκεψή του έγινε ειδική απεργία στα μέσα ενημέρωσης, για να μη δει κανείς στην Ελλάδα τη μεγάλη μάχη που δίνουμε και τα κέρδη που αποκομίζουμε. Δεν θέλω να καταγγείλω κανέναν, αλλά αυτές οι δολιοφθορές θα τελειώσουν. Το είδατε και προχθές με την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης. Καμιά ανοχή στο έγκλημα, κράτος με σοβαρότητα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Αντί να κοροϊδεύουμε τον ελληνικό λαό για τις φαραωνικές επενδύσεις που θα μας σώσουν, να ασχοληθούμε με τον εθνικό μας πλούτο. Με τους πολίτες ισοπεδωμένους και χωρίς αυτούς δεν παράγεται πλούτος. Θα μας πείτε “δεν θέλετε επενδύσεις από το εξωτερικό;” Βεβαίως θέλουμε. Αλλά θέλουμε επενδυτές, όχι πειρατές. Εσείς θέλετε πειρατές». Πρόσθεσε πως οι επενδυτές δεν έφυγαν από τη χώρα επειδή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εφυγαν γιατί το μνημόνιο κατέστρεψε την κοινωνία και την οικονομία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...