Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ενας Ελληνας στην αγκαλιά της Λετίσια!

Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας πρωταγωνιστεί σε βίντεο για την καμπάνια γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μαζί με τη Γαλλίδα καλλονή.

Ενας Ελληνας «θεός» στην αγκαλιά της Λετίσια Κάστα. Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μαζί με τη Γαλλίδα καλλονή, η οποία αφού κατέκτησε τις πασαρέλες, πέρασε με επιτυχία και στον κινηματογράφο.

Το γνωστό μοντέλο, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» γι’ αυτήν τη συνεργασία. «Ηταν μια πολύ όμορφη εμπειρία το να συνεργάζεσαι με τέτοια άτομα. Η Λετίσια Κάστα ήταν πολύ cool, επαγγελματίας και πανέξυπνη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι, σε ένα ξενοδοχείο, και κράτησαν όλη μέρα. Το σενάριο του βίντεο, που λέγεται “Divine”, περιέγραφε τον χωρισμό ενός ζευγαριού».

Στα πλάνα βλέπουμε τον Παρασκευά και την πανέμορφη Γαλλίδα να χάνονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δύο εραστές που πλέον όμως δεν είναι μαζί, γι’ αυτό κι εκείνη βγαίνει στους δρόμους του Παρισιού αναζητώντας τον χαμένο της έρωτα και προβάλλοντας παράλληλα τις elegant δημιουργίες του οίκου Gerard Darel, με κορυφαία την it bag Divine.

Η επιτυχία του όμως δεν εντοπίζεται μόνο στο γεγονός ότι κατάφερε να δουλέψει με ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα του εξωτερικού, αλλά και στο ότι η ίδια η Κάστα τον επέλεξε για παρτενέρ της, καθώς εντυπωσιάστηκε από τον Παρασκευά όταν τον είδε σε editorial μόδας. «Με είδε σε ένα περιοδικό και ζήτησε εμένα να είμαι μαζί της στο διαφημιστικό».

Ο όμορφος Ελληνας (που μάλιστα ταξίδεψε πρόσφατα έως τη μακρινή Αλάσκα προκειμένου να φωτογραφηθεί για την καμπάνια του σουηδικού οίκου μόδας Andrian Hammont) ήρθε στην Ελλάδα για λίγες μέρες, αλλά προτού προλάβει να απολαύσει την πατρίδα, βρέθηκε ξανά με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού έχει ήδη «κλείσει» φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας.

Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, που γεννήθηκε στον Τύρναβο, βρέθηκε στον κόσμο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Είναι όμως από τους λίγους Ελληνες που έκαναν -και συνεχίζουν να κάνουν- πραγματικά καριέρα στο εξωτερικό. Εχει πάρει μέρος σε διεθνείς καμπάνιες και σε σόου μεγάλων οίκων του εξωτερικού (Armani, Dolce Gabbana, Cerruti, Energie, Ferrè, Prada, Roco Barocco, Parah, Ungaro, Wella κ.ά.), ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους φωτογράφους του κόσμου.

Μάλιστα, ασχολείται και ο ίδιος με τη φωτογραφία -έχει κάνει και έκθεση-, με αγαπημένο του θέμα τον άνθρωπο. Τα πιο όμορφα «κλικ» είναι από το μακρύ του ταξίδι στην Ασία (με στάσεις στην Ινδία, στο Βιετνάμ, στην Καμπόντια, στο Κασμίρ, το Λαντάκ, το Νεπάλ, το Θιβέτ και το Εβερεστ), το οποίο κατέληξε στο Αγιον Ορος και τη Μονή Εσφιγμένου.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...