Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ελληνική σαμπάνια 23 καρατίων!

Ο πρώτος «γαλανόλευκος» αφρώδης οίνος από βρώσιμο χρυσό που «μέθυσε» ξένους και celebrities.

Σαμπάνια με χρυσό και άρωμα… Ελλάδας. Αν και ακούγεται περίεργο, άλλη μία καινοτομία δημιουργήθηκε από ελληνικά χέρια, η οποία μάλιστα συζητήθηκε όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Μπορούμε να μιλάμε πια για την πρώτη ελληνική σαμπάνια με βρώσιμο χρυσό 23 καρατίων, που συναγωνίζεται άνετα αντίστοιχα προϊόντα του εξωτερικού τα οποία ήδη κυκλοφορούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το μοναδικό προϊόν έχουν δοκιμάσει ήδη και Ελληνες celebrities (μεταξύ των οποίων και οι Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κρυσταλλία, Σάββας Πούμπουρας, Νάντια Μπουλέ, Μάκης Τσέλιος, Αρτεμις Αστεριάδη, Βασιλική Τσεκούρα, Μπέτυ Μαγγίρα), οι οποίοι τη λάτρεψαν και δηλώνουν οπαδοί της, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες στο διαδίκτυο.2225j9639

Η ελληνική εταιρία Ela κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό προϊόν κλείνοντας το πολύτιμο αυτό μέταλλο σε μπουκάλι. Ο χρυσός από πολλούς χαρακτηρίζεται ως σύμβολο τελειότητας και αιωνιότητας, αλλά και κυρίαρχο στοιχείο της διατροφής πολλών κοινωνιών από αρχαιοτάτων χρόνων. Μάλιστα, χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και την ποτοποιία και είναι γνωστές οι ευεργετικές του ιδιότητες και η αντιγηραντική του δράση. Μάλιστα ήταν απαραίτητο στοιχείο στη διατροφή των βασιλικών, αλλά και πλούσιων οικογενειών. Σήμερα λοιπόν, μεταξύ άλλων, βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ ανακουφίζει και από την αρθρίτιδα.

Ετσι, στηριζόμενη σε όλα τα παραπάνω, η ελληνική εταιρεία δημιούργησε την Ela Gold. Ο πολυτελής φυσικός αφρώδης οίνος εκλεκτής ποιότητας, με νιφάδες βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων, αποτελείται από σταφύλια των ποικιλιών Chardonnay και Αθήρι εσοδείας 2003, τα οποία έχουν επιλεγεί ειδικά από αμπελώνες της Ρόδου. Η παραδοσιακή γαλλική μέθοδος παραγωγής σαμπάνιας, με τη διαδικασία της ωρίμανσης και της δεύτερης ζύμωσης στη φιάλη, δίνει στον αφρώδη οίνο  εξαιρετικά λεπτή και ιδιαίτερη γεύση.

Το προϊόν θα κυκλοφορεί σε επιλεγμένες κάβες, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική «χρυσή» σαμπάνια ταξίδεψε πριν από μερικές μέρες στη Σαρδηνία, στο Πόρτο Τσέρβο, όπου έγινε ο διάσημος αγώνας των Superyachts, Perini Navi Cup. Εκεί βρέθηκε πάνω στο «Falcon Maltese» (το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο) και όταν τη δοκίμασαν οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν. Ο «χρυσός» οίνος διατίθεται σε δύο συσκευασίες των 750 και των 200 ml, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται στα 80 ευρώ.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...