Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Εγώ θα είχα τον Αρη ψηλά»

Μπορεί να έμεινε στον πάγκο του Αρη λιγότερο από τρεις μήνες, αλλά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο της ομάδας, μια και συνδύασε το όνομά του με το τέλος του «εφιάλτη» της περσινής χρονιάς, όταν σφραγίστηκε το εισιτήριο της παραμονής. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» με αφορμή το ξύπνημα του «εφιάλτη», με τον Αρη να είναι στην τελευταία θέση ύστερα από πέντε αγωνιστικές, χωρίς νίκη και με μόλις έναν βαθμό!
 
– Συνεχίζετε να παρακολουθείτε τον Αρη;
Και βέβαια, προσπαθώ να βλέπω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας και ειδικά να μη χάνω κανένα του Αρη.
 
– Το δέσιμο άλλωστε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι δεδομένο… Θέλει και ρώτημα;
Μπορεί να έμεινα λίγο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά πήρα θετική ενέργεια, αγάπη, δέθηκα με την ομάδα. Βιώσαμε μαζί μια δύσκολη περίοδο και στο τέλος τα καταφέραμε. Περπατάμε με ψηλά το κεφάλι.
 
– Φέτος τα πράγματα ξεκίνησαν ανάποδα. Τελευταίος ο Αρης στη βαθμολογία…
Με έκπληξη βλέπω τον Αρη σε αυτήν τη θέση. Πίστευα ότι η ομάδα που είχε πέρυσι καλό τέλος θα ξεκινούσε καλά, αλλά μας διέψευσε δυσάρεστα όλους. Κρίμα.
 
– Γιατί συμβαίνει αυτό;
«Είδα τον Αρη και με την Ξάνθη και σε άλλα παιχνίδια. Διαπίστωσα κάτι που επαναλαμβάνεται: μια άμυνα με προβλήματα. Η αχίλλειος πτέρνα είναι η άμυνά του. Δέχεται με ευκολία γκολ. Δύο σε κάθε ματς και ένα με Λεβαδειακό. Γίνονται λάθη και το πληρώνει η ομάδα. Για εμένα βέβαια δεν είναι θέμα αποκλειστικά της άμυνας, αλλά συνολικό. Και στον Αρη που ήμουν έλεγα ότι η καλή άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και τη συνολική λειτουργία της ομάδας.
 
– Ο Αρης αγνοεί τη νίκη. Παλαιότερα είχατε δηλώσει ότι αν ήσασταν εσείς στον πάγκο του, θα μπορούσε να μπει μέσα στην πρώτη οκτάδα. Το πιστεύετε ακόμη;
Φυσικά. Ακόμη και σήμερα, με το συγκεκριμένο υλικό που έχει ο Αρης και παρότι δεν πέτυχε νίκη, είμαι σίγουρος ότι ανήκει στην πρώτη οκτάδα. Αυτός θα ήταν ο στόχος, αν συνέχιζα στην ομάδα, αυτός πρέπει να είναι και σήμερα με βάση τις δυνατότητές της, ασχέτως αν έφυγαν κάποιοι παίκτες. Αν σε πιστέψουν και σου δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις μπορείς να ανεβάσεις την ομάδα ψηλά. Ετσι θα δούλευα εγώ το καλοκαίρι. Μπορούμε να πάμε την ομάδα στις οκτώ πρώτες θέσεις. Αυτό τους είχα πει τον Ιούνιο, γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί τις μεταγραφές. Βέβαια όσο περνούν οι αγώνες ο κλοιός και τα περιθώρια στενεύουν. Αλλά και τώρα, αν ήμουν, η οκτάδα ήταν εφικτή.
 
– Πώς πρέπει να διαχειριστεί σήμερα την κατάσταση ο Αρης;
Εχει και προπονητές και ανθρώπους δίπλα της η ομάδα. Μια συμβουλή -αν θα μπορούσα να δώσω- είναι να μη βλέπουν τι κάναμε πέρσι και γενικά το τι έγινε. Στο τέλος είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα σίγουρα. Αλλά και στην αρχή η ομάδα σε πέντε αγώνες είχε πέντε βαθμούς και όχι έναν. Αρα καλό είναι να δουν το σήμερα με ψυχραιμία, ειδικά όσο έχουν τη στήριξη του κόσμου του Αρη. Ο Αρης δεν πρέπει να κινδυνέψει φέτος. Η θέση του είναι για ψηλότερα.
 
– Δεδομένη είναι και η αγάπη των φιλάθλων του Αρη για εσάς…
Πιστεύω ότι με τη δουλειά μου κέρδισα τον σεβασμό. Κι εγώ σέβομαι τον κόσμο και τον εκτιμώ, και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που ξέρω ότι ο κόσμος με έχει ψηλά κι εγώ το ίδιο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
 
«Μεγάλη έκπληξη φέτος η Καλλονή»
 
Ο Σούλης Παπαδόπουλος βλέπει ένα πρωτάθλημα πολλών ταχυτήτων. Στην πρώτη, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. «Εχουν ξεχωρίσει αυτές οι δύο ομάδες. Εχουν μεγάλη διαφορά από όλες τις υπόλοιπες» μας είπε, ενώ στο ερώτημα αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει το πρωτάθλημα τόνισε: «Αν καταφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό, δηλαδή 2-3 βαθμούς μέχρι τον Δεκέμβριο, και στη συνέχεια ενισχυθεί στις μεταγραφές, τότε ο τίτλος είναι ανοιχτός. Αν ξεφύγει ο Ολυμπιακός, δύσκολα θα τον πιάσει στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ.
 
Από κει και πέρα, παραδέχεται: «Για εμένα είναι έκπληξη η Καλλονή και ο Εργοτέλης. Δείχνουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα παραμονής. Αστέρας Τρίπολης και Γιάννινα είναι σταθερές αξίες. Εχουμε βέβαια πολύ δρόμο ακόμη στο πρωτάθλημα».
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ
{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...