Δευτέρα 30/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά κι αριστερά, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας και έργων, οπότε απαιτούνται αυτοπειθαρχία και τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο και όχι με προστριβές τα θέματα που σας απασχολούν ή καταστάσεις που εξακολουθούν να σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση που πρέπει να πάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας καταλαμβάνουν τη μέγιστη προτεραιότητα στη ζωή σας και απαιτούνται έξυπνες στρατηγικές και καινούριοι διακανονισμοί.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αδρανείτε στη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Εξάλλου κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα υπάρξουν αναποδιές, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται. Αποφύγετε λοιπόν τις υπερβολές, αν θέλετε να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε χαρά και εργασία για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι η ώρα να θέσετε νέους στόχους έχοντας μετρημένη αισιοδοξία, καθώς η αλλαγή κάποιων νοοτροπιών θα σας κάνει να βρείτε διεξόδους σε ό,τι σας απασχολούσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επενδύστε στον εαυτό σας προσφέροντάς του χρόνο, ενέργεια και χρήμα, ώστε να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας και να μη γυρνάτε σε πνιγηρές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, μια που η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις των διάφορων καταστάσεων. Παράλληλα δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας διευθετήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, όμως πρώτα θα δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο πριν προχωρήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ