Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τη δάμασε άλλα αγχώθηκε

Με πρωταγωνιστή τον Πλατέλλα η Ενωση πήρε το δεύτερο τρίποντο.

Ο εντυπωσιακός Πλατέλλας ήταν χθες όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ στην επικράτησή της με 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της Θύελλας Ραφήνας. Χάρη σε ένα δικό του τέρμα και σε ένα ακόμη του Ντακόλ, η Ενωση ζευγάρωσε τις νίκες της στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έστω και αν δεν ικανοποίησε στο έπακρο τους 20.000 οπαδούς της που έδωσαν το «παρών» στο Μαρούσι μετατρέποντας την πρεμιέρα φέτος του «Δικεφάλου» στο γήπεδό του σε γιορτή (13.538 τα εισιτήρια, 101.795 οι εισπράξεις)!

Η ΑΕΚ βέβαια είχε πολλές ευκαιρίες να κάνει… περίπατο χωρίς να χρειαστεί να γεμίσει άγχος στα τελευταία λεπτά τους οπαδούς της, αλλά φανέρωσε ξανά τις γνωστές (καλοκαιρινές) αδυναμίες της: την αστοχία της απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο και τα τραγικά λάθη στην άμυνα που της στοιχίζουν. Σε ένα από αυτά ήρθε και το γκολ της Θύελλας. Συγκεκριμένα στο 74′ ο Ρόβας με λάθος πάσα στο κέντρο έδωσε την ευκαιρία στον Ραμπαβήλα να βγει στην κόντρα σε τετ α τετ με τον Βούρα και με ωραίο ψύχραιμο πλασέ να μειώσει σε 2-1. Το σκορ είχε ανοίξει για την ΑΕΚ ο Ντακόλ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσουμάγκα και λάθος έξοδο του Κατσιούλη (30′) και το 2-0 είχε διαμορφώσει ο Πλατέλλας με πλασέ από πλάγια δεξιά θέση μέσα στην περιοχή (59′).

Ο πολύ δραστήριος και χθες εξτρέμ της Ενωσης πρωταγωνίστησε σε πολλές φάσεις της ομάδας του είτε ως δημιουργός είτε ως εκτελεστής. Ο «Δικέφαλος» έχασε και πέναλτι στο ξεκίνημα (4′), καθώς ο Κατσιούλης απέκρουσε (με τη βοήθεια και του δοκαριού) την εκτέλεση του Ανάκογλου.

Σκόρερ: Ντακόλ (30′), Πλατέλλας (59′) – Ραμπαβήλας (74′).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας (85’ Πεταυράκης), Ρόβας, Σταθάκης (77’ Γροντής), Κορδέρο, Γεωργέας, Ράμα, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ (66’ Μπρέσεβιτς).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Μπαξεβάνης, Ντόσκας, Τασιόπουλος, Γεραγωτέλλης (53’ Ντούνης), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας, Πασάς (53’ Κατσούγκρης), Δημοσπύρος.

– Στον όμιλο της ΑΕΚ τα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαν ως εξής: Ηρόδοτος – Κηφισιά 3-1, Πανναξιακός – Μανδραϊκός 0-0, Ηλυσιακός – Ερμής Ζωνιανών 2-1, Τριγλία Ραφήνας – Αστέρας Βάρης 1-0, Αιγάλεω – ΑΟΑΝ 1-0. Το Περαμαϊκός – Περιστέρι αναβλήθηκε.

Η βαθμολογία σε 2 αγωνιστικές: ΑΕΚ 6, Τριγλία Ραφήνας 6, Αιγάλεω 4, Πανναξιακός 4, Ηλυσιακός 3, Ηρόδοτος 3, Κηφισιά 3, Κυανούς Αστέρας Βάρης 3, Περαμαϊκός 3, Α.Ο. Μανδραϊκός 1, Περιστέρι 1, Α.Ο. Αγίου Νικολάου 0, Ερμής Ζωνιανών 0, Θύελλα Ραφήνας 0, ΠΑΟ Κρουσσώνα 0.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...