Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μy name is Marcus Berg

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Μπεργκ και η δικαίωση του Γιάννη Αναστασίου.

Σε εκείνους που τον αμφισβήτησαν απαντάει με γκολ!. Την προσωποποίηση του ποδοσφαιριστή που κάνει restart στην καριέρα του αποτελεί ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ύστερα από δύο πολύ κακές χρονιές στο Αμβούργο δείχνει να παίρνει τη πιο μεγάλη ρεβάνς. Ο Σουηδός επιθετικός, που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και κατά μέσο όρο σκοράρει μία φορά ανά δύο παιχνίδια κάνοντας εκρηκτικό ξεκίνημα, αμφισβητήθηκε έντονα όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας μάλιστα ένα συμβόλαιο (400.000 ευρώ τον χρόνο) που είναι το πιο ακριβό στο φετινό ρόστερ των «πρασίνων».

Η μεγάλη αφλογιστία στην προηγούμενη ομάδα του (Αμβούργο) με μόλις ένα γκολ σε δύο σεζόν δεν προϊδέαζε ότι είχε καλά φυλαγμένο μέσα του το «φονικό» όπλο που χρησιμοποιεί τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μαζί του είχε αμφισβητηθεί όμως και ο Γιάννης Αναστασίου που επέμενε τόσο πολύ στη μεταγραφή του «θυσιάζοντας» άλλες περιπτώσεις, ίσως πιο ελκυστικές. Η «χημεία» μεταξύ των δύο αντρών έπαιξε ωστόσο καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας. Ο Αναστασίου έδειξε στον Μπεργκ πόσο τον θέλει κι εκείνος με τη σειρά του έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να φύγει από το Αμβούργο πιστεύοντας το όραμα του μελλοντικού προπονητή του.

Το ξεκίνημα του 27χρονου σέντερ φορ στα φιλικά παιχνίδια ίσως ήταν απογοητευτικό, μα όσο τον αμφισβητούσαν εκείνος πείσμωνε περισσότερο. Απέφυγε τα μεγάλα λόγια και δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Αναστασίου που πλέον μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του και την επιμονή του να φορέσει ο Μπεργκ το τριφύλλι στο στήθος. Ο «Μάρκους ο τρομερός» ήρθε για να μείνει και να δώσει ακόμη περισσότερες χαρές στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ήδη τον έχουν κάνει ίνδαλμά τους!

Χαμηλοί τόνοι για Τούμπα

Να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα ζήτησε (επί της ουσίας) από τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο «τρία στα τρία» στη φετινή σεζόν, αλλά για τον 41χρονο τεχνικό προέχει να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι. Ετσι στη χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο Απήλιον ήταν ξεκάθαρος: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο και καλό αντίπαλο. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε πάντα σοβαροί. Κοιτάμε μπροστά, καθώς έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα».

-Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα συν τους Μυρθιανό και Ιμεράι από τους Νέους έδωσαν χθες φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Μέγαρα με τον τοπικό Βύζαντα.

-Τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αποθέωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς: «Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή την ομάδα να έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Στο γήπεδο μας είμαστε ένα “ομάδα” και κόσμος, κι αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε, κυρίως τα νέα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...