Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρέχει στις πίστες και για τη Μαρία

Η Σούζι Βολφ βάζει τα γυαλιά σε πολλούς συναδέλφους.

Ποιος είπε ότι η Φόρμουλα 1 ανήκει μόνο στους άνδρες; Οποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, ας το πει στη Σούζι Βολφ, τη μόνη γυναίκα πιλότο στη φετινή σεζόν. Η 30χρονη Αγγλίδα βάζει τα γυαλιά σε πολλούς από τους συναδέλφους της, ενώ ελάχιστοι εξ αυτών έχουν καταφέρει να κάνουν ταινία τη ζωή τους.

Η πανέμορφη Σούζι ότι πριν από λίγο καιρό αποδέχτηκε τη σχετική πρόταση που της έκανε ο αδερφός της, ο βραβευμένος με BAFTA Ντέιβιντ Στόνταρτ, συνεπώς είχε… μέσο για τη συγκεκριμένη επιτυχία. Δεν παύει, ωστόσο, να αποτελεί ένα επίτευγμα που ελάχιστοι πιλότοι έχουν καταφέρει. Στο ντοκιμαντέρ, δε, θα κάνουν την εμφάνισή τους ο Λιούις Χάμιλτον και ο Ντέιβιντ Κούλθαρτ.

Η Αγγλίδα οδηγός, πάντως, δεν έχει στόχο την προβολή της στο γυαλί αλλά στο τιμόνι της Ουίλιαμς, καθώς είναι πιλότος δοκιμών. Ξεκίνησε με τους αγώνες καρτ όταν ήταν οκτώ ετών – μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι γνώρισε και παντρεύτηκε τον Αυστριακό πρώην οδηγό Τότο Βολφ, με τον οποίο ζει στην Ελβετία.

Η Σούζι χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως έναν πολύ ντροπαλό άνθρωπο και κλειστό χαρακτήρα, όμως ξέρει ότι η προσωπική της καριέρα περνάει από τη δημοσιότητα, τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και των εφημερίδων και τα φλας ή τους τηλεοπτικούς φακούς. Ετσι δεν αντιστάθηκε για πολύ στην πρόταση του αδερφού της, ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να βρει την ισορροπία ανάμεσα στον δεσμό αίματος με την αδερφή του και τον ρόλο του ως απαιτητικός σκηνοθέτης.

Η Βολφ μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό της Μαρία ντε Βιγιότα, από τον οποίο η Ισπανίδα οδηγός δοκιμών έχασε το ένα της μάτι, έμεινε η μοναδική γυναίκα οδηγός σε έναν σχεδόν απόλυτα ανδροκρατούμενο χώρο. Η Ντε Βιγιότα ζήτησε από τη φίλη της «να οδηγεί και για τις δύο», όπως αποκάλυψε ο Βολφ, και έτσι η Αγγλίδα είναι αποφασισμένη να τη βγάλει ασπροπρόσωπη: «Εχω στο κράνος μου ένα αστέρι που συμβολίζει τη Μαρία. Είναι τιμή μου να την εκπροσωπώ, αλλά είναι κρίμα που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε μαζί στις πίστες. Μετά το ατύχημά της έχω αυξημένη πίεση για να τα καταφέρω και να αποδείξω ότι αυτό που της συνέβη ήταν μια κακή στιγμή και ότι δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία των γυναικών στο άθλημα».

Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....