Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Την είδε να πετά την κουβέρτα με το πτώμα»

❱❱ Ο Δήμος Μυλωνάς και η σύζυγός του μιλούν για το σοκ της πεθεράς του ηθοποιού, η οποία πρόσεξε τη μητροκτόνο να παρατά το «δέμα» στην απέναντι πολυκατοικίαΑπό τους
Θεοδ. Π. Πάνου – Δήμητρα Δάρδα

Από τα χέρια της ίδιας της κόρης της, που ισχυρίστηκε ότι έκανε… ευθανασία (!), βρήκε τον θάνατο η 93χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας είχε εγκαταλειφθεί στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στου Γουδή.

Μάρτυρες του ασυνήθιστου για τα ελληνικά δεδομένα γκραν γκινιόλ ήταν ο γνωστός ηθοποιός Δήμος Μυλωνάς και η σύζυγός του Φώφη Κωνσταντινίδου, η μητέρα της οποίας είδε τη μητροκτόνο να μεταφέρει το πτώμα.

Εμφανώς σοκαρισμένο, το ζευγάρι μίλησε στην «Espresso» για τον τρόμο που βίωσε όταν διαπίστωσε ότι στο «δέμα» που ήταν παρατημένο το μεσημέρι του Σαββάτου στην είσοδο της αντικρινής πολυκατοικίας επί της οδού Σινώπης βρέθηκε τυλιγμένο ένα πτώμα.

«Είδαμε από το μπαλκόνι μας τον μπόγο παρατημένο στην είσοδο πολυκατοικίας απέναντί μας, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Νομίσαμε ότι ήταν ένα χαλί για πέταμα. Η μητέρα μου όμως, που μένει ακριβώς απέναντι, τα είδε όλα» αποκάλυψε η επιχειρηματίας. 

Η μητέρα της Φώφης Κωνσταντινίδου πέρασε από το σημείο, είδε να προεξέχει το κεφάλι της νεκρής και κάλεσε την Αστυνομία.

«Ετρεξα στην αγκαλιά της»

«Μόλις μάθαμε πως επρόκειτο για πτώμα, έτρεξα στην αγκαλιά της. Παρότι η Αστυνομία απέκλεισε τον δρόμο και δεν επιτρεπόταν να περάσει κανείς, ο Δήμος κι εγώ τρέξαμε κοντά της, γιατί ήταν μεγάλο το σοκ για όλους μας στη γειτονιά μόλις μάθαμε πως εκεί μέσα ήταν ένα πτώμα. Η μητέρα μου ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μας περιέγραψε όλα όσα είδε και κατόπιν τα κατέθεσε και στην Αστυνομία. Κοιτώντας από το παράθυρό της είδε μια ψηλή, αδύνατη γυναίκα, μεγάλη σε ηλικία, που φορούσε σορτς, να σέρνει πίσω της αυτό τον μπόγο και να τον παρατά…» δήλωσε στην «Espresso» η σύζυγος του ηθοποιού. «Τρελαθήκαμε… Δεν έχουμε συνέλθει ακόμη από το σοκ!» σχολίασε και ο Δήμος Μυλωνάς. Χάρη στη μαρτυρία της πεθεράς του ηθοποιού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν πολύ γρήγορα στη λύση του γρίφου με το πτώμα της ηλικιωμένης που βρέθηκε. Οπως διαπιστώθηκε γρήγορα, η σορός, που ήταν δεμένη χειροπόδαρα και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, επίσης δεμένη με σκοινί, ανήκε σε μια 93χρονη, η οποία διέμενε σε κοντινό σημείο.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την 68χρονη κόρη της, που αρχικά παρίστανε την ανήξερη και τη σοκαρισμένη. Ομως κάτω από το βάρος των στοιχείων αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε σκοτώσει τη μητέρα της, που έπασχε από άνοια και είχε κάνει πρόσφατα εγχείρηση.

«Οταν επέστρεψε σπίτι, η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί. Βασανιζόταν και με βασάνιζε. Κάθε μέρα μού έλεγε πως θέλει πολύ να συναντήσει τους γονείς της. Εκείνη την ημέρα ξεκίνησε από το πρωί να μου λέει πως θέλει να πάει στους γονείς της διότι δεν αντέχει άλλο. Τσακωθήκαμε. Ηθελα να τη λυτρώσω και συνάμα να λυτρωθώ και εγώ» φέρεται ότι είπε στην ομολογία της. Οπως υποστήριξε, χτύπησε την 93χρονη και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, αρχικά με τα χέρια και μετά με μονωτική ταινία, πιέζοντας με δύναμη το πρόσωπό της! Οταν διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή, την έδεσε χειροπόδαρα, έβαλε νάιλον σακούλες στα πόδια της, την τύλιξε σε μια κουβέρτα που έδεσε με σκοινιά, και την έσυρε ως το σημείο όπου την άφησε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...