Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προβλέψεις για 19/3

ΚΡΙΟΣ: Κλίμα αγάπης και αρμονίας επικρατεί στα οικογενειακά σας και χαίρεστε την κάθε στιγμή μαζί με τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ καλά, καθώς βρίσκετε αρκετά αποδοτικούς τρόπους για να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και την τύχη σας. Δεν χάνετε τίποτα.  

ΤΑΥΡΟΣ: Λόγω της ζεστασιάς που εκπέμπετε κερδίζετε εύκολα τη συμπάθεια των γύρω σας. Αλλά και τα λόγια σας πετυχαίνουν τον σκοπό τους, καθώς γίνεστε άμεσα κατανοητοί από τους άλλους. Θετικότερες προοπτικές στα αισθηματικά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κατανικήστε τη ραθυμία που σας διακρίνει και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε σήμερα, καθώς στα λόγια των περισσότερων ανθρώπων υπάρχει σκοπιμότητα, αφού άλλα σας λένε και άλλα εννοούν. Ευτυχώς, έχετε διορατικότητα και μπορείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Καλό θα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε, το χρειάζεστε πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έντονα κοινωνική διάθεση που σας χαρακτηρίζει σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα. Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές, αλλά και ενημερώνεστε ουσιαστικά για ζητήματα που σας απασχολούν. Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε έξοδα που κάλλιστα μπορείτε να αποφύγετε.

ΛΕΩΝ: Πολύ θετικές οι προοπτικές στα επαγγελματικά σας, καθώς η διαίσθηση καθοδηγεί τα βήματά σας και σας οδηγεί σε επιτυχημένες επιλογές. Στον αισθηματικό σας τομέα καλό θα είναι να δείξετε ενδιαφέρον για τις ανάγκες του συντρόφου σας, αφού μπορεί να νιώθει ότι τον παραμελείτε. Οσοι είστε μόνοι, φανείτε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να είναι περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρ’ ότι είστε γενικά συνεπείς και οργανωτικοί, σήμερα κινδυνεύετε να δώσετε μια αρκετά διαφορετική εικόνα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό φανείτε πιο δραστήριοι και δώστε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Θα έχετε κάποιες πολύ καλές ειδήσεις από άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή μακριά από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Θετικότατες οι προοπτικές στα επαγγελματικά σας καθώς κλέβετε εύκολα τις εντυπώσεις και οδηγείτε τις προσπάθειές σας σε επιτυχία, κερδίζοντας σεβασμό και καταξίωση. Στον οικονομικό σας τομέα τα πράγματα είναι εξίσου καλά. Στα αισθηματικά σας όμως είστε υπερευαίσθητοι, κινδυνεύοντας να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά τεταμένο είναι το κλίμα γύρω από σχέσεις και συνεργασίες, καθώς οι αντιδράσεις των άλλων είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές που περιμένατε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις για να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες. Το να κρατήσετε μια ανώτερη και αξιοπρεπή στάση είναι κάτι που τελικά όλοι θα το καταλάβουν και θα σας το αναγνωρίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή προσοχή θέλουν τα επαγγελματικά σας, καθώς οι κινήσεις σας χαρακτηρίζονται από βιασύνη και ο κίνδυνος να γίνουν λάθη είναι αρκετά μεγάλος. Προσέξτε τι λέτε, να είστε ξεκάθαροι και να αποφύγετε τις υπερβολές. Αν έχετε τη θέληση, σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε αρκετά, αποφεύγοντας τα επίμαχα σημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδανικές οι συνθήκες για τα αισθηματικά σας, καθώς απολαμβάνετε πολλή αγάπη και ζεστασιά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κι εσείς όμως χάρη στον τρόπο που εκφράζετε τα αισθήματά σας κερδίζετε ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις. Οσοι είστε μόνοι μπορείτε να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία με πολλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιμονή συγγενών σας σε απόψεις που σας φαίνονται ξεπερασμένες εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε συγκρούσεις μαζί τους. Αφήστε τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, δεν έχετε ανάγκη να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν και φροντίστε τον εαυτό σας, το έχετε όντως ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στον επιτυχημένο τρόπο επικοινωνίας σας μπορείτε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Καθώς είστε απόλυτα πειστικοί, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς. Οπότε, η μέρα είναι πολύ θετική για να κάνετε σημαντικές επαφές που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Στα αισθηματικά το κλίμα είναι πολύ θετικό, καθώς θα δείτε αρκετές προσδοκίες σας να πραγματοποιούνται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...