Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Κυριακή 6/10/2013

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων σήμερα για τους Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα κι αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας. Αναπτερώστε το ηθικό σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να κάνετε κι εσείς τη δική σας προσπάθεια να βρεθείτε μαζί και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας. Μια συζήτηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανοίξει τον δρόμο για καινούριες ιδέες και σχέδια. Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας. Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά σας θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και δεν θα επιτρέψουν να πέσετε σε μελαγχολία. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Από εσάς εξαρτάται πού θα αποταμιεύσετε και πού θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται. Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα αι αν εσείς το αναβάλλετε, οι καταστάσεις απαιτούν μια ριζική αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγει για εσάς ένας καινούργιος κύκλος που απαιτεί να βρείτε νέους τρόπους να υποστηρίξετε τις αξίες σας αλλά και τις ιδέες σας. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς, αναθεωρήστε τους στόχους σας και εξετάστε τις δυνάμεις που σας κινητοποιούν για να προχωρήσετε δυναμικά στη ζωή. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά τον χρόνο σας συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει» και βρείτε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή σας τύχη. Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε τη μέρα με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος που τον χρειάζεστε. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά, και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δεν θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας, προσέξτε σε ποιο σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να είστε με τον σύντροφό σας. Ακόμα κι αν τα οικονομικά σας δεν συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από έναν λόγους να είστε ευτυχισμένοι.

ΛΕΩΝ

Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αυξημένη και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια. Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα σας έχουν βάλει στη μέση. Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν δεν θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας, όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλώς δώστε και στον σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δεν θα βγείτε χαμένοι. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στιλ σας, αλλά ούτε και στον χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς. Θα προκληθούν δυσκολίες στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία. Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις για το τι θα κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Απαιτείται προσοχή σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που είναι καινούρια και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους. Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους. Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση τον σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σάς επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να πράττετε με σύνεση και λογική για να μπορέσετε να επιτύχετε το σωστό μοντέλο επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γνωστό πως η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και λογικό είναι να υπάρχουν μπερδέματα, όμως το να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν φταίνε, επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι, δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιες είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν θύτες και θύματα. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα ποικίλλει. Αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό και άλλες πάλι έντονη απογοήτευση. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως θα μπορέσετε, εάν δεν σας κυριεύσει ο φόβος, να δείτε κατάματα την αλήθεια. Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά. Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Εχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές ξεκινώντας από την εμφάνισή σας. Η σημερινή μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε αμέσως αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας. Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να βρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα, χωρίς να προβληματίζεστε. Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία, και μετά με το συναίσθημα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα και είναι αναμενόμενο ύστερα από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούργιες γνωριμίες. Ομως όσο κι αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα κι αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη την αδιαλλαξία και τον εγωκεντρισμό που σας χαρακτηρίζουν, και μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς, ενώ ο σύντροφός σας έχει λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό για να μην τη χάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή την επισημοποίηση της σχέσης σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον. Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο. Θα μπορέσετε να δώσετε τέλος στις συνεχείς εντάσεις που είχαν καταβάλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...