Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Ο Αλβανός σταρ της χιπ χοπ σε κύκλωμα κοκαΐνης

Το αστέρι της μουσικής Gentian Llanaj συνελήφθη στην Ελλάδα για συμμετοχή σε σπείρα διακίνησης σκληρών ναρκωτικών.

Ενα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα της αλβανικής νεολαίας, super star της χιπ χοπ σκηνής και ταυτόχρονα αγαπημένος καλλιτέχνης του πρώην προέδρου της γειτονικής χώρας Σάλι Μπερίσα, κατέληξε με χειροπέδες στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αττικής, αφού συνελήφθη για συμμετοχή σε οργανωμένη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών! Ο 34χρονος Gentian Llanaj είναι γνωστό αστέρι της μουσικής στην πατρίδα του και μάλιστα ερμηνεύει μαζί με το συγκρότημα Free mc τα τραγούδια που γράφει και τα οποία έχουν έντονο εθνικιστικό στοιχείο, με τα βιντεοκλίπ του να απεικονίζουν σκηνές από τον αλβανικό στρατό. Σε ένα από τα πιο γνωστά κλιπ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τίτλο «Free mc jam uhstar», ο Llanaj εμφανίζεται σε ένα στρατόπεδο ντυμένος με ρούχα παραλλαγής, όπως και οι υπόλοιποι του συγκροτήματος, να τραγουδούν για τις δύο αγάπες τους. Την κοπελιά τους και την Αλβανία. Σε ένα άλλο βιντεοκλίπ το συγκρότημά του εμφανίζεται δίπλα σε τανκς του αλβανικού στρατού.

Ο Gentian Llanaj είναι τόσο αγαπητός στη γειτονική χώρα, που ο Σάλι Μπερίσα τον κάλεσε να συμμετάσχει στις κεντρικές συγκεντρώσεις του κόμματός του και να ανοίγει τις συναυλίες για τους οπαδούς του μετά το τέλος των ομιλιών του κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εκλογών! Μάλιστα τις φωτογραφίες που έβγαλε με τον πρώην πρόεδρο τις είχε κορνιζάρει στο σπίτι του στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ο Llanaj ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα, όπου διοργάνωνε συναυλίες με αλβανικά συγκροτήματα. Πριν από λίγους μήνες είχε διοργανώσει χοροεσπερίδα σε γνωστό κέντρο της Πάρνηθας, στην οποία συμμετείχαν και άλλα γνωστά ονόματα της αλβανικής μουσικής σκηνής. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η πολυτελής ζωή που έκανε ο 34χρονος καλλιτέχνης δεν προερχόταν από τα κέρδη που του απέφεραν οι μουσικές του δραστηριότητες, αλλά από το εμπόριο ναρκωτικών όλων των ειδών!

Εδώ και περίπου έναν μήνα η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε πληροφορίες για μια ομάδα Αλβανών που κάνουν μεγάλο «παιχνίδι» με διακίνηση κοκαΐνης, χασισιού και ηρωίνης, στα στέκια της νεολαίας στα βόρεια προάστια της Αθήνας, με αιχμή του δόρατος έναν ομοεθνή τους dj.

Επειτα από έρευνες που έκαναν οι έμπειροι αστυνομικοί, κατάφεραν να εντοπίσουν έναν από τους Αλβανούς που διακινούσε τα ναρκωτικά. Παρακολουθώντας τον διαπίστωσαν ότι ερχόταν σε συχνή επαφή με έναν συμπατριώτη του, ο οποίος κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές τζιπ 2.500 κυβικών. Ετσι τους έθεσαν και τους δύο υπό διακριτική παρακολούθηση, ώσπου εκείνοι τους οδήγησαν άθελά τους σε ένα διαμέρισμα-αποθήκη του… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στο Μενίδι. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση και οι αστυνομικοί έπιασαν τους τρεις Αλβανούς στα πράσα. Κατασχέθηκαν μισό κιλό κάνναβη αλβανικής προέλευσης, 162 γραμμάρια ηρωίνη και πάνω από 20 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη. Οπως διαπιστώθηκε τόσο από την έρευνα όσο και από την προανακριτική διαδικασία, οι συλληφθέντες πουλούσαν ποσότητες ναρκωτικών με τιμές που έφταναν τα 17 ευρώ για κάθε γραμμάριο ηρωίνη, 75 ευρώ το ένα γραμμάριο κοκαΐνη και πέντε ευρώ το χασίς.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο 34χρονος δήλωσε ότι εργάζεται στην Ελλάδα ως ελαιοχρωματιστής, προσπαθώντας έτσι να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα. Ομως δεν υπολόγισε την ερευνητική δεινότητα των έμπειρων αξιωματικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ανακάλυψαν την πραγματική ιδιότητά του και ότι είναι τραγουδιστής διάσημος στην πατρίδα του!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...