Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μάθημα ζωής από την Ελλη Κοκκίνου

Ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία εταιρίας καλλυντικών αλλά και γνωστού ιερέα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

2225h96j986Η «Ελληνίδα Τζένιφερ Λόπεζ» κόντρα στον καρκίνο του μαστού! Η Ελλη Κοκκίνου βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στα Ανω Πατήσια, προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία παγκοσμίου φήμης εταιρίας καλλυντικών που προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες με κινητή μονάδα μαστογράφου. Με αφορμή το γεγονός ότι ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού και ενημέρωσης σχετικά με τη νόσο, τα κρούσματα της οποίας έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, η Ελλη Κοκκίνου δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του ιερέα του ναού και γνωστού στον καλλιτεχνικό κόσμο πατέρα Θωμά Τσόη, προκειμένου να είναι μία από τις 150 συνολικά γυναίκες που θα λάμβαναν τη φροντίδα των ειδικών της κινητής μονάδας.

Ντυμένη απλά με ένα μαύρο τζιν και καρό μοδάτο πουκάμισο, η Ελλη Κοκκίνου ήταν πιστή στο ραντεβού της με την τεχνολόγο-ακτινολόγο Δώρα Κακκάβα που ήταν έτοιμη να την ενημερώσει και να απαντήσει σε όλα της τα ερωτήματα. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να εξεταζόμαστε τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Ειδικά όσες έχουμε περάσει την ηλικία των σαράντα, επιβάλλεται να ενημερωνόμαστε και να προλαμβάνουμε» ανέφερε η Ελλη Κοκκίνου που δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της: «Εγώ εδώ και τρία χρόνια που έχω περάσει τα σαράντα, κάνω τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο μία μαστογραφία. Είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου, στο παιδί μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου. Επίσης είναι καλό να γνωρίζουμε πως η εξέταση δεν είναι επώδυνη, αλλά και λίγο να μας πονέσει, είναι τίποτα μπροστά σε αυτούς που προκαλούνται από την ασθένεια. Είναι πολύ σημαντική η κίνηση του πατέρα Θωμά για τις γυναίκες της ενορίας του, γι’ αυτό χαίρομαι που είμαι εδώ».

Λίγο πριν από την είσοδό της σε ειδικά διαμορφωμένο βαν μονάδας κινητής μαστογραφίας, ο ιερέας Θωμάς Τσόης, ο οποίος πρωτοστατεί στην προσπάθεια της εταιρίας καλλυντικών, ενημερώνοντας τις γυναίκες της ενορίας του για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, υποδέχτηκε τη χαμογελαστή τραγουδίστρια. «Το πρόγραμμα έχει μεγάλη επιτυχία εδώ στην περιοχή μας. Κάνουμε προσπάθειες να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για μια νόσο που αφορά όλες» ανέφερε ο πατέρας Θωμάς που θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τη γνωστή τραγουδίστρια: «Ευχαριστώ την Ελλη Κοκκίνου που μόλις την πήρα τηλέφωνο και την ενημέρωσα, δέχτηκε αμέσως την πρόσκλησή μου. Η κυρία Κοκκίνου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αληθινός, αρκεί να προσέξει κάποιος τα μάτια της και το αυθεντικό της χαμόγελο. Οποτε την έχω χρειαστεί, είναι πάντα κοντά μου. Ο Θεός να την έχει καλά».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....