Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Απόφαση για τριπλή προφυλάκιση

Ανακριτές και εισαγγελείς δεν πείστηκαν από τις απολογίες των Ν. Μιχαλολιάκου, Χρ. Παππά και Γ. Πατέλη.

Τον δρόμο για τις φυλακές έδειξαν οι ανακριτές και εισαγγελείς και στους τρεις βασικούς κατηγορουμένους που απολογήθηκαν χθες. Οι δικαστικοί δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ την ίδια μοίρα επιφύλαξαν για τον βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά και τον «πυρηνάρχη» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τον Πατέλη, παρ’ ότι εκείνος δούλευε και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Στην πεντάωρη απολογία του υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή έχει μόνο κοινοβουλευτική δράση και ότι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κοιμήθηκε νωρίς, αφού είχε επικοινωνήσει με τον Γιάννη Λαγό για τις μετακινήσεις του. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι στις 12.37 τα μεσάνυχτα -μετά τη δολοφονία- του έστειλε SMS και εκείνος τού τηλεφώνησε. Λίγο πριν από τις 5.00 τα ξημερώματα ο Νίκος Μιχαλολιάκος με χειροπέδες και φωνάζοντας «Ζήτω η νίκη» επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ενώ η σύζυγος και η κόρη του του φώναζαν «Είσαι διαμάντι» και «Να χαίρονται τη Δημοκρατία τους».222hg96h986 0

Ο επικεφαλής της Τ.Ο. του κόμματος στη Νίκαια υποστήριξε στην απολογία του ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς του τηλεφώνησε 15′ λεπτά μετά τη δολοφονία του Φύσσα και ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον βουλευτή Γιάννη Λαγό -με τον οποίο είχε πάντα συχνή επικοινωνία- και όχι τον αρχηγό του. Για τον Γ. Ρουπακιά φέρεται να κατέθεσε πως είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής αλλά όχι ενταγμένος και κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι ψευδώς είπε στην Αστυνομία πως του έδωσε να κρύψει μια τσάντα με πράγματα από το σπίτι της.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πεντάωρη απολογία του και ο Χρήστος Παππάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρήθηκε ύποπτος φυγής, αφού μετά τη δολοφονία του Φύσσα εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά το σπίτι του στην Αθήνα και εξαφανίστηκε για 24 ώρες αφότου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψής του. Επιστρέφοντας στη ΓΑΔΑ φώναξε: «Η Χρυσή Αυγή θα γίνει ποτάμι και θα σας πνίξει».

Σήμερα ενώπιον των ανακριτών θα βρεθούν η σύζυγος και η πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά, αλλά και ο «πυρηνάρχης» της Τ.Ο. Περάματος, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά την αναγνώρισή του από μέλη του ΚΚΕ που τραυματίστηκαν σε επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής, ενώ εμπλέκεται και στον τραυματισμό Αιγύπτιων εργατών στην Ιχθυόσκαλα.333gh96hj8

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα η υποψήφια βουλευτής της Χ.Α. Θέμις Σκορδέλη, εις βάρος της οποίας εκκρεμούν και κατηγορίες για μαχαίρωμα αλλοδαπού. Στον εισαγγελέα δήλωσε ότι τα 140.000 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή της είναι καταγεγραμμένα σε «βιβλιαράκια του 1974» και είναι σε δραχμές. Στο σπίτι της κατασχέθηκαν 18 κροτίδες, διευθύνσεις, ονόματα αλλοδαπών με περιγραφές των σπιτιών τους, και πλαστά CD και DVD.

Στη γυναικεία πτέρυγα Λαγός και Μιχαλολιάκος

Λίγο πριν από τις 5.00 το απόγευμα ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός μετήχθησαν στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού που ανακατασκευάστηκε με διαδικασίες εξπρές, ώστε να προαυλίζονται μόνοι τους σε ξεχωριστό χώρο. Ετσι δεν θα έχουν επαφή με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη, ούτε με τους καταδικασμένους για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα, Τζωρτζάτο και Χριστόδουλο Ξηρό.

Κοντά στην είσοδο των φυλακών ένας αστυνομικός της ομάδας «Ζ» έκανε ελιγμό με τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί η μηχανή του με ενός συναδέλφου του που βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Στις υψίστης ασφαλείας φυλακές Μαλανδρίνου, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα Γ. Ρουπακιάς, οδηγείται ο επικεφαλής της Τ.Ο. Νίκαιας Γιώργος Πατέλης. Για τη μεταγωγή της ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού υπήρξαν αντιδράσεις κι έτσι επιλέχθηκε να προφυλακιστεί στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

5222j89j874Οι «αποκαλύψεις» ήταν για τον πρώην υποδιοικητή!

Εφιαλτικές στιγμές προκάλεσε ένα λάθος στην κατ’ ιδίαν ενημέρωση που ακολούθησε την ανακοίνωση της Αστυνομίας σε έναν έντιμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τον πρώην διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα και νυν διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης, ο οποίος «φωτογραφήθηκε» ως ο αξιωματικός που συνελήφθη, διότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά, δεκάδες όπλα και πάνω από 50.000 ευρώ, τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άνθρωπος να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στη γειτονιά του, όπου όλοι τον κοιτούσαν με μισό μάτι και μάλιστα ένας καταστηματάρχης τού είπε: «Μα καλά, εσύ με τόσα πώς και είσαι έξω;» Ομως πρόβλημα αντιμετώπισε και στο ίδιο του το σπίτι, καθώς τα παιδιά του είχαν σοκαριστεί από τις «αποκαλύψεις» για τον πατέρα τους! Αλλά και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έμειναν έκπληκτοι: «Δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα μαζί του. Ηταν εξαίρετος άνθρωπος, πάντα εξισορροπούσε τις καταστάσεις και πάντα τους βοηθούσε όλους, Ελληνες και ξένους» έλεγαν.

Οπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτός που κατηγορείται ότι έκανε… πλάτες στους Χρυσαυγίτες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα! Μετά την αναφορά που υπέβαλε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., ο ιδιαίτερα ικανός, έντιμος και μορφωμένος -είναι απόφοιτος της Νομικής- αξιωματικός πληροφορήθηκε ότι οι ανακοινώσεις αφορούσαν τον πρώην υποδιοικητή του τμήματος Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα, έναν 54χρονο αστυνομικό υποδιευθυντή, ο οποίος κατηγορείται για εκτεταμένη διαφθορά, για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, για πλήθος παράνομων όπλων, για προϊόντα-μαϊμού, ακόμη και για ναρκωτικά! Ετσι αναγκάστηκε να πάει χθες το πρωί έξω από τα δικαστήρια, όπου ήταν μαζεμένα τηλεοπτικά συνεργεία, ώστε να αποκαταστήσει το όνομά του.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...