Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

«Love actually» Ή… μάπα το καρπούζι;

Από τον έρωτα με την πρώτη ματιά και τη...

Σε αναζητήσεις για το τελικό πάνελ οι υπεύθυνοι της εκπομπής που ετοιμάζεται...

Ντόρος έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο για το πότε...

Θάνος Κιούσης: «Σκέφτηκα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα...

Ο Θάνος Κιούσης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Ο «πρίγκιπας Φρεντ» της Χίλτον έβγαλε μόνος του τα μάτια του

Κατηγορίες για ενορχήστρωση δολοφονίας με πληρωμένο δολοφόνο απαγγέλθηκαν στον...

Εντυσε το κορμί της με ήρωες του Twilight

Η 52χρονη Κάθι Γουόρντ έκανε αφίσα της ταινίας το σώμα της για να παίρνει δύναμη για δίαιτα.

225g985gh9369Εμμονή με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά και τους άλλους ήρωες του «Twilight» έχει η Κάθι Γουόρντ, και αυτό την οδήγησε στο να κάνει «καμβά» το σώμα της, πάνω στο οποίο αποτύπωσε με τατουάζ τον νεαρό σταρ. Οπως υποστηρίζει μάλιστα, αυτό της δίνει δύναμη να συνεχίσει τον πόλεμο με τα παραπανίσια κιλά της. Τέλειο αντίγραφο της αφίσας της ταινίας «New Moon» απεικονίζεται σε όλη την πλάτη της 52χρονης Βρετανίδας. Αυτό ήταν το πρώτο της tattoo, το 2009, το οποίο συμπλήρωσε -δεκαπέντε μέρες μετά το χτύπημά του- με δύο πορτρέτα του Εντουαρντ Κάλεν (ο ήρωας τον οποίο υποδύθηκε ο Πάτινσον), τα οποία έκανε στα πλευρά της. Για τη Γουόρντ, τα τατουάζ, τα οποία της έχουν κοστίσει 10.000 ευρώ μέχρι τώρα, αποτελούν, εκτός από «φόρο τιμής» στο «Twilight» και τον πρωταγωνιστή του, μια σημαντική υπενθύμιση, αυτήν της μάχης κατά των κιλών. Τα Χριστούγεννα του 2009 ήταν βαρύτερη κατά 38 κιλά, τα οποία αποφάσισε να χάσει για πάντα.

Το πάθος της -φουρνάρισσας στο επάγγελμα- Γουόρντ ξεκίνησε όταν φίλος της της χάρισε το πρώτο βιβλίο «Twilight». Της άρεσε τόσο, ώστε αγόρασε τα άλλα τρία βιβλία της σειράς, στη συνέχεια τα DVD και αργότερα τα soundtracks των ταινιών. Στα τατουάζ της περιλαμβάνονται εξώφυλλα του βιβλίου, οικόσημο της οικογένειας Κάλεν, η σκακιέρα από την ταινία «Breaking Dawn», ο λύκος-σύμβολο της φυλής. Ομως, παρά την αγάπη της για τους λύκους και άλλους ήρωες του «Twilight», το θέμα του τατουάζ που έχει ξεκινήσει να κάνει στην αριστερή γάμπα της είναι πάλι o Εντουαρντ. «Τι να κάνω, είμαι θαυμάστρια του Ρόμπερτ Πάτινσον…» παραδέχεται. Αν και πολλοί θαυμάζουν τα τατουάζ της, ο επί 21 χρόνια σύζυγός της απλώς τα ανέχεται, ο πατέρας της δεν τα καλοβλέπει και οι αδελφές της τα «ζηλεύουν». Εκείνη πάλι το διασκεδάζει και «κερδίζει», αφού το 2011 της έστειλαν εισιτήρια για την πρεμιέρα του «Breaking Dawn» στο Λονδίνο.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Zευγάρια σε πίστες, θέατρα και fashion shows

Παντού πάνε τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Από μπουζούκια...