Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Πυρ κατά ριπάς από Μήτρογλου

Με (νέο) χατ τρικ από τον «πιστολέρο» οι Πειραιώτες διέλυσαν τη «βασίλισσα».

Για δεύτερο συνεχές παιχνίδι και τέταρτο συνολικά φέτος ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου «χτύπησε» τρεις φορές (8′, 20′, 81′) και «καθάρισε» τη νίκη (6-0) επί της Βέροιας στο Καραϊσκάκη. Τα άλλα τρία τέρματα των «ερυθρολεύκων» πέτυχαν οι Κάμπελ (63′, 82′) και Μανιάτης (71′), ενώ πέναλτι του Σαβιόλα απέκρουσε στο 32′ ο Αναστασόπουλος.

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ενάντια στην Αντερλεχτ παρέταξε χθες τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ανάσες στον Σιόβα αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τους Σαλίνο, Μπονγκ και Ντομίνγκες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο 8′ άνοιξαν το σκορ με προβολή του Μήτρογλου, που μπήκε στην πορεία της μπάλας από το σουτ του Μανιάτη. Ο 25χρονος επιθετικός των νταμπλούχων διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 20′ με κεφαλιά, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Παπάζογλου. Στο 32′ πάντως το πέναλτι του Σαβιόλα (το κέρδισε ο Βάις από τον Καλτσά) απέκρουσε ο Αναστασόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια σημαντική ευκαιρία για να μειώσουν στο 26′, όταν το πλασέ του Καλτσά απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ρομπέρτο.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες συνέχισαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Ετσι ύστερα από ομαδική συνεργασία (Σαβιόλα, Μήτρογλου, Φουστέρ) και πλασέ του Κάμπελ έκαναν το 3-0 στο 63′ και το 4-0 στο 71′, με σουτ στην κίνηση του Μανιάτη (από ασίστ του Κάμπελ). Ο Μήτρογλου με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο των νταμπλούχων στο 81′, ενώ ένα λεπτό αργότερα (82′) ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού έβγαλε τον Κάμπελ μόνο απέναντι από τον Αναστασόπουλο και με πλασέ έκανε το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

«Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές μου. Τους ευχαριστώ» τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μίτσελ, ενώ ο υπηρεσιακός τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» Στέφανος Γαϊτάνος είπε: «Το σκορ είναι βαρύ, δεν είναι όμως κριτήριο για εμάς ο Ολυμπιακός».

Στο μεταξύ, στο Καραϊσκάκη βρέθηκε χθες ο Βασίλης Τοροσίδης και παρακολούθησε την αναμέτρηση από την προεδρική σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εξάλλου, ο αμυντικός την Ρόμα διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του πειραϊκού συλλόγου και τους πρώην συμπαίκτες του.

ΣΚΟΡΕΡ: Μήτρογλου (8′, 20′, 81′), Κάμπελ (63′, 82′), Μανιάτης (71′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μεντζανί, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης (73′ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ, Βάις (61′ Κάμπελ), Σαβιόλα (66′ Σέποβιτς), Μήτρογλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης (73′ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Καλτσάς, Οστοϊτς, Ντα Κόστα (83′ Σεντεμέντες), Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Ελ Φαρντού, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (68′ Πλαβούκος).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...