Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Δύσκολοι καιροί για “πρίγκιπες” της πίστας

Τα νέα σχήματα του φετινού χειμώνα, η υποχώρηση του Νότη Σφακιανάκη και ποιοι ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη.

Δύσκολοι καιροί για… πρίγκιπες – ακόμη και για τον Νότη Σφακιανάκη! Μπορεί να είναι σταρ των μπουζουκιών της πρώτης γραμμής και να είχε μέχρι τώρα τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι αφορούσε την έναρξη και τη διάρκεια των προγραμμάτων του, όμως η φετινή συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα. Εξάλλου, διανύουμε περίοδο κρίσης και το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» θεωρείται από τους επιχειρηματίες η μοναδική σανίδα σωτηρίας για την επιβίωση των μαγαζιών τους. Πάσης φύσεως απαιτήσεις και καπρίτσια, λοιπόν, θυσιάζονται στον… βωμό της χρυσής τομής για να υπάρχει δουλειά.

Κινούμενος σε αυτήν τη λογική, ο «πρίγκιπας της πίστας» -όπως τον αποκαλούν συχνά τα media- αναγκάστηκε να βάλει… νερό στο κρασί του για να συνεργαστεί με την πάλαι ποτέ «μούσα» του Φοίβου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Δέσποινα έκανε σκληρά παζάρια για να εξασφαλίσει αυτά που ήθελε προτού δώσει τα χέρια με τον Νότη. Τι ήθελε; Συνεργασία επί ίσοις όροις. Και την πέτυχε. Οπως μάθαμε, οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν κοινή έναρξη επί σκηνής και τα προγράμματά τους θα έχουν την ίδια χρονική διάρκεια, ενώ ισότιμος θα είναι και ο ρόλος τους στις αφίσες του νυχτερινού κέντρου.

Η πληροφορία αρχικά μας ξάφνιασε, γιατί εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον ο Νότης ήθελε να είναι πρώτος στα σχήματά του, ενώ πάγια τακτική του ήταν η επιλογή μιας τραγουδίστριας για να τον πλαισιώνει ως… δεύτερο βιολί. Ο ίδιος, μάλιστα, λέγεται ότι είχε χαλάσει και συνεργασίες γι’ αυτόν το λόγο. Ομως «έχει ο καιρός γυρίσματα», που λέει και το σουξέ της Δέσποινας Βανδή, με την οποία θα δουλέψει τον χειμώνα. Η συνεργασία τους ανακοινώθηκε μέσω της fan page του Σφακιανάκη στο facebook και η πρεμιέρα του σχήματος υπολογίζεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί και πάλι πριν από 15 χρόνια, στη σκηνή του «Rex». Εκτοτε δεν συναντήθηκαν ξανά καλλιτεχνικά, αφού ήθελαν αμφότεροι -ως επί το πλείστον- να ηγούνται των σχημάτων που συμμετείχαν.

7452jhuyuy745Ζήνα και Πλούταρχος πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη

Μετά το… ναυάγιο της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Γονίδη, η Πέγκυ Ζήνα φαίνεται ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ανηφορίζει βόρεια, παραμένοντας μακριά από τις πίστες της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια συζητάει με τον Γιάννη Πλούταρχο να εμφανιστούν μαζί σε κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λέγεται μάλιστα ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν και το καλοκαίρι σε κέντρο της παραλιακής, δοκιμάζοντας την καλλιτεχνική χημεία τους. Ετσι, αφού το… πείραμα πέτυχε, δεν θα τους είναι δύσκολο να πάρουν την απόφαση να το επαναλάβουν, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Για την ώρα, πάντως, ο Πλούταρχος συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τον Νίκο Οικονόπουλο στο ίδιο μαγαζί της Ποσειδώνος, όπου εμφανιζόταν και με την Πέγκυ.

Θυμίζουμε ότι η Ζήνα είχε τραγουδήσει πέρυσι σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη. Ωστόσο το σχήμα κατέβασε… ρολά δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του. Ακολούθησε έντονη φημολογία ότι η τραγουδίστρια μάλωσε με τον επιχειρηματία, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Λίγο καιρό αργότερα η Πέγκυ εμφανίστηκε σε κέντρο της Θεσσαλονίκης έχοντας πάλι στο πλευρό της τον Δήμο Αναστασιάδη.

Στο μεταξύ, ένα άλλο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον, μια και αποτελείται από τρία δυνατά ονόματα, είναι εκείνο του Fever. Στο μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού θα… συστεγαστούν ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ντίβα της εγχώριας ποπ σκηνής Ελένη Φουρέιρα. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι τρεις τους από τον Νοέμβριο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Παρ’ όλα αυτά το μεταξύ τους κλίμα λέγεται πως είναι πάρα πολύ καλό.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...