Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ουρλιαχτά, σπρωξιές, μπουγέλα!

Αγριο επεισόδιο Ηλιάδη – Γκέντσογλου στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Βέρτης – Ο ποδοσφαιριστής κοίταξε μιαν άλλη και η Αγγελική βγήκε εκτός εαυτού!

«Δεν με σκέφτεσαι» τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται και η Αγγελική Ηλιάδη έριχνε με μανία ένα ποτήρι γεμάτο ουίσκι πάνω στον Σάββα Γκέντσογλου! Ενα άγριο σκηνικό ερωτικού πάθους και ζήλιας εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ανάμεσα στη σέξι τραγουδίστρια και στον 23χρονο ποδοσφαιριστή της Σαμπντόρια, κάνοντας τους θαμώνες του κέντρου να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ανδροπαρέα γνωστών επιχειρηματιών που καθόταν στο διπλανό τραπέζι μάς μαρτύρησε ότι στην αρχή της βραδιάς παρακολουθούσαν με έκπληξη τον μεγάλο έρωτα που υπάρχει ανάμεσα στην εγγονή της Καίτης Γκρέυ και στον νεαρό αθλητή από την Αλεξανδρούπολη. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι ερωτευμένος και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δείξει. Μάλιστα την είχε τρελάνει στα καυτά φιλιά και στις αγκαλιές, ενώ της σιγοψιθύριζε στο αφτί το «Αν είσαι ένα αστέρι». Και έτσι ξαφνικά ο… χαμός! Καβγάς άνευ προηγουμένου άρχισε, με την Αγγελική εκτός εαυτού.

7458522ghuujhg774585Οι πελάτες του κέντρου αιφνιδιάστηκαν όταν μετά τα πολλά… μέλια ήρθε και ο έντονος καβγάς, με την Αγγελική να του φωνάζει φανερά οργισμένη, να τον σπρώχνει βίαια όταν εκείνος προσπαθούσε να την αγκαλιάσει προκειμένου να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει. Η Αγγελική ήταν ανένδοτη, ενώ ακούστηκε να του φωνάζει: «Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου». Τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς όταν η εκρηκτική τραγουδίστρια, μη πιστεύοντας τα όσα της έλεγε, του έριξε ένα ποτήρι με ουίσκι στην μπλούζα και τον έκανε μούσκεμα.

«Πυροσβέστης» στο θερμό επεισόδιο ήταν ο PR man Χάρης Σιανίδης, ο οποίος προσπαθούσε να τους «τα βρει», συνετίζοντας την Αγγελική και λέγοντάς τους ότι είναι κρίμα ο κόσμος να βγάζει λάθος συμπεράσματα για αυτούς, αφού κατά βάθος ο ένας αγαπά πολύ τον άλλον. Πες, πες, η Αγγελική Ηλιάδη πείστηκε -ίσως και για να μην αμαυρώσει την εικόνα της στον κόσμο- και το ζευγάρι αποχώρησε από το κέντρο χέρι χέρι δείχνοντας να τα έχει βρει ξανά. Αλλωστε αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Αιτία της παρεξήγησης φαίνεται ότι ήταν κάποιες αιθέριες υπάρξεις που γλυκοκοίταζαν τον Σάββα Γκέντσογλου ή συγκεκριμένα μια κοπέλα που αποτέλεσε και την… πέτρα του σκανδάλου. Η ζήλια, όμως, στους μεγάλους έρωτες είναι το αλατοπίπερο ή το λάδι στη φωτιά και η Αγγελική φαίνεται ότι έριξε μια σταγόνα. Ο Νίκος Βέρτης τραγουδούσε το «Δώσε μου λιγάκι σημασία» και η Αγγελική έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας, ίσως για να τη θυμάται ο Σάββας, καθώς επιστρέφει στην Ιταλία για τους αγώνες της ομάδας του.

Το ζευγάρι σύντομα θα χωριστεί, καθώς η τραγουδίστρια θα συνεχίσει να εμφανίζεται στον Βοτανικό με τους Αντύπα και Νίκο Κουρκούλη, ενώ εκείνος θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στα ιταλικά γήπεδα.

Πάντως η Αγγελική ίσως και να έχει δίκιο που ζηλεύει, αφού ο Σάββας έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του πως «δεν το έχω και πολύ με τις σχέσεις». Οπως έχει πει πολλές φορές: «Είμαι άτακτος πολύ. Δεν μπορώ να είμαι με την ίδια γυναίκα για πάνω από ενάμιση μήνα. Κάτι παθαίνω και δεν μπορώ άλλο», για να συμπληρώσει ότι «η απόσταση δεν βοηθά μια σχέση. Με τα χιλιόμετρα στη μέση είναι πολύ δύσκολο. Σε έναν δεσμό υπάρχει ζήλια που ενισχύεται από την απόσταση». Η σχέση του όμως με την Ηλιάδη έχει κρατήσει περισσότερο από ενάμιση μήνα και αυτό σημαίνει κάτι!

Μετά το θερμό επεισόδιο στον Νίκο Βέρτη, ο Σάββας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του φιλώντας τον… Πινόκιο! Μάλιστα έβαλε τίτλο «Το νέο μου αμόρε». Τι ήθελε να πει άραγε;

Το φλερτ μέσω διαδικτύου και ο εκρηκτικός έρωτας855428gbhhnyuuj85569

Ο Σάββας Γκέντσογλου ήρθε στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη ύστερα από έναν μεγάλο αλλά άδοξο έρωτα που έζησε η τραγουδίστρια με τον μαέστρο Κώστα Μηλιωτάκη. Μάλιστα επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον συνθέτη, δεδομένης και της καλής σχέσης που είχε ο μουσικός με τον γιο της Μπαμπίνο, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη που έπεσε θύμα δολοφονίας με την ίδια παρούσα. Αλλά η μοίρα έπαιξε παράξενα παιχνίδια και ο γάμος με τον Μηλιωτάκη ματαιώθηκε ενώ βέρες, σπίτια, νυφικά ήταν όλα έτοιμα.

Η τραγουδίστρια έμεινε μόνη της για μεγάλο διάστημα, τα βρήκε ξανά με τους γονείς και τον αδερφό της, με τους οποίους ήταν χρόνια σε ρήξη, και ζούσε όμορφες στιγμές στο σπίτι της με το παιδί της και την οικογένειά της, στα νότια προάστια. Μέχρι που ο φτερωτός θεός τής χτύπησε ξανά την πόρτα, ιντερνετικά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κυνήγησε αρχικά διαδικτυακά την Αγγελική, καθώς της έκανε αίτημα φιλίας και… φλερτ επιδεικνύοντας το tattoo που είχε χτυπήσει στο χέρι με το πρόσωπο της Αγγελικής και κάνοντας λογοπαίγνιο με τη λέξη άγγελος.

Παρά τη διαφορά της ηλικίας η Αγγελική «μίλησε με την καρδιά της» και αποτίναξε τη μοναξιά που τη φοβάται. Το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του μετά το κοινό τους ταξίδι στη Μύκονο -δεν μπόρεσε να κρύβεται πλέον από τους παπαράτσι-, ενώ μετά το κοσμικό κυκλαδίτικο νησί ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο και στη Ρώμη, όπου αντάλλαξαν φιλιά μπροστά από τη Φοντάνα ντι Τρέβι και τα ανέβασαν στο twitter.

Τον Σεπτέμβριο, μήνας γενεθλίων και για τους δύο, ο Σάββας έστειλε στην Αγγελική μια ανθοδέσμη, την οποία η τραγουδίστρια πόσταρε στο facebook, μαζί με την κάρτα και το «Σ’ αγαπώ» του Σάββα. Για να ‘ρθουν και τα γενέθλια του ποδοσφαιριστή και να τα περάσουν μαζί στον Βοτανικό.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...