Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Στο ψυχιατρείο η Βίκυ Σταμάτη

Μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στο Δαφνί, όπου νοσηλεύεται με συμπτώματα απώλειας συνείδησης.

Η σκέψη και μόνο ότι θα περάσει τα επόμενα χρόνια έγκλειστη στη φυλακή και μακριά από τον μοναχογιό της λύγισε τη Βίκυ Σταμάτη. Από χθες το μεσημέρι η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η μεταγωγή της συζύγου του άλλοτε παντοδύναμου υπουργού από τις φυλακές Κορυδαλλού στο νοσηλευτικό ίδρυμα πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις 4 χθες το μεσημέρι, καθώς ο γιατρός του νοσοκομείου των φυλακών έκρινε ότι χρειάζεται άμεσα ιατρική παρακολούθηση. Η Βίκυ Σταμάτη παρουσίαζε συμπτώματα απώλειας συνειδήσεως και, όσο και αν ο γιατρός του νοσοκομείου των φυλακών προσπάθησε να τη συνεφέρει, αυτό στάθηκε αδύνατο.

Οπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στην «Espresso», η περιπέτεια για τη σύζυγο του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε αμέσως μετά το άκουσμα της καταδίκης της από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η απόφαση των δικαστών να της επιβάλουν φυλάκιση δώδεκα ετών χωρίς αναστολή ήταν καταπέλτης για την εξέλιξη της υγείας της. Η Βίκυ Σταμάτη δεν άντεξε και κατέρρευσε… Οι δικοί της άνθρωποι προσπάθησαν να της δώσουν δύναμη και κουράγιο, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς είχε ήδη βυθιστεί στον δικό της κόσμο.

Από τα δικαστήρια μεταφέρθηκε πίσω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου έως αργά το βράδυ της Τρίτης αρνιόταν να δεχτεί τροφή και νερό ή να μιλήσει… Ξαφνικά τα πόδια της λύγισαν και έχασε τις αισθήσεις της. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν άμεσα τον γιατρό του νοσοκομείου της φυλακής, ο οποίος την εξέτασε και διέταξε να μεταφερθεί επειγόντως στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο που εφημέρευε. Οι γιατροί στο νοσοκομείο τής πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και η ίδια, όταν ένιωσε λίγο καλύτερα, εξέφρασε την επιθυμία της να φύγει και να επιστρέψει στη φυλακή. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τής συνέστησαν να περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο, αρνήθηκε και έφυγε με δική της ευθύνη.

Χθες το πρωί, όμως, η κατάστασή της χειροτέρεψε. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο πάτωμα. Μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο των φυλακών, αλλά ο γιατρός δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. Ετσι το μεσημέρι διακομίστηκε στο ΨΝΑ στο Δαφνί, όπου εισήχθη και επρόκειτο να παραμείνει για αρκετές ημέρες. Οι γιατροί που εξέτασαν τη Βίκυ Σταμάτη έκαναν λόγο για ολοκληρωτική ψυχική κατάρρευση.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...