Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Zευγάρια σε πίστες, θέατρα και fashion shows

Παντού πάνε τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Από μπουζούκια...

Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τη στέψη της Μις Νικαράγουα Σέμις Παλάσιος ως...

Φωτιές «άναψε» στη Νικαράγουα η στέψη, πρώτη φορά στην...

Ο άντρας την Ντόχερτι την απατούσε λίγο προτού εκείνη μπει στο χειρουργείο

Τη χειρότερη στιγμή στην προσωπική της ζωή περιέγραψε η...

Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Έφαγα ξύλο, μου είπε: καλύτερα να σου ανοίξω...

Η Μαρία Αντουλινάκη, παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Πόσταραν «καρφιά» για τον «αργό» Ρονάλντο

Επίθεση μετά το σκοράρισμα του Μήτρογλου.

Το γεγονός ότι ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει το πιο γρήγορο «πιστόλι» στην Ευρώπη έδωσε την αφορμή στους φίλους του Ολυμπιακού για πειράγματα -μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης- στον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ο δικός μας Ρονάλντο, ο Κώστας Μήτρογλου, σκοράρει με τη μεγαλύτερη συχνότητα και είναι καλύτερος από εσένα» του έγραψε στο twitter ένας φίλος των Πειραιωτών, ενώ ένας άλλος του συνέστησε: «Πήγαινε τώρα στη μαμά σου να κλάψεις».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των Μαδριλένων παραβιάζει την αντίπαλη εστία 24 λεπτά πιο αργά από τον Ελληνα επιθετικό. Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο πετυχαίνει ένα γκολ ανά 75 λεπτά συμμετοχής, ενώ και οι δύο, υπενθυμίζεται, μετρούν από 12 γκολ σε συλλογικό επίπεδο. Η χάρη του «πιστολέρο» των «ερυθρολεύκων», πάντως, έφτασε μέχρι το μακρινό Μεξικό, με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν αναφορές γι’ αυτόν και τα τέρματα που σημειώνει. Πολλοί σκάουτερ, κυρίως από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αναμένεται να βρεθούν στη Λισαβόνα στις 23 Οκτωβρίου για να παρακολουθήσουν τον παίκτη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα, η προετοιμασία των νταμπλούχων για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου (19/10) με τον Πλατανιά συνεχίζεται μετ’ εμποδίων, καθώς 13 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από του Ρέντη λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ ενημερώθηκε για τις ενοχλήσεις του Καμερουνέζου Γκαετάν Μπονγκ στη βουβωνική χώρα και… προσεύχεται να μην υπάρξει κανένα άλλο απρόοπτο. Ο Ισπανός τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Στο κάδρο των υπόπτων ο ιδιοκτήτης του άτυχου χάσκι; Τι απαντάει ο ίδιος;

Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχει ξεσπάσει με τη θανάσιμη...

Αλέξανδρος Σπέντζος: Θρίλερ με τη μεζονέτα του

Δεν πρόκειται να μπει με το δεξί το 2024...