Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Ο Καρβέλας jr χειροκρότησε τον μπαμπά του

Αποθέωση για τον συνθέτη, τη Βίσση και τους υπόλοιπους “Δαίμονες” στην (δεύτερη) πρεμιέρα της ροκ όπερας.

Με κατατρέχουν, με εξουσιάζουν φρικιά και δαίμονες, τραγούδησε η Αννα Βίσση στην πρώτη από τις δέκα συλλεκτικές παραστάσεις για τους «Δαίμονες», που έγινε την Τετάρτη, και για μία ακόμη φορά το κοινό αποθέωσε εκείνην και τους συνεργάτες της. Αρκετοί επώνυμοι επέλεξαν να δουν τη μοναδική στα χρονικά ελληνική ροκ όπερα, αν και είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι δεν την παρακολούθησαν πρώτη φορά. Η Μαρία Μπεκατώρου, η Μελίνα Ασλανίδου και η φίλη της Δέσποινα Ασλανίδου βρέθηκαν στο Παλλάς, όπως επίσης και ο Κώστας Καραφώτης, η Μαρία Ανδρούτσου, η Τόνια Σωτηροπούλου (προτίμησε τους «Δαίμονες» και όχι το fashion show των Mi Ro, στο οποίο έκανε πασαρέλα ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου), η Ρούλα Ρέβη και πολλοί άλλοι.

dfgytgbhdfydbdftyr2Εκείνος που έκλεψε την παράσταση όμως δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Καρβέλα, τον γιο του συνθέτη και της Αννίτας Πάνια, που παρά τα μόλις πεντέμισι χρόνια του, δεν τρομοκρατήθηκε από τις… γκραν γκινιόλ εμφανίσεις των ηθοποιών επί σκηνής. Πάντως, οι γονείς του θέλησαν να τον προστατεύσουν, γι’ αυτό προτίμησαν να μπουν στο Παλλάς από άλλη είσοδο, ενώ έπιασαν τις θέσεις τους στο θέατρο λίγο προτού σβήσουν τα φώτα. Μία ακόμη φορά μαγευτική ήταν η Λόα (Εβελίνα Παπούλια), ενώ το κοινό υποδέχτηκε ξανά θερμά τη βασίλισσα Ροζάνα, την οποία ενσαρκώνει η Αννα Βίσση. Μάλιστα, όταν έφτασε η στιγμή που ερμηνεύει το κομμάτι-σήμα κατατεθέν των «Δαιμόνων», δημιουργήθηκε… πανικός στην πλατεία από τους πιο θερμόαιμους θεατές, με σφυρίγματα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Στο τέλος της παράστασης οι συντελεστές κάλεσαν επί σκηνής τον Νίκο Καρβέλα που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές. Ο συνθέτης επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον ροκ χαρακτήρα του, αφού έκανε εμφάνιση με πράσινη φόρμα και φαρδιά, άνετη, μαύρη μπλούζα! Μαύρα φορούσε και η σύζυγός του Αννίτα Πάνια, αφού είναι γνωστό άλλωστε ότι το ζευγάρι ταιριάζει ακόμη και στα στιλιστικά γούστα. Η παράσταση θα παίζεται από Τετάρτη έως Κυριακή, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Το σκέφτεται (σοβαρά) να γίνει κριτής στο «The Voice»dfgytgbhdfydbdftyr1

Μετά την Αννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο, ο ΑΝΤ1 καλεί και τον Νίκο Καρβέλα, ώστε να είναι ένας από τους κριτές που θα καθίσουν στην καρέκλα του «The Voice», του μουσικού παιχνιδιού που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο. Κορυφαία στελέχη του καναλιού φαίνεται πως έχουν προσεγγίσει τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, αφού εκείνο το οποίο επιθυμούν περισσότερο είναι στην κριτική επιτροπή να καθίσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να μην έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση, παρόλα αυτά όμως είναι κάτι που βλέπει με καλό μάτι. Βέβαια την οριστική του απάντηση θα τη δώσει όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες συναντήσεις με όλα τα υποψήφια πρόσωπα που θα επιλεγούν για τις θέσεις των κριτών και της παρουσίασης του παιχνιδιού, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν με το «Greek Idol».

Στην περίπτωση εκείνη, ο Νίκος Καρβέλας, αν και είχε δεχτεί αρχικά τη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής, τελικά αποχώρησε, αφού διαφωνούσε απόλυτα με τα επικρατέστερα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για την παρουσίαση του παιχνιδιού, προτού την αναλάβει τελικά η κουμπάρα και φίλη του Ρούλα Κορομηλά.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...