Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η «μάγισσα» στη φυλακή

Η 61χρονη και ο γιος της δεν έπεισαν την ανακρίτρια για τον εκβιασμό της 34χρονης και προφυλακίστηκαν.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν χθες, μετά τη σύντομη απολογία τους στη 10η τακτική ανακρίτρια, η 61χρονη «μάγισσα» Σοφία Κ. και ο 38χρονος γιος της Κωνσταντίνος Φ., οι οποίοι είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της εκβίασης σε βάρος μιας 34χρονης γυναίκας στη Βαρυμπόμπη.

Μητέρα και γιος, επί 10 ολόκληρα χρόνια φέρεται ότι ξεζούμιζαν οικονομικά τη νεαρή γυναίκα με τελετές βουντού καθώς και με ερωτικά βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν και οι τρεις! Οι δυο τους πέρασαν λίγο μετά τις 9.00 χθες το πρωί την πόρτα της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκαν στο κτίριο 9 προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια, μετά την προθεσμία που είχαν λάβει το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Η γυναίκα, που ήταν καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς, όπως υποστηρίζει, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, οδηγήθηκε πρώτη στο γραφείο της δικαστικής λειτουργού και απολογήθηκε δίχως δικηγόρο. Χωρίς δικηγόρο βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα ενώπιον της ανακρίτριας και ο γιος της, ο οποίος έδειχνε φανερά καταβεβλημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο υποστήριξαν ότι είναι αθώοι και ότι ουδέποτε προέβησαν σε τελετές και ερωτικά τρίγωνα προκειμένου να λύσουν μάγια. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.

Μετά το άκουσμα της απόφασης μητέρα και γιος αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση. Μάλιστα, ο 38χρονος κατά την αποχώρησή του είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με το μπουφάν του. Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, η 61χρονη γυναίκα είχε μιλήσει στην «Espresso» για την 34χρονη πολιτικό μηχανικό που την κατηγορεί ότι της έφαγε περισσότερα από 112.000 ευρώ για να της λύσει τα μάγια. «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα πω πολλά… Θα πω ονόματα και θα κάψω πολλούς…» υποστήριξε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα άρχισαν το 2003, όταν η 24χρονη τότε πολιτικός μηχανικός κλονίστηκε από την απόρριψη του ερωτικού της συντρόφου και κατέφυγε στη «μάγισσα». Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύει και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά μάταια.

Η 61χρονη τής ανακοίνωσε ότι επειδή τα μάγια ήταν βαριά, θα μπορούσαν να «λυθούν» μόνο με ερωτική τελετή! Ετσι, τον περασμένο Μάρτιο είχε μια οργιαστική σεξουαλική συνεύρεση με τον 38χρονο γιο της «μάγισσας», ενώ η 61χρονη προσφέρθηκε να κάνουν… τρίο, ώστε η παρουσία της να ενισχύσει τις «αόρατες δυνάμεις»! Επειτα, μάνα και γιος την εκβίαζαν ότι θα έδιναν το βίντεο στη δημοσιότητα αν δεν τους έδινε 20.000 ευρώ. 

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...