Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι πρίγκιπες βάζουν μαλλιά (εν πλω) σε βασιλικά σκάφη!

Διάσημοι σταρ, γαλαζοαίματοι και μεγιστάνες επιλεγούν τον μετρ της εμφύτευσης Κώστα Γιώτη για να βάλουν τέλος στον εφιάλτη της φαλάκρας.

Εχει φιλοξενήσει περισσότερα από τριάντα μέλη βασιλικών οικογενειών, δεκάδες κορυφαίες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, διάσημους αθλητές, αλλά και βαθύπλουτους επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο, που ήρθαν στην Ελλάδα με πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής και επέστρεψαν στη χώρα τους με λαμπερά, υγιή και πολλά μαλλιά! Πρόκειται για την πολυτελή private κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στο Λαύριο, που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για γαλαζοαίματους και λαμπερούς επωνύμους που ταξιδεύουν στη χώρα μας από κάθε γωνιά του πλανήτη προκειμένου να απαλλαγούν από τη φαλάκρα και να αποκτήσουν ξανά γερά μαλλιά.


Η «Espresso» επισκέφτηκε τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της κλινικής, μίλησε με τον ιδρυτή της εταιρίας DHI, Κώστα Γιώτη, και έμαθε από πρώτο χέρι γιατί οι βασιλικές οικογένειες επιλέγουν να ταξιδεύουν incognito στην Ελλάδα για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η ιδέα για τη δημιουργία της private κλινικής «γεννήθηκε» το 2003, τη χρονιά που η εταιρία προχώρησε στην εφαρμογή μιας πραγματικά πρωτοποριακής τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών, καταργώντας οριστικά την πεπαλαιωμένη μέθοδο «Strip» που άφηνε ορατά σημάδια και ουλές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ασθενούς.


Αποδοχή


Οπως ήταν αναμενόμενο, η επαναστατική τεχνική με την ονομασία «Direct Hair Implantation» έτυχε καθολικής και παγκόσμιας αποδοχής από τον ιατρικό κόσμο, αφού πλέον η θεραπεία γινόταν με αφαίρεση και εμφύτευση του κάθε θύλακα τρίχας ξεχωριστά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσικό, χωρίς αντιαισθητικά σημάδια που να μαρτυρούν ότι είχε προηγηθεί οποιουδήποτε είδους επέμβαση.


Σύντομα, ο ιδρυτής της εταιρίας, Κώστας Γιώτης, άρχισε να δέχεται βροχή προσκλήσεων από μεγάλα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, που ήθελαν να βάλλουν μαλλιά, και τον καλούσαν στις βίλες, αλλά και στα πολυτελή σκάφη τους για «private sessions», με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση μέλους γνωστής βασιλικής οικογένειας από τα Αραβικά Εμιράτα, που παραχώρησε χώρο από το υπερπολυτελές γιοτ του, ο οποίος διαμορφώθηκε σε ιατρική κλινική με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό! Ετσι, υποβλήθηκε σε θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών μέσα στο σκάφος του και μάλιστα εν πλω!


«Το κόστος για μια θεραπεία μαλλιών ξεκινάει από 1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10.000 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, στα private sessions που έχουμε κάνει σε βίλες και σκάφη υπάρχει ειδική συμφωνία, αφού μιλάμε για μεταμόσχευση μαλλιών εκτός κλινικής και μάλιστα εκτός Ελλάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώτης.


Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι και επιφανείς υποψήφιοι πελάτες που δήλωναν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ακόμη και από μακρινές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Κίνα, η Νέα Ζηλανδία, η Σαουδική Αραβία και η Βενεζουέλα, ώστε να συνδυάσουν τη μεταμόσχευση μαλλιών με τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ παράλληλα ζητούσαν να φιλοξενηθούν σε έναν διακριτικό και πολυτελή χώρο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και το πολύβουο κέντρο της Αθήνας.


Private κλινική


Με σκοπό να εξασφαλίσει απόλυτη εχεμύθεια αλλά και την απαιτούμενη πολυτέλεια σε επώνυμους κυρίως πελάτες, που θα έμεναν στη χώρα μας λίγα μόνο εικοσιτετράωρα, ο κ. Γιώτης πήρε την απόφαση να προχωρήσει στη δημιουργία μιας private κλινικής που θα εξυπηρετούσε απόλυτα ακόμη κι εκείνους που ήθελαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας ακτοπλοϊκώς με τα ιδιωτικά σκάφη τους! Ετσι, προχώρησε στην απόκτηση ενός επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου επί της παραλιακής οδού στο Λαύριο, λίγα μόλις μέτρα από τη μαρίνα, το οποίο παλαιότερα αποτελούσε το σπίτι του Γάλλου διοικητή της εταιρίας που διαχειριζόταν τα ορυχεία της περιοχής.


Σήμερα, τα συνολικά 320 τ.μ. εμβαδόν του κτιρίου είναι μοιρασμένα σε δύο ορόφους. Το ισόγειο αποτελείται από χώρους υποδοχής και ιατρικά εργαστήρια, ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα τρία ιατρεία στα οποία πραγματοποιούνται οι θεραπείες των επωνύμων. Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το κάθε ιατρείο διαθέτει μια τεράστια LSD οθόνη για την ψυχαγωγία των πελατών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αλλά κυρίως μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και στα σκάφη που είναι αγκυροβολημένα στη μαρίνα Λαυρίου.


«Σε αυτή την εντυπωσιακή κλινική έχουμε φιλοξενήσει πάμπλουτους βασιλιάδες, πασίγνωστους ηθοποιούς, επιφανείς επιχειρηματίες, διάσημους ποδοσφαιριστές και βιομηχάνους, αλλά κι επιτυχημένους τηλεοπτικούς παραγωγούς από μεγάλα διεθνή δίκτυα. Ωστόσο, ο κάθε πελάτης -είτε είναι διάσημος είτε όχι- αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο και απολαμβάνει τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες. Αυτή είναι άλλωστε η πάγια φιλοσοφία της εταιρίας μας» αναφέρει ο κ. Γιώτης και συμπληρώνει: «Αυτός που έχει πρόβλημα με τα μαλλιά του, είτε είναι πρίγκιπας είτε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, έχει τον ίδιο πόνο, τον ίδιο καημό και τις ίδιες ευαισθησίες. Η αγωνία και η πίστη στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι το ίδιο μεγάλη για κάθε πελάτη, όπως άλλωστε και η ψυχολογική ανάταση που επιτυγχάνεται παράλληλα με την εμφύτευση μαλλιών».


Η Ελλάδα στην κορυφή με δεκάδες ξένους να έρχονται για τουρισμό και για νέο… look


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιδρυτής της εταιρίας, παρά το γεγονός πως οι θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών είναι εξαιρετικά διαδεδομένες σε όλον τον κόσμο, εκατοντάδες υποψήφιοι πελάτες επιλέγουν τελικά να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, αλλά και νέα εμφάνιση με πλούσια, λαμπερά μαλλιά! Φυσικά, από τη λίστα των επώνυμων πελατών δεν λείπουν και πολλοί μεγάλοι αθλητές, όπως ο ποδοσφαιριστής της Sheffield Wednesday, Robert Johnson, ο διεθνής μέσος της Anderlecht, Demy Patrick René de Zeeuw, και ο Βρετανός τερματοφύλακας Roger Lee, καθώς και αρκετοί Ελληνες, όπως ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, αλλά και ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος.


«Οταν με ρωτούν πώς καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη περισσότερων από τριάντα μελών βασιλικών οικογενειών, απαντώ πως η ποιότητα της δουλειάς μας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Η μέθοδος που εφαρμόζουμε διδάσκεται σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, ενώ η private κλινική του Λαυρίου είναι η πρώτη στον κόσμο που συνεργάζεται στενά με πανεπιστήμια όπως αυτά της Αθήνας, της Ρώμης και της Λιόν. Επιπλέον, το όνομα της εταιρίας μας αποτελεί εγγύηση, αφού είμαστε οι πρώτοι που σταμάτησαν επιτέλους τη σφαγή της μεθόδου “Strip” και καθιέρωσαν την θεραπεία “Direct Hair Implantation”, χωρίς ουλές και ράμματα. Ηταν μια παγκόσμια πρωτοπορία που φυσικά έφερε επανάσταση στις τεχνικές εμφυτεύσεις μαλλιών. Η λίστα των πελατών μας είναι τεράστια και περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτό του ποδοσφαιριστή της Sheffield Wednesday, Robert Johnson» επισημαίνει ο κ. Γιώτης.


Και συμπληρώνει: «Εδώ έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερους από 150 γιατρούς που πλέον εργάζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και θεωρούνται κορυφαίοι, επειδή εφαρμόζουν τη μέθοδό μας. Κάποτε, το hair restoration ήταν μια καθαρά αμερικανική υπόθεση. Πλέον, η χώρα που ηγείται σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο τομέα είναι η Ελλάδα! Για εμάς, η έρευνα δεν σταματάει ποτέ».


Ο «πατέρας» της σύγχρονης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών!


Παθιασμένος με τη δουλειά του, γεμάτος θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία, ο Κώστας Γιώτης έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα πριν από περίπου σαράντα χρόνια και σήμερα θεωρείται ο «πατέρας» της σύγχρονης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά και ο άνθρωπος που έχει στέψει την Ελλάδα «βασίλισσα του hair restoration»! «Ολα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70, την περίοδο που ήμουν στην Αμερική για σπουδές, αρχικά στον τομέα των Οικονομικών και στη συνέχεια στο τμήμα Marketing ενός πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Το 1972, έπιασα δουλειά ως βοηθός στο τμήμα διαφήμισης ενός γιατρού που ασχολούνταν με το hair restoration. Εκεί είδα πρώτη φορά πλαστικές επεμβάσεις.


Το 1974, αποχώρησα και δημιούργησα τη δική μου κλινική, στην οποία προσέλαβα δύο γιατρούς που έκαναν hair restoration. Μέσα σε μόλις έναν χρόνο, η κλινική μου είχε γίνει τόσο μεγάλη, που προσέλαβα για διευθυντή τον πρώην εργοδότη μου. Το 1977, επέστρεψα στην Ελλάδα και ήμουν ο πρώτος που εφάρμοσα τις πρωτοποριακές για την εποχή μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών σε Ελληνες πελάτες». Σήμερα, η εταιρία αριθμεί περισσότερες από σαράντα κλινικές σε όλον τον κόσμο, ενώ από τα ιατρεία της έχουν περάσει περισσότεροι από 150.000 πελάτες.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...