Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Sex maniac ο «Εξολοθρευτής»

17/10/2013 - 10:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Σβαρτζενέγκερ (που είναι πλέον 66) το θέλει πέντε φορές την ημέρα!

Μπήκε στην τρίτη ηλικία εδώ κι έναν χρόνο, ωστόσο το σεξ δεν το βγάζει από το μυαλό του ούτε με εγχείρηση. Εξολοθρεύοντας κάθε έννοια ιατρικών στατιστικών δεδομένων, ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ θέλει και κάνει σεξ πέντε φορές την ημέρα. Και αν το δήλωνε ο ίδιος, ίσως και να είχαμε μια δυσπιστία.

Οταν όμως το δηλώνει ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «True Lies», Τομ Αρνολντ, τότε μάλλον δεν μιλάμε για «αληθινά ψέματα». Σύμφωνα με τον γνωστό κωμικό, ο «Εξολοθρευτής» έχει ανάγκη να κάνει σεξ πέντε φορές την ημέρα. Εξίσου εντυπωσιακό ωστόσο είναι το γεγονός πως υπάρχουν γυναίκες έτοιμες να εξυπηρετήσουν τις ορμονικές του ανάγκες, μόνο με ένα τηλεφώνημα.

Ο Αρνολντ είπε πως ο Σβαρτζενέγκερ έχει ένα ολόκληρο χαρέμι, μόνο που δεν το φιλοξενεί στο σπίτι του, αλλά απλώς καλεί όποια θέλει κάθε φορά. Οι μόνοι φιλοξενούμενοι στην έπαυλη του «Εξολοθρευτή» είναι καλογυμνασμένοι bodybuilders που κάνουν ασκήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού και υποδέχονται τους καλεσμένους του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.