Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η φρίκη του ναρκωτικού που «τρώει» τις σάρκες!

Τα φοβερά αποτελέσματα του Krokodil, ενός κοκτέιλ θανάτου από τη Ρωσία!

Είναι το νέο ναρκωτικό που «τρώει» τις σάρκες των χρηστών και ιδού οι αποδείξεις. Δύο Αμερικανίδες αδερφές βρήκαν το θάρρος να παρουσιάσουν μπροστά στον φακό τα αποτελέσματα της χρήσης του λεγόμενου «Krokodil», ενός άκρως εθιστικού κοκτέιλ κοδεΐνης και τοξικών συστατικών.

Το ναρκωτικό, το οποίο ξεκίνησε από τη Ρωσία και διαδόθηκε γρήγορα σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, δεν φέρει τυχαία το όνομά του, καθώς οι βλάβες που προκαλεί θυμίζουν το δέρμα του κροκόδειλου με παχιά λέπια και όψη γάγγραινας. Η Εϊμπερ και η Αντι Νέιτζελ εξήγησαν ότι δεν είχαν ιδέα πως έκαναν χρήση Krokodil. Νόμιζαν ότι ήταν ένα είδος κοινής ηρωίνης. «Κάνουμε χρήση του Krokodil εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Νομίζαμε ότι ήταν κοινή ηρωίνη και μάλιστα ακόμα καλύτερη, αφού ήταν φθηνότερη και μας πρόσφερε πολύ ισχυρότερη απόλαυση. Ωστόσο, δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται στο σώμα μας αυτές οι τρομακτικές βαθιές πληγές, ιδίως στα χέρια και τα πόδια» δήλωσαν οι δύο αδερφές από το Ιλινόις. «Και όταν χτυπάς ηρωίνη μπορεί να παρουσιάσεις σημάδια και αιμορραγία, αλλά τίποτα σαν κι αυτό. Δημιουργούνται βαθιές τρύπες και το δέρμα φαγώνεται».

Πέρα από τις αποκρουστικές δερματικές βλάβες, το νέο ναρκωτικό «τρώει» την ενέργεια. «Μετά βίας μπορούσα να περπατήσω. Δεν είχα ιδέα τι έφταιγε. Ηταν τρομακτικό. Πήγα στους γιατρούς, αλλά μου είπαν ότι μάλλον είχα πάθει κάποια μόλυνση από τις σύριγγες. Κάποιος μου είπε ότι μπορεί να είχα πάθει και σηψαιμία, όμως εγώ ήξερα ότι ήταν κάτι παραπάνω» δήλωσε η 26χρονη Αμπερ Νέιτζελ. Ολα άλλαξαν όταν ένας φίλος τούς άνοιξε τα μάτια. «Από τη στιγμή που αρχίσαμε να διαβάζουμε για τα συμπτώματα, όλα εξηγήθηκαν.

Οσα πιο πολλά διάβαζα, τόσο πιο πολύ φοβόμουν. Είχα πειστεί ότι θα πέθαινα» ομολόγησε η Αντζι Νέιτζελ, επισημαίνοντας ότι ο σύντροφός της είχε φτάσει να βλέπει σκουλήκια να βγαίνουν μέσα από το πόδι του! «Κάτι θα πρέπει να κάνουν οι Αρχές, γιατί όσο η ντόπα είναι φθηνή και ισχυρή, οι χρήστες θα συνεχίζουν τη χρήση της, ανεξαρτήτως των επιπτώσεων».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...