Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μαζί (!) Τζολί – Ζαγοράκης

H περιπέτεια υγείας της Αντζελίνα και η καριέρα του αρχηγού ενέπνευσαν τον δημιουργό.

Η Αντζελίνα Τζολί στην Καβάλα! Oχι η ίδια βέβαια, αλλά το κέρινο ομοίωμά της που θα κοσμήσει το ελληνικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στη μακεδονική πόλη. Η περιπέτεια της υγείας της χολιγουντιανής σταρ πριν από ένα χρόνο με την εγχείρηση διπλής μαστεκτομής ενέπνευσε τον Eλληνα δημιουργό Θεόδωρο Κοκκινίδη, ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει το ομοίωμα της γυναίκας που με την ειλικρίνειά της συγκλόνισε τους φαν της σε όλο τον κόσμο.

Αν και βρίσκεται στο πρωταρχικό του στάδιο, το κέρινο ομοίωμα της Αντζελίνας Τζολί μοιάζει απόλυτα με την ηθοποιό που συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Οπως εκμυστηρεύεται στην «Espresso» ο καλλιτέχνης, δουλεύει πολλές ώρες πάνω στο πρόσωπο της σταρ, αφού αυτό που επιθυμεί περισσότερο δεν είναι να αγγίξει στο 100% τα τέλεια χαρακτηριστικά της, αλλά να περάσει μέσα από το βλέμμα της και στοιχεία του δυναμικού της χαρακτήρα.

7555t1rt2r2tr2t2r«Είναι μια πανέμορφη γυναίκα με μοναδικά και ιδιαίτερα ταυτόχρονα χαρακτηριστικά. Διαθέτει τα τέλεια φυσικά χείλη, καθώς και μια καλοφτιαγμένη μύτη. Το μυστικό όμως στο πρόσωπό της βρίσκεται στα γατίσια μάτια της, τα οποία την ώρα που κοιτούν μαγνητίζουν τους πάντες. Αυτό είναι κάτι που θέλω να πετύχω κι εγώ στο τελικό αποτέλεσμα».

Από την εποχή που άρχισε να ασχολείται με τα κέρινα ομοιώματα, το 2002, μέχρι σήμερα ο Θεόδωρος Κοκκίνιδης έχει φτιάξει συνολικά 17 προσωπικότητες κορυφαίων Ελλήνων και ξένων σταρ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν αυτά της «ιέρειας της ποπ» Μαντόνα, του Μάικλ Τζάκσον, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Τζένης Καρέζη και άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων. Μάλιστα κάθε φορά επιλέγει πρόσωπα τα οποία με τη σπουδαία καριέρα τους τον βοηθούν να εξελίσσεται και ως δημιουργός, αφού θέλει το έργο του να αποσπά πάντα τις καλύτερες κριτικές του κόσμου που επισκέπτεται το μουσείο που έχει δημιουργήσει στην Καβάλα από το 2010.

«Στην περίπτωση της Αντζελίνας Τζολί η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με παγκόσμιας φήμης σταρ, η οποία την ώρα που βρίσκεται στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ μαγεύει τους πάντες, ενώ την ώρα που είναι μαζί με τα παιδιά της γίνεται η πιο γλυκιά μαμά του κόσμου. Ολα αυτά τα στοιχεία λοιπόν πρέπει να φαίνονται και στο κέρινο ομοίωμά μου, αφού πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν ταυτιστεί με μία από τις δύο εικόνες της σταρ. Μάλιστα μην ξεχνάμε ότι πέρσι με την ειλικρίνειά της για τη διπλή μαστεκτομή σόκαρε τους πάντες, ενώ έγινε ίνδαλμα για πάρα πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αρα στην περίπτωσή της έχουμε να κάνουμε με μια ολοκληρωμένη σταρ που ταυτόχρονα τιμά το φύλο της, ενώ είναι και μια σπουδαία μάνα για τα φυσικά και υιοθετημένα της παιδιά. Το ομοίωμά της μάλιστα ήθελε και ο κόσμος να το φτιάξω, αφού σε έναν διαγωνισμό που είχα ορίσει ανάμεσα σε πέντε επώνυμα πρόσωπα και στην ερώτηση “ποιο επιλέγετε να προστεθεί στη συλλογή μου” η Αντζελίνα κατέκτησε την πρώτη θέση και με μεγάλη μάλιστα διαφορά» εξηγεί ο Θεόδωρος Κοκκινίδης.

85622r3t3rt2r3trΟ καλλιτέχνης σκέφτεται πολύ σοβαρά όχι μόνο να ενημερώσει τη διάσημη σταρ για τη δουλειά του, αλλά και να την καλέσει στη χώρα μας με σκοπό να φωτογραφηθεί μαζί με τον κέρινο εαυτό της!

«Θα κάνω τα πάντα ώστε την ημέρα των αποκαλυπτηρίων η Αντζελίνα να βρίσκεται στην Καβάλα. Εχω κάνει κάποιες ενέργειες και βρίσκομαι σε καλό δρόμο, δεν θέλω όμως να πω κάτι περισσότερο, γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις της και από το αν θα βρει τελικά τον χρόνο να πραγματοποιήσει το ταξίδι αυτό, που είμαι σίγουρος ότι το θέλει πολύ».

Ο κέρινος Ζαγοράκης

Αποκαλυπτήρια ετοιμάζει ο σπουδαίος καλλιτέχνης και για το κέρινο ομοίωμα του κορυφαίου άσου της μπάλας Θοδωρή Ζαγοράκη, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Το ομοίωμά του ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής το είχε δει στο αρχικό του στάδιο, ενώ μόλις οριστεί η ημερομηνία θα έχει τη χαρά να το δει και από κοντά. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις όχι μόνο για την ημερομηνία της εκδήλωσης που θα ετοιμάσουμε προς τιμήν του Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και για τον τόπο που θα γίνει. Εύχομαι σύντομα να έχουμε κάποια νέα, γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό» καταλήγει ο Θεόδωρος Κοκκινίδης που ήδη αναζητεί το επόμενο λαμπερό πρόσωπο για τη μοναδική του κέρινη συλλογή.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...