Εδωσαν ταυτότητα στο λάδι!

Παραγωγοί από τη Σητεία προτίμησαν να βάλουν τα πρόσωπά τους στην ετικέτα.

Εβαλαν τα πρόσωπά τους στην ετικέτα του ελαιολάδου που παράγουν για να δείξουν ότι το προϊόν τους έχει ταυτότητα! Η Βασιλεία Φραγκάκη και ακόμα 35 ανεξάρτητοι παραγωγοί της Σητείας συγκρότησαν πριν από δύο χρόνια έναν συνεταιρισμό που έφτιαξε το λάδι, την Cooperativa Sitia. Με δυναμισμό και εμπιστοσύνη στο προϊόν τους, οι ανεξάρτητοι παραγωγοί θα λάβουν συμμετοχή στην έκθεση για το ελαιόλαδο, τη Shangai Oil, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου.


Σκεπτόμενη με ποιο τρόπο θα δείξει στον καταναλωτή πως το λάδι που έχει στο περίπτερό της έχει «ταυτότητα» και φυσικά να τραβήξει τα βλέμματα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, η κυρία Φραγκάκη αποφάσισε να τοποθετήσει στην ετικέτα φωτογραφίες των παραγωγών που θα εμφιαλώσουν το λάδι τους. Μάλιστα, στην ηλεκτρονική σελίδα της ανεξάρτητης ομάδας παραγωγών υπάρχουν στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα κινεζικά αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τους παραγωγούς (όπως η ποικιλία, τα στρέμματα της καλλιεργούμενης έκτασης, ο αριθμός και το σημείο όπου βρίσκονται τα ελαιόδεντρα).


«Η επιθυμία μας είναι να μαγνητίσουμε τα βλέμματα στη Σανγκάη και για τον λόγο αυτό σκεφτήκαμε κάτι πρωτοποριακό για να διαφημίσουμε το προϊόν μας, που δεν είναι άλλο από τα πρόσωπα των ίδιων των παραγωγών. Πιο προσωποποιημένο έξτρα ελαιόλαδο από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει! Ελπίζουμε να εντυπωσιάσουμε με την ετικέτα αλλά και με το προϊόν μας. Ελπίζουμε ότι θα εντυπωσιάσουμε την ετικέτα αλλά και το προϊόν μας» είπε η κυρία Φραγκάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με το madeincreta.gr, η Cooperativa Sitia έχει και άλλους κωδικούς, μεταξύ αυτών και το βιολογικό για παιδιά.


Ε.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ