Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι κουμπάροι έθαψαν (λόγω… AGB) το τσεκούρι του πολέμου

Η κόντρα του Κωστόπουλου με την Μενεγάκη μπήκε στην άκρη στον «βωμό» της τηλεθέασης!


Η τηλεόραση… τους φέρνει πιο κοντά. Η μεγάλη κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού κρατά εδώ και τρία χρόνια, από τότε δηλαδή που η παρουσιάστρια χώρισε και ο εκδότης δημοσίευσε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες που «αποδείκνυαν» τη σχέση της με τον Ματέο. Σπάνια οι κουμπάροι (το ζεύγος Κωστόπουλου έχει βαφτίσει την τρίτη κόρη της Ελένης, τη Βαλέρια) έκαναν αναφορά οι μεν στους δε, και όποτε το έκαναν άφηναν αιχμές για τη διάλυση της φιλίας τους.


Φέτος όμως η τηλεοπτική πραγματικότητα άλλαξε τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί η μεταγραφή του Πέτρου στο Mega και η πρεμιέρα του απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την εκπομπή της Ελένης, ούτε βέβαια η αναφορά στην Ελένη -από τα πιο hot τηλεοπτικά πρόσωπα- θα μπορούσε να λείπει από ένα πρωινάδικο.


Πάνω απ’ όλα, η δουλειά και ο επαγγελματισμός. Μέσα σε μία εβδομάδα τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο κουμπάρος της από το δικό του τηλεοπτικό μετερίζι έχουν αναγκαστεί να αναφέρουν ο ένας το όνομα του άλλου πολλάκις. Γιατί κι εκείνος ξέρει ότι η Μενεγάκη πουλάει. Από την πρώτη του κιόλας εκπομπή μίλησε για εκείνη, με αφορμή μια συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. «Είναι χιλιάδες προσωπικά τα οποία μπορούν να ξεκοιλιάσουν έναν άνθρωπο. Η Ελένη όμως έχω την αίσθηση πως έχει ένα τεράστιο τεφτέρι με όλα αυτά που έχει ακούσει εδώ και 19 χρόνια και τα έχει γράψει όλα εκεί» σχολίασε συμπληρώνοντας: «Ο,τι έχει ακούσει, δεν το ‘χει ακούσει κανένας. Εντάξει, βέβαια, συμβαίνει και σε άλλους – άντρες και γυναίκες. Οταν είσαι στον φακό, ξέρεις πως θα φας στη μούρη…»


Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που έγινε αναφορά από το «Πρωινό mou» στο πρόσωπό της. Στην εκπομπή της περασμένης Τετάρτης ο παρουσιαστής ξεφύλλιζε τα περιοδικά με τους συνεργάτες του. Η συζήτηση έφτασε στις στημένες «παπαράτσι» φωτογραφίες που δημοσιεύονται. Τότε ήταν που ο Πέτρος Κωστόπουλος -σε ακόμη μία κίνηση ανακωχής- ανέφερε: «Ως ηθικός αυτουργός, γιατί κάποτε είχα κι εγώ τέτοιο περιοδικό, λέω ότι όντως πάρα πολλές φωτογραφίσεις είναι στημένες. Παίρνουν τηλέφωνο τον διευθυντή και το κανονίζουν. Πολλές φορές όμως δεν είναι. Ενα καλοκαίρι είχαμε και οι δύο εκδότες που εκδίδαμε ανταγωνιστικά περιοδικά την Ελένη Μενεγάκη στο εξώφυλλο. Οταν δεν βάζαμε Μενεγάκη, έπεφταν οι πωλήσεις τέσσερις με πέντε χιλιάδες. Και μου έλεγαν: “Ρε αφεντικό, γιατί μας είπες να μην τη βάλουμε;” Με είχε πιάσει η Ελένη ουκ ολίγες φορές και μου είχε πει: “Ρε Πέτρο, σε παρακαλώ, μη με βάζεις κάθε μέρα, έλεος!”».
Και στη δική της πρεμιέρα όμως, στις 30 Σεπτεμβρίου, η Ελένη αναφέρθηκε εκτενώς στη μεταγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Mega. Αλλωστε ήταν το θέμα των ημερών. Μόνο που άφησε τους συνεργάτες της να βγάλουν το φίδι απ’ την τρύπα, αφού ακούστηκαν καυστικά σχόλια. Η παρουσιάστρια του «Καφέ» αρκέστηκε να πει ότι αυτό που την ξάφνιασε περισσότερο, πέρα από τη μεταγραφή Λιάγκα – Σκορδά, ήταν ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα κάνει πρωινό.


Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου άρχισε να «κεντάει» με σχόλια για την ηλικία του. «Γιατί να δω έναν μεσήλικο το μεσημέρι;» απόρησε. «Είχαν μια τρύπα στο πρωινό και τη βούλωσαν με τον Κωστόπουλο» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η συζήτηση ήρθε και στην Τζένη Μπαλατσινού για το αν θα είναι η συμπαρουσιάστριά του. Η Ελένη τόνισε εν είδει ερωτήματος: «Και ποιος σας είπε ότι από την αρχή δεν είχαν συμφωνήσει να είναι η Τζένη Μπαλατσινού και δοκίμαζαν ονόματα για να δουν τι αντιδράσεις θα έχουν από γύρω γύρω;».


Λίγες ημέρες αργότερα, όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε ότι το Mega δεν έχει ανακοινώσει τη βασική συμπαρουσιάστρια, η Ελένη έκανε ένσταση: «Παιδιά, τι βασική συμπαρουσιάστρια. Βασικό είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας εκπομπής. Ανακοινώθηκε. Είναι ο Κωστόπουλος. Ολα τα άλλα πρόσωπα έχουν ο καθένας τον τομέα του και όλοι μαζί είναι μια παρέα που συμπληρώνει τον κεντρικό παρουσιαστή». Για να πάρει την απάντηση: «Οταν βάζεις τη σύζυγό του δίπλα, δεν μπορεί να έχει δευτερεύοντα ρόλο». Εκεί η Ελένη ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Ακου να δεις. Στη δουλειά δεν υπάρχει σύζυγος. Η δουλειά είναι δουλειά».


Και η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση δεν γνωρίζει από φιλίες, κουμπαριές και κόντρες. Τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και η Ελένη Μενεγάκη, καθότι επαγγελματίες, καθώς ξέρουν ότι και ο ένας και ο άλλος τηλεοπτικά «πουλάνε». Ετσι μέσα σε μία εβδομάδα οι κουμπάροι ασχολήθηκαν ο ένας με το πρόσωπο του άλλου περισσότερες φορές από ότι τα τρία τελευταία χρόνια!


Το τέλος μιας φιλίας λόγω πωλήσεων


Την πρώτη ίσως και τελευταία φορά που ακούσαμε την Ελένη Μενεγάκη να αναφέρεται σε τηλεοπτική συνέντευξή της στο ζεύγος Κωστόπουλου ήταν τον Μάιο του 2012 στην εκπομπή «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη.


Τότε είχε πει χαρακτηριστικά για τη διάλυση της φιλίας της με την Τζένη Μπαλατσινού: «Ο,τι έγινε είχε να κάνει με το πώς χειρίστηκαν το θέμα του διαζυγίου και την περίοδο της ζωής μου ύστερα από αυτό. Τότε μου ήταν δύσκολο. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εβαλαν πάνω από τη φιλία μας και τη σχέση που είχαμε το να πουλήσουν περιοδικά και όχι το ότι η Ελένη είναι φίλη μας. Γιατί ήμουν φίλη τους. Ημουν εκεί όλες τις στιγμές που με χρειάστηκαν. Ημουν πάντα δίπλα τους και κάναμε καλή παρέα. Εγώ θεωρώ ότι δεν τους αδίκησα ποτέ κι αν το έκανα, θα ήταν άθελά μου και ζητάω συγγνώμη».


«Τώρα που ήρθαν αντιμέτωποι με τα δύσκολα επικοινώνησες μαζί τους;» είχε ρωτήσει ο Βαγγέλης Περρής. «Σοκαρίστηκα με αυτό που έγινε με τον Πέτρο. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα σε αυτή την ηλικία να τα χάνει όλα και να βρίσκεται ξεκρέμαστος. Οταν τον άκουσα να λέει για το πώς νιώθει και να περιγράφει όσα έγιναν, σκέφτηκα ότι για να φτάσει να μιλάει έτσι έχει πιάσει πάτο. Οταν κάναμε παρέα, μπορεί να βρισκόμασταν, να τρώγαμε, να κάναμε χαβαλέ, αλλά ποτέ δεν έπαιρνα τηλέφωνο τον Πέτρο, πάντα μιλούσα με την Τζένη. Δεν πήρα τηλέφωνο, του έστειλα ένα γραπτό μήνυμα. Οταν ο άλλος πονάει και υποφέρει, τι να του πεις; Με τον γραπτό λόγο είναι πιο εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις».


«Δεν αισθάνθηκες την ανάγκη να ανταποδώσεις επειδή αυτοί δεν σου φέρθηκαν καλά;», συνέχισε ο  Περρής. «Αυτό πάει τελείωσε… δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει «τώρα θα δεις, θα σε χτυπήσω» όταν ο άλλος υποφέρει» κατέληξε.


«Δεν τσακωθήκαμε»
 
Τον Ιούνιο του 2010 ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν επίσης καλεσμένος στο «Ολα». Τι είπε για την  Ελένη όταν του ανέφεραν ότι δημοσίευσε φωτογραφίες της φίλης του; «Δεν υπήρχε καμιά παρεξήγηση με τη Μενεγάκη. Έβγαλα φωτογραφίες δημόσιου χώρου. Αν οι φωτογραφίες δεν έπαιζαν εκεί, θα έπαιζαν κάπου αλλού. Να το αποδραματοποιήσουμε. Ένας φωτογράφος μας πήρε και θα έπαιρνε χοντρά λεφτά αλλού. Δεν έχω μιλήσει με την Ελένη πολύ καιρό. Από τη μέρα που πήρε το διαζύγιο έχει κλειστεί, δεν βγαίνει από σπίτι. Δεν μιλάμε».


Η Τζένη Μπαλατσινού πάλι σε συνέντευξή της το 2011 -τραγική ειρωνεία ήταν καλεσμένη των Σκορολιαγκαίων στο Mega- ότι: «Παρέα δεν κάνουμε. Κάποιες στιγμές της ζωής συναντιέσαι με έναν άνθρωπο και κάποιες στιγμές της ζωής σταματάς να συναντιέσαι. Δεν έχουμε τσακωθεί όμως».


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...