Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αυτή είναι η «μάγισσα»

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της σατανικής γυναίκας.

Η Δικαιοσύνη αποφάσισε να ρίξει τη «μάσκα» από το πρόσωπο και την ταυτότητα της σατανικής γυναίκας από τη Βαρυμπόμπη που επί δέκα ολόκληρα χρόνια υποχρέωνε μια 34χρονη πολιτικό μηχανικό να της καταθέτει την περιουσία και την ίδια την ψυχή της, συμμετέχοντας σε ερωτικά όργια με την ίδια και τον γιο της, δήθεν για να της λύσει τα μάγια που της είχαν κάνει!


Η σοβαρότητα της υπόθεσης -της οποίας τις πρωτοφανείς διαστάσεις έφερε πρώτη στο φως η «Espresso»- ανάγκασε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να εκδώσει διάταξη, με την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες της 59χρονης «μάγισσας» και του 38χρονου γιου της, καθώς εκτιμάται ότι η 34χρονη δεν ήταν το μόνο τους θύμα. Η δημοσιοποίηση, που έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες περιπτώσεις απάτης ή εκβίασης.


Στη Σοφία Κώτσου του Βασιλείου και της Αιμιλίας που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα και στον γιο της Κωνσταντίνο Φωτόπουλο του Γεωργίου και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα ασκήθηκε δίωξη για απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με περιουσιακό όφελος, που υπερβαίνει συνολικά τα 30.000 ευρώ, απλή συνέργεια στην παραπάνω πράξη, εκβίαση από κοινού κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οποιος γνωρίζει κάτι για τη δράση τους, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους αριθμούς 210-5319301, 210-5319302, 210-5319306 της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ διασφαλίζεται το απόρρητο της επικοινωνίας.


Το χρονικό


Μάνα και γιος συνελήφθησαν στις 9 Οκτωβρίου, μετά την καταγγελία της 34χρονης γυναίκας ότι την τελευταία δεκαετία τής είχαν αποσπάσει συνολικά 112.000 ευρώ, δήθεν για να την απαλλάξουν από τα μάγια που κρατούσαν μακριά της τον ερωτικό σύντροφό της. Οταν η 34χρονη αντιλήφθηκε πως η «μάγισσα» την κοροϊδεύει, προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή. Ομως, η 59χρονη την έπεισε πως δεν πρόκειται να βρει ποτέ στη ζωή της ησυχία, επειδή τα μάγια ήταν τόσο βαριά, που μπορούσαν να «λυθούν» μόνο με ερωτική τελετή. Η απελπισμένη γυναίκα ενέδωσε και τον περασμένο Μάρτιο είχε μια οργιαστική σεξουαλική συνεύρεση με τον 38χρονο γιο της «μάγισσας», η οποία μάλιστα προσφέρθηκε να κάνουν… τρίο, ώστε η παρουσία της να ενισχύσει τις «αόρατες δυνάμεις»! Ομως, κατέγραφε σε βίντεο τις ερωτικές σκηνές και στη συνέχεια εκβίαζε μαζί με τον γιο της την 34χρονη ότι θα το δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο, καταφέρνοντας έτσι να της αποσπάσουν άλλα 19.500 ευρώ!


Κατά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους με τα προσημειωμένα χρήματα στα χέρια, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τους στη Βαρυμπόμπη ένα περίστροφο μάρκας TAURUS, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, ηλεκτρονικές συσκευές και το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει με την πολιτικό μηχανικό. Η 59χρονη, που υποστηρίζει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, εμφανίστηκε στα δικαστήρια σε αναπηρικό καροτσάκι. Μιλώντας στην «Espresso», απείλησε ανοιχτά την 34χρονη πολιτικό μηχανικό που την κατηγορεί ότι της «έφαγε» 112.000 ευρώ: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα πω πολλά! Θα πω ονόματα και θα κάψω πολλούς! Το νόμισμα δεν έχει μόνο μία όψη…» είχε πει, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.


ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...