Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Εκανε βόλτα στα… Περιβόλια

Πολύ κακός ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, τα βρήκε σκούρα και χρειάστηκε αυτογκόλ και ένα εκρηκτικό επτάλεπτο για να νικήσει.


Σκούρα τα βρήκε το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός. Για περισσότερη από μία ώρα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ωστόσο με ένα εκρηκτικό επτάλεπτο στο β’ ημίχρονο (66′ έως 73′) κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φύγει νικητής από τα Περιβόλια επικρατώντας 1-4 (2′ Τόρες- 66′ αυτ. Φερνάντες, 68′ Μήτρογλου, 73′ Σαβιόλα, 87′ Βάις). Πολύ κακοί ήταν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, ενώ πολλά ήταν τα παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία. Μάλιστα οι Κρητικοί στο τελευταίο εικοσάλεπτο φώναζαν διαρκώς «αίσχος – αίσχος».


Προβάδισμα από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα από το 2′ πήραν οι γηπεδούχοι «χτυπώντας» στην κόντρα με τον Τόρες. Από κει και έπειτα οι Πειραιώτες έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, ωστόσο, αν και δημιούργησαν 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Σαβιόλα και Μήτρογλου, έμοιαζαν βραχυκυκλωμένοι από την πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Μίτσελ (Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μανιάτης) βελτίωσαν την (κακή) εικόνα του νταμπλούχων. Ετσι ισοφάρισαν με (κεφαλιά) αυτογκόλ του Φερνάντεζ στο 66′, ενώ δύο λεπτά αργότερα έκαναν την ανατροπή με κεφαλιά του Μήτρογλου ύστερα από ασίστ του Ντομίνγκες. Ο «πιστολέρο» των «ερυθρολεύκων» στο 68′ σέρβιρε στον Σαβιόλα κι εκείνος με σουτ που κόντραρε στα σώματα παραβίασε για τρίτη φορά την αντίπαλη εστία.


Στο 74′ πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι από χέρι του Μανιάτη. Μάλιστα όλοι οι φίλοι των γηπεδούχων φώναζαν σύνθημα «αίσχος – αίσχος», έχοντας ως στόχο τον διαιτητή Αμπάρκιολη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Βάις, ο οποίος πήρε την μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής της ομάδας του, διέσχισε όλο το γήπεδο και πλάσαρε τον Γιωργαλλίδη.


«Δεχόμαστε ένα χαστούκι και αντί να αντιδράσουμε, γυρίζουμε για να δεχτούμε ένα ακόμη» δήλωσε μετά το ματς ο Ουζουνίδης, ενώ ο Μίτσελ είπε: «Τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι προπονητές. Κάποιος που δεν έχει δει το ματς και ακούει το αποτέλεσμα θα σκεφτεί ότι η διαφορά μας ήταν μεγάλη. Ο Πλατανιάς μάς δυσκόλεψε».


Στο μεταξύ, στα Περιβόλια βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης, με τον πρόεδρο του Πλατανιά Στέλιο Βαρουξάκη να του κάνει δώρο μια κρητική μαχαίρα.


Σκόρερ: Τόρες (2′) – Φερνάντες (66′ αυτ.), Μήτρογλου (68′), Σαβιόλα (73′), Βάις (87′).


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ραφαέλ, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ζουμπουλάκης, Αγκιλέρα, Τετέ (77′ Μπεριάν), Στόλερ, Μπέλιτς (88′ Πόποβιτς), Μοράλ (64′ Γουνδουλάκης), Τόρες.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος (65′ Μανιάτης), Μανωλάς, Παπάζογλου, Εντινγκά (46′ Κάμπελ), Σάμαρης, Φουστέρ (46′ Ντομίνγκες), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.



Αγωνία στο λιμάνι για τους τραυματίες


Κόκκινο χτυπάει η αγωνία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, σχετικά με τον αν θα προλάβουν το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ οι Χοσέ Χολέμπας και Γκαετάν Μπονγκ. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ είναι διατεθειμένος να περιμένει τους δύο αριστερούς μπακ της ομάδας μέχρι την τελευταία στιγμή. Στην περίπτωση που και οι δύο δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, ο Σαλίνο πιθανότατα θα κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.


Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο του Ολυμπιακού τόνισε: «Πάντα για εμάς τα εκτός έδρας ματς είναι λίγο πιο δύσκολα. Ελπίζω να φύγουμε χαρούμενοι από το Ντα Λουζ».


Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία της με τη UNICEF.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...