Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Σέξι κόρες διασήμων στο catwalk

Κόρες διασήμων που κατέκτησαν τον χώρο της μόδας.

Ζητείται νέο αίμα για τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης. Απαραίτητο προσόν των υποψηφίων, το… διάσημο επώνυμο! Οι κυνηγοί νέων ταλέντων στον χώρο του μόντελινγκ έχουν σταματήσει πλέον να ψάχνουν στους δρόμους τυχαίες κοπέλες και εξετάζουν καλύτερα αυτές που έχουν μάθει να ζουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Κοπέλες που από τη στιγμή που έμαθαν να περπατούν, βρέθηκαν να βαδίζουν πάνω στο κόκκινο χαλί και βομβαρδίστηκαν από τα φλας των φωτογράφων, καθώς συνόδευαν τους διάσημους γονείς τους.


Στις περισσότερες περιπτώσεις τα γονίδια αποδείχτηκαν αλάνθαστα. Αντιγράφηκαν χρωμόσωμα χρωμόσωμα, φέρνοντας στη ζωή μικρά καρμπόν μεγάλων αστέρων. Το αποτέλεσμα; Αποδεδειγμένα επιτυχημένο. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Αλεκ Μπάλντουϊν. Η Αϊρλαντ έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ, ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στην πρώτη κινηματογραφική της ταινία. Οπως αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό «Elle», η μητέρα της ήταν αυτή που την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με την πασαρέλα. «Θεωρούσε ότι το μόντελινγκ θα με βοηθούσε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, καθώς ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν όμορφη» δήλωσε χαρακτηριστικά η 18χρονη Αϊρλαντ, η οποία παραδέχτηκε ότι στην εφηβεία της είχε αντιμετωπίσει σοβαρές διατροφικές διαταραχές: «Ετρωγα εντελώς ανεξέλεγκτα. Οταν ήμουν θλιμμένη ή αγχωμένη, έτρωγα τα πάντα και έπειτα δεν έτρωγα τίποτα, επειδή αισθανόμουν θυμωμένη με το σώμα μου».


Με παρόμοιο δισταγμό αντιμετώπισαν τη γνωριμία τους με τον χώρο του μόντελινγκ και οι κόρες της Τζέρι Χολ και του Μικ Τζάγκερ. Η Τζόρτζια Μέι και η Ελίζαμπεθ Τζάγκερ επέμεναν ότι το μόντελινγκ δεν ήταν για εκείνες, κάθε φορά που η μητέρα τους τους υποδείκνυε τον τρόπο που θα έπρεπε να στήνονται μπροστά στον φακό. Ακόμη και σήμερα όμως που έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες, η μητέρα τους δεν παραλείπει να τους υπενθυμίζει να παίρνουν συμπληρώματα διατροφής για να διατηρούν νεανική την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών τους!


Λιγότερο επίμονη εμφανίζεται ως μητέρα, αντιθέτως, η Αντι Μακ Ντάγουελ. «Ποτέ δεν ενθάρρυνα, ούτε όμως εμπόδισα τις κόρες μου να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι ανεξάρτητες. Εμαθαν ωστόσο να αγαπούν τη μόδα όπως κι εγώ» διευκρίνισε η δημοφιλής ηθοποιός και μοντέλο για τις κόρες της, Ρέινι και Σάρα Μάργκαρετ, που βρήκαν από μόνες τους τον δρόμο προς την πασαρέλα. Το ίδιο έκανε και η Ελέτρα Ροσελίνι, κόρη της Ιζαμπέλα Ροσελίνι και του Τζόναθαν Γουάιντερμαν, η οποία όμως μοιράζει τον χρόνο της και στον κινηματογράφο. Δεν είναι τυχαίο όμως, αφού την ίδια στιγμή είναι εγγονή της Ινγκριντ Μπέργκμαν!


Και μια πριγκίπισσα ανάμεσά τους


Από τον κόσμο της αριστοκρατίας προέρχεται το πιο αγαπημένο μοντέλο του οίκου Gucci. Ο ιταλικός οίκος δείχνει σταθερά την προτίμησή του τα τελευταία χρόνια στην πιο όμορφη πριγκίπισσα των Μονεγάσκων, τη Σαρλότ Κασιράγκι. Και εκείνη όμως έχει αγαπήσει τόσο πολύ τον χώρο της μόδας, που δεν θέλησε να μείνει μακριά του ούτε αυτό το ιδιαίτερο διάστημα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Αν και εγκυμονούσα, η πανέμορφη κόρη της Καρολίνας του Μονακό ήταν πιστή στο ραντεβού της με τον ιταλικό οίκο για την προώθηση της νέας κολεξιόν Forever Now.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...