Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Το δράμα της Λάουρας

Το χαμογελαστό κορίτσι έχασε τον πάτερα του από εγκεφαλικό.

Δύσκολες ώρες για το χαμογελαστό κορίτσι. Εφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής ο πατέρας της Λάουρας Νάργες, η οποία φέτος συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «To Πρωινό». Η 23χρονη παρουσιάστρια βιώνει το δικό της οικογενειακό δράμα, καθώς ο πατέρας της δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικές μέρες και έκανε τη Λάουρα να εγκαταλείψει το πλατό και να πάρει την πρώτη πτήση για Γερμανία.


Ο γερμανικής καταγωγής πατέρας της εκρηκτικής ξανθιάς παρουσιάστριας ζούσε μαζί με τη μητέρα της, που κατάγεται από τις Σέρρες, στο Ντόρτμουντ. Πρόκειται για μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία έδωσε τόσο στη Λάουρα όσο και στην αδερφή της Δέσποινα πρώτα από όλα τη βασική αρχή του σεβασμού.


Η ίδια είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Μέσα από την απόσταση εκτίμησα περισσότερο την οικογένειά μου. Οταν είσαι συνέχεια μαζί με τους δικούς σου είναι υπέροχο, αλλά τους θεωρείς δεδομένους. Μόλις έφυγα από τη Γερμανία συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι το πιο ιερό πράγμα που έχει κανείς στη ζωή του. Καθημερινά επικοινωνώ μαζί τους μέσω skype, γιατί τους έχω αδυναμία».


Την είδηση του θανάτου του πάτερα της μας επιβεβαίωσαν οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Το σπίτι του Φρανκενστάιν», στην οποία παίρνει φέτος μέρος η Λάουρα, στο θέατρο Γκλόρια. Μάλιστα η παράσταση -σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη, με τους Σοφία Φαραζή, Ορέστη Τζιόβα και πολλούς άλλους- θα έκανε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και οι ηθοποιοί, οι οποίοι ήταν σε πρόβα, σοκαρίστηκαν από τα άσχημα νέα.


Από την πλευρά του, ο ANT1 πληροφορήθηκε το γεγονός και κρατάει χαμηλούς τόνους από τότε που η Λάουρα άφησε εσπευσμένα το πλατό του «Πρωινού» για να φύγει με το πρώτο αεροπλάνο για Γερμανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνογερμανίδα έκανε το καλοκαίρι διακοπές μαζί με τους γονείς της, τη μεγαλύτερη -κατά δέκα χρόνια- αδερφή της Δέσποινα και τον 2χρονο ανιψιό της Μάριο στη Χαλκιδική.


Η Λάουρα ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 18 χρόνων για να συμμετάσχει στην τηλεοπτική παραγωγή του Mega «So you think you can dance», αλλά η αγάπη της για τον τόπο την έκανε να μείνει. Στα πέντε χρόνια της διαμονής της έχει πάρει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές, από το Mad TV μέχρι την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Ολα» και το «Dancing with the stars». Εκτός από τα επαγγελματικά της πάνε καλά και τα προσωπικά της, αφού διατηρεί μακρόχρονη σχέση με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ Δημήτρη Δαλάκο, ο οποίος της στέκεται σ’ αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...