Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Όταν η sexy Σουίφτ ήταν μωρό!

Οι φωτογραφίες και οι αναμνήσεις της βραβευμένης τραγουδίστριας.


Είναι μια πολλές φορές πλατινένια και βραβευμένη τραγουδίστρια της οποίας η προσωπική ζωή, που περιλαμβάνει ερωτικά ναυάγια, έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο. Για τον φωτογράφο Αντριου Ορθ όμως η Τέιλορ Σουίφτ θα είναι πάντα το πρόσχαρο κοριτσάκι της διπλανής πόρτας!


Ο παλιός οικογενειακός φίλος και γείτονας των Σουίφτ άνοιξε τα άλμπουμ εκείνης της εποχής και αποκαλύπτει ένα ημερολόγιο με την εξέλιξη της τραγουδίστριας από παιδούλα σε δεσποινίδα. Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τα 4 της μέχρι τα 16 της χρόνια, θα μπορούσαν να είναι πλάνα από ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, τα οποία ο Ορθ ντύνει και με διηγήσεις των αναμνήσεών του.


Βaby-sitting


Μεταξύ άλλων θυμάται τη στιγμή που οι γονείς της, Αντρεα και Σκοτ Σουίφτ, την έφεραν νεογέννητη στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια. Η μητέρα του φωτογράφου συνήθιζε να κάνει baby-sitting στην τραγουδίστρια, ενώ όταν ο Αντριου γυρνούσε στο πατρικό του από το Λος Αντζελες, όπου δούλευε ως φωτογράφος διασήμων, η μητέρα της του ζητούσε να τους τραβήξει μερικές οικογενειακές φωτογραφίες. Οι πρώτες φωτογραφίες που τράβηξε την Τέιλορ ήταν στον αχυρώνα του σπιτιού της, σε ηλικία μόλις 5 ετών και με εμφανή την απουσία των μπροστινών της δοντιών.


«Η Τέιλορ ήταν ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Είχε τόσο ξανθά μαλλιά που έδειχναν λευκά, λαμπερά μπλε μάτια και χλωμή επιδερμίδα. Ηταν πολύ ξεχωριστό πλάσμα» υπογραμμίζει ο φωτογράφος και προσθέτει: «Ηξερε ότι ήταν αξιολάτρευτη!»


Μάλιστα ο Αντριου, που ήταν φωτογράφος και σε πρακτορεία που αναζητούσαν νεαρά μοντέλα στο Λος Αντζελες, έλεγε στους γονείς της ότι επρόκειτο για μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση παιδιού και συνέχισε να τη φωτογραφίζει μέχρι τα 16 της, οπότε μαζί με την οικογένειά της έφυγε από την Πενσιλβάνια και εγκαταστάθηκε στο Νάσβιλ, στην πόλη όπου έμελλε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες φωνές της κάντρι μουσικής.


Η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μόλις ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Sweeter than Fiction». Πρόκειται για ένα από τα πιο κεφάτα τραγούδια της το οποίο αναφέρεται στο πόσο ωραίο πράγμα είναι ο έρωτας και φαίνεται ότι θα είναι το σάουντρακ της νέας ταινίας «One Chance», με παραγωγό τον Σάιμον Κάουελ. Τους τελευταίους έξι μήνες η Σουίφτ γράφει νέα κομμάτια, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η περιοδεία της με τίτλο Red Tour. «Νομίζω ότι ο στόχος για το επόμενο άλμπουμ είναι να συνεχίσω να αλλάζω και να μην αλλάζω με τον ίδιο τρόπο που είχα αλλάξει την προηγούμενη φορά», δήλωσε σχετικά η Σουίφτ όταν παρέλαβε το βραβείο Συνθέτη/Καλλιτέχνη της Χρονιάς από την Εταιρία Στιχουργών του Νάσβιλ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...