Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Στο μικροσκόπιο η απαγωγή Λαιμού

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την επίθεση που δέχτηκε ο 22χρονος.

Στο περιβάλλον του Αλέξανδρου Λαιμού αναζητούν οι αστυνομικοί στοιχεία για την περίεργη επίθεση που δέχτηκε ο 22χρονος γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του στο κέντρο της Αθήνας. Οπως πρώτη αποκάλυψε η «Espresso», τόσο η οικογένεια του Αλέξανδρου, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος του Νικόλαου Λαιμού, όσο και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει τις έρευνες γι’ αυτήν τη σοβαρή υπόθεση, κάνουν λόγο για απόπειρα απαγωγής του νεαρού, η οποία αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.


Το τελευταίο έτος, ο νεαρός διαμένει σε οροφοδιαμέρισμα πολυτελείας στην περιοχή του Πεδίου του Αρεως στο κέντρο της Αθήνας. Ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν ότι στο σπίτι αυτό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Λαιμού, διαμένει ο Αλέξανδρος. Αυτό λοιπόν που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ο τρόπος με τον οποίο έμαθαν οι επίδοξοι απαγωγείς τη διεύθυνση της οικίας του μικρότερου γιου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.


Ενα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι ίσως κάποιος φίλος του νεαρού, που γνώριζε το σπίτι, αποκάλυψε άθελά του τη διεύθυνση σε ανθρώπους οι οποίοι κάθε άλλο παρά αγαθές προθέσεις είχαν. Επίσης, το γεγονός πως οι τρεις κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας ξημερώματα Πέμπτης, προφανώς γνωρίζοντας ότι ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαιμός διασκεδάζει και κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο σπίτι του, δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία έγινε η παρακολούθηση από τα άτομα που ήθελαν το κακό του νεαρού γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας.


Μάλιστα, εκτιμάται από τους αστυνομικούς πως τη στιγμή της επίθεσης στο σημείο δεν βρίσκονταν μόνο οι τρεις κουκουλοφόροι που προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον Αλέξανδρο Λαιμό, αλλά και μια δεύτερη ομάδα υποστήριξης που θα βοηθούσε στην αρπαγή του νεαρού, αν βέβαια όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βγάλουν άκρη σε αυτή τη σοβαρή υπόθεση και από την εξέταση του πολυτελούς διθέσιου αυτοκινήτου του Αλέξανδρου Λαιμού και για τον λόγο αυτό ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. το κάνουν «φύλλο και φτερό», σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών της επίθεσης.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...