Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Σύζυγος δικαστή έκλεβε εσώρουχα

Η κλεπτομανής 35χρονη πιάστηκε στα πράσα μέσα σε σούπερ μάρκετ.


 
Η εμφανίσιμη και λυγερόκορμη σύζυγος του αυστηρού δικαστικού έχει δύο «αδυναμίες»… Η μία είναι το ιδιαίτερο γούστο στην «εσωτερική» της εμφάνιση, δηλαδή αυτήν που κρύβουν οι γυναίκες κάτω από την ένδυσή τους, την οποία αποκαλύπτουν μόνο στους ερωτικούς συντρόφους τους. Η άλλη τη συνδέει με τη χολιγουντιανή σταρ Γουινόνα Ράιντερ: είναι κλεπτομανής και δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να απλώσει χέρι, ειδικά αν πρόκειται για εσώρουχα!


Οσοι λοιπόν δεν γνώριζαν την «ιδιαιτερότητα» της συγκεκριμένης κυρίας, σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι η 35χρονη, που είναι μητέρα δύο παιδιών και ο άντρας της υπηρετεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, συνελήφθη στα πράσα να κλέβει εσώρουχα και μάλιστα μέσα σε τμήμα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στα βόρεια προάστια! Το περιστατικό της σύλληψης συνέβη πριν από λίγο καιρό, όταν η συμπεριφορά της προκάλεσε υποψίες στο προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος, το οποίο την παρακολούθησε.


Η σύλληψη


Ο σεκιούριτι την εντόπισε να κρύβει τέσσερα εσώρουχα μέσα στα ρούχα της και αφού πέρασε σαν κυρία από το ταμείο, πλήρωσε όσα είχε τοποθετήσει στο καλάθι της νοικοκυράς και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Δεν ευτύχησε όμως, καθώς τη σταμάτησαν οι άνδρες ασφαλείας του καταστήματος και κατόπιν σχετικής πίεσης τους παρέδωσε τα κρυμμένα στα ρούχα της προϊόντα που είχε κλέψει. Η επιχείρηση κάλεσε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 35χρονη που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, για να προσαχθεί στον εισαγγελέα και από εκεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Μόλις όμως έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι ανησυχούσε μήπως τη δει κάποιος γνωστός.


Στο εδώλιο


Οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν την πήγαν στο Αυτόφωρο όπου διαπίστωσε ότι την υπόθεση δίκαζε φίλος του συζύγου της! Πανικοβλήθηκε, παρακαλούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν να φύγει και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο χωρίς να εμφανιστεί, αλλά εις μάτην. Κάθισε στο εδώλιο και ο πρόεδρος της έδρας του δικαστηρίου… γούρλωσε τα μάτια του, μη πιστεύοντας αυτό που έβλεπε! Η κατηγορουμένη, αφού είχε βρει και δικηγόρο, ζήτησε τριήμερη αναβολή και αφέθηκε ελεύθερη. Στη συνέχεια ζήτησε νέα αναβολή και έπειτα από δεκαπέντε ημέρες εμφανίστηκε τελικά στο δικαστήριο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών ως πληρεξούσιος συνήγορός της.


Οπως αποδείχθηκε, ο αυστηρός δικαστής και σύζυγος της κατηγορουμένης για απόπειρα κλοπής έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ανακαλέσει τη μήνυση σε βάρος της γυναίκας του η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Τελικά απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών, αφού η επιχείρηση ύστερα από πολυήμερες παρακλήσεις έστερξε να δηλώσει ότι δεν ήθελε να παραστεί ως πολιτική αγωγή σε βάρος της, επειδή η κατηγορουμένη τής έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και κατόπιν αυτών δεν επιθυμούσε να καταδικαστεί!


ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...